Nylig innhold av Andersen88

 1. Andersen88

  Gulvstående VS Innbygging

  CWM7.3 og CWM8.3 låter imponerende, men 7.3 bør kombineres med subwoofer. Begge modellene er rimelig tungdrevne, men lett å plassere. Kassen til 8.3 må felles inn før veggen lukkes, mens 7.3 kan "ettermonteres".
 2. Andersen88

  Autokalibrering av eldre Denon receiver med Audyssey-Mic

  Det høres ut som en meget fin løsning! :)
 3. Andersen88

  Autokalibrering av eldre Denon receiver med Audyssey-Mic

  Du kan nok ikke bruke dagens mic nei. Din mic heter : DM-S305, og dagens modell bruker AMC-1HB. De er rimelig dyre også. Micen du trenger koster 678,-.
 4. Andersen88

  Kimber USB kabel

  Så denne selv idag. Mange fine ord, men jeg sliter med å tro på denne. Skremmende pris for en printer-kabel...
 5. Andersen88

  Har kjøpt Pioneer SBX-N500 "soundbar", hvordan få lyd via optisk (via TV)?

  Hdmi fra kilder --> Tv ----> Optisk ut ----> Lydplanke.
 6. Andersen88

  Oversikt (leie)film i høy kvalitet (strømming og fysisk)

  Jeg bruker amerikansk pga titler og pris. Det er ca halv pris av norsk leie + enkelte filmer slippes før kino i norge. Å opprette bruker hos jetcarrier er gratis, og tar ca 10-15 minutter. vel verdt det. I mitt oppsett får jeg merkbart bedre lyd gjennom dac, men den påvirker ikke bildet...
 7. Andersen88

  Oversikt (leie)film i høy kvalitet (strømming og fysisk)

  Jeg bruker selv amerikansk iTunes, og jeg elsker det! Kjører bildet ubehandlet fra atv, via dac (M51 - fortsatt ubehandlet) til Sony HW-55. Er veldig fornøyd med bildet. Bruker også en del Netflix, men det ser helt for jæ***g ut på pj. Det holder knapt nok til flatskjerm i stuen (42")...
 8. Andersen88

  Cerwin Vega SL 2014?

  Endelig er de lett å drive også. Skal holde seg relativt stabilt i 8ohm.
 9. Andersen88

  Tores Byggetråd

  Jeg bruker vicoustic cinema premium round selv, og de hjalp veldig. Men synes prisen var vel stiv. Hi-Fi Klubben selger samme 10pack til 5498,- inkl frakt til butikk.
 10. Andersen88

  Hva bør jeg gjøre med skadet Pansonic plasma?

  Ikke pakk opp tven. Ta bilde av skaden/feilplasseringen, og kontakt verksted. Dette er helt klart reklamasjon på service. Dersom du er heldig, får du ny tv til jul :)
 11. Andersen88

  Cambridge DacMagic XS VS Hegel Super

  DacMagic XS driver mine B&W P7 utmerket ;) mye futt i den lille tassen.
 12. Andersen88

  Dagens innkjøp : Cambridge DacMagic XS (med bilder)

  Tviler sterkt på at outputen stemmer, men den har mye å gi. Har også testet med Denon AHD-7100 nå, og det låt stort og kontrollert. Anbefaler en test ;)
 13. Andersen88

  Dagens innkjøp : Cambridge DacMagic XS (med bilder)

  Det er bare å glede seg. Husk å last ned de nye driverne fra : http://www.cambridgeaudio.com/products/dacmagic-xs-usb-dac-headphone-amp , samt holde inne "+ og -" til den blinker lilla :)
 14. Andersen88

  Volumknappen for bass er tabu å røre?

  B&W er ikke korrekt i det hele tatt. De har en fin pukkel i midbassen, som gir "B&W lyden" som mange liker, undertegnede inkludert. Ikke meningen å angripe deg :) 804DIA : http://www.stereophile.com/content/bowers-amp-wilkins-804-diamond-loudspeaker-measurements Har hørt flere som omtaler...
 15. Andersen88

  Dagens innkjøp : Cambridge DacMagic XS (med bilder)

  Ja, de tok virkelig i der. Jeg er forsåvidt enig med de. Den låter knall! :) Nå blir det flere herlige timer med tegnebrettet og photoshop, uten å irritere seg over udefinert og uryddig bass. Jepp, det er en meget billig oppgradering for de fleste. Kan også brukes som dac til anlegget, med...