Hei

Har nylig slettet en tråd som var helt på grensen til ren trakassering fra noen (de fleste nye, lite aktive) medlemmer her. Bl.a. ble det på en meget ufin måte kommentert fra noen hold meget negativt om vår policy om å ikke aktivt støtte opp under linking til andre forum med lignende form eller innhold. Vi aksepterer at noen ikke er enige i denne policien, men ber dere allikevel respektere at vi ikke ønsker bruke penger, tid og ikke minst en hel masse innsats på å aktivt promotere konkurrerende tjenester. Er det så vanskelig å forstå?

Fremover ønsker vi ikke at innlegg gjøres på en slik måte som dette, med svært negativ og til tider spekulativt innhold. Hvis "generell chitchat" endret seg til "generell drittsnakk", må vi rett og slett bare fjerne hele kategorien.

AVforum skal være et positivt sted å diskutere Lyd og Bilde, og visse retningslinjer har vi satt for å holde forumet oversiktelig, ryddig, seriøst og ikke minst hyggelig for folk å bruke.

De som måtte ha innspill til slettingen av nevnte tråd tar dette til meg over PM. (altså ikke noen ny "AVFORUM NAZI MODERERING" etc tråd).

Dette innlegget er ment som en generell info, ikke en diskusjon. Vi er selvsagt ikke på noen måte helt kategoriske i noen av våre retninglinjer, så her gjelder det bare å bruke skjønn. Generelt ønsker vi at mest mulig diskusjon skal forekomme på dette forumet, men forstår jo selvsagt at det i noen tilfeller er riktig å gi "credit" til andre nettsteder!