lygren
"Like" poengscore
239

Reg.
Sist sett

Profilinnlegg Nyeste aktivitet Innlegg Artikler Media Album Appinnhold Om

 • Er en feil på visning av tråder knyttet til AVnytt artikler, vi ser på saken og fikser ASAP!
  lygren
  lygren
  ...og dette ble da fikset kjapt, var bare en midlertidig liten glitch...
  Størrelsen på miniatyrbilder (thumbnails) er nå økt fra 150 til 500 piksler. En kan velge mellom å sette inn dette "medium miniatyr" bildet eller full size når en legger inn nye bilder.
  Da er det støtte for opp til 20MB bilder igjen, var en midlertidig begrensning på serveren i forbindelse med skifte fra nginx til apache som reduserte max-størrelsen...
  Da skal lenker være i orden, og vi har også kjørt en reindeksering av tråder / poster slik at rekkefølgen nå ser ut til å stemme.
  Update på redirect issuet; ting funker nå med generelle redirects, inklusive til tråder, men ikke når det er knyttet til spesifikke poster (innenfor angitte tråder). Vi antar vi klarer å løse dette også relativt snarlig...
  Update i "redirect saken" (altså gamle URLer som ikke virker), og da har vi klart å få aktivert dette for "gamle" URL´er som er laget før vi installerte søkemotoropmilasieringsenginen fra DragonByte... F.eks. denne virker nå: http://avforum.no/forum/showthread.php?t=34945. Vi jobber videre, men vi finner nok en løsning snart! :)
  Vi jobber videre med redirect (dvs. lenker og bilder fra den forrige forumplattformen), der vi har måttet switche fra såkalt nginx til apache på serveren nå da nginx viser seg å være vanskelig å få til å fungere. Vi kommer tilbake med en bekreftelse når problemet er løst.
  Vis mediaelement 5
  Jadda, 600+ inne samtidig, og selv om vi nok ikke skal se HELT bort fra at en del av disse kanskje er søkebots er det leeeeeenge siden vi har vært like poppis! :)
  Det jobbes på spreng med å løse redirect utfordringen vi har p.t. som gjør at lenker til den gamle plattformen ikke fungerer som de skal (dvs. de sendes ikke videre med en omskrevet URL tilpasset den nye plattformen som de skal). Dette går ut over eksempelvis oversikter som f.eks. @Hunsbedt har laget i sine omfattende tråder og vil selvsagt bli fikset ASAP ZULU med max prioritet...
  Vi kjører en rebuild threads operasjon da vi sr at det kan være noe bugs med visning av siste innlegg...
  Vi skal også få portert over alle bilder og tekst på presentasjonene for minHjemmekino og minHiFi
  Vi jobber fremdeles med AVnytt, ble noe . surr da vi endret med URLene på serveren men skal snart være klar den også...
  Da er ny plattform live!
  lygren
  lygren
  Profilinnlegg er noe nytt, der en kan oppdatere status, legge inn bilder av hva en driver med osv.
 • Laster inn…
 • Laster inn…
 • Laster inn…
 • Laster inn…
 • Laster inn…
 • Laster inn…
 • Laster inn…