Hodebry med Rotel og B&W
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    48
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hodebry med Rotel og B&W

    Hei!

    Jeg har en Rotel RB-1582 MK1 som jeg kjører bi-wire(bruker alle 4 kontaktene på forsterkeren) opp mot et par B&W 601S3. Jeg opplever at høyre høyttaler skurrer når jeg skrur på anlegget og begynner å spille musikk. Når første sang er unnagjort, så er skurringen borte. Da spiller begge høyttalerne som de skal. Virker nesten som om at kanalen på forsterkeren eller høyttaleren må "hoste fra seg" før det funker som det skal.. Hva kan det ha seg at utstyret oppfører seg slik?

    Håper på noen kjappe og kloke svar.

  2. #2
    Intermediate Snooky sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    705
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som en defekt komponent i forsterker, som gir seg når den blir varm nok.

Lignende tråder

  1. Et stereoanlegg som har gitt meg mye hodebry
    By Cpt. Spectacular in forum minHjemmekino og minHiFi
    Svar: 0
    Siste melding: 03-24-2009, 16:25
  2. Codec hodebry!
    By Mandag in forum Generell HTPC
    Svar: 5
    Siste melding: 03-05-2009, 15:04
  3. 3806 setup hodebry??
    By Maastricht in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 27
    Siste melding: 07-28-2006, 10:00
  4. Gåter og hodebry
    By Burre in forum Generell chitchat
    Svar: 37
    Siste melding: 11-05-2004, 11:10
  5. Hodebry
    By LasseS in forum Generell chitchat
    Svar: 39
    Siste melding: 02-19-2004, 09:59

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •  
Hodebry med Rotel og B&W

AVtorget

Antimode 8033s II

Antimode 8033s II

Kr.3,000.00