Vi i Musikkorpset Gjallarhorn arrangerte ifjor "KnallBrass"; en musikkonkurranse med publikums-vennlig musikk. Alt fra film-musikk til gamle Beatles-slagere til moderne pop som Britney Spears eller Tom Jones (TJ er ihvertfall mer moderne enn The Beatles.) I år fortsetter "tradisjonen".

Øl-serveringen starter kl. 11.30, samtidig som konkurransen starter. Det selges også rusbrus, rød- og hvitvin for de av dere som ikke liker øl. Naturligvis må man være over 18 for å kjøpe. (derav thread-tittel. Selvfølgelig kan dere komme hvis dere bare vil høre musikken, men jeg kan ikke tenke meg at det er noen her som vil høre på brass-musikk i edru tilstand, til tross for at musikken er "publikums-vennlig.")
Denne konkurransen er litt mer lett-hjertet enn de tradisjonelle brass-konkurransene. Her kan man sitte og snakke, drikke og ha det moro mens korpsene fremfører stykkene sine.

Kom og drikk dere dritings! Vi trenger pengene. Det grilles og selges også pølser og hamburgere på utsiden av teltet. Hvis været klaffer kan det bli en flott dag med øl, musikk, hamburger og scantily clad jenter. Hvis dere driter i konkurransen kan dere også komme om kvelden da det blir live band med dansing og drikking.

Vi holder til på høyre side av vågen, hvis man står ved fiskekummene og ser ut mot vannet, rett ved siden av tollboden og Victoria Hotell. Der står det et stort telt med bord og benker.

Velkommen til KnallBrass!

Mer info kan finnes på http://www.gjallarhorn.no .