Nylig innhold av Eivinn

 1. Eivinn

  Boxee Box

  XP+Boxee Box=tull Hei Får fortsatt ikke tillgang til pcn, som kjører XP. Har delt mapper og satt opp lik arbeidsgruppe. Hva må man gjøre for å finne XP-pc-en?
 2. Eivinn

  spille av bluray-filer på tv

  Hei Det enkleste er vel å kjøpe en mediaspiller. Har jo Boxee Box, ACRyan Playon! og PopcornHour for og nevne noen. Har selv Boxee og den finner cover og undertekst selv på nettet, enkelt og oversiktlig.
 3. Eivinn

  Boxee Box

  Hatt denne siden siden jul nå og må si den funker meget bra.:mrgreen: Har opplavd den har hengt seg i menyen og man må restarte den tre ganger, og noen filmer som den ikke klarer å finne tekst til. Kanskje man bør forandre filnavnet vis det står mye rart som punktum mellom hvert ord etc...
 4. Eivinn

  B&W CM1 eller 5?

  Hei Har hørt enkelte har klaget på lyden på CM5, er CM1 et bedre valg selv om de er billigere? Ser etter nye ht der disse funker som bak ht.
 5. Eivinn

  Lsound med nytt merke

  design Det hadde vel gjort seg med litt mer diskrè design...
 6. Eivinn

  offisiell SVS tråd (NB! teknisk)

  ny forsterker.... Hei Kan man oppgradere til den nye sledge forsterkeren i pb ,- og pc12-pluss som har BASCH Forsterker?
 7. Eivinn

  Dedikert tråd til Emotiva UMC-1/UMC-200 og XMC-1 Lyd- og bildeprosessor

  Xmc-1 Hei Når kommer XMC-1? Vil denne ha bedre deinterlacing? Litt rart at de ikke putter inn en HQV Reon eller bedre...
 8. Eivinn

  AC Ryan Playon!HD Mini - Full HD 1080p Media spiller

  ok takk. Kan noen si hva som er hovedforskjell mellom ac ryan sin og Qnap sin? KOster jo over dobbelt så mye... Komplett.no - QNAP NMP Network Multimedia Player 1080p
 9. Eivinn

  AC Ryan Playon!HD Mini - Full HD 1080p Media spiller

  Format Støtter denne X.264 og MKV 1080P filmer? HD lyd?
 10. Eivinn

  Sherwood A-965 - erfaringer?

  Ingen som har hørt noe om det engang?
 11. Eivinn

  Skriveleifer er på forumet

  Hvem/hvilken Gikk sammen med en på videregående som sa hvem, da hvilken var innlysende rett. Utrolig irriterende å høre på.
 12. Eivinn

  Sherwood A-965 - erfaringer?

  Ser etter forsterker til en hjemmkino. 5 kanal er kjekt så denne ser interessant ut. Men hvor bra er den sammenlignet med Rotel RMB-1575? :::::: Welcome to Sherwood ::::::
 13. Eivinn

  Swans - Offisiell Tråd

  HVem er grossisten nå som lsound har stoppet Swans salget?