Litt humor i hverdagen. - Side 6
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 6 av 131 FørsteFørste ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 26 36 46 56 66 76 86 96 106 116 126 ... SisteSiste
Viser resultater 101 til 120 av 2608
 1. #101
  Expert jfinneru sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  5,984
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  backup song

  Det er ikke noe særlig å sitte og jobbe med et dokument på datamaskinen, og plutselig kræsjer alt. Det skjer altfor ofte, og selvfølegelig har vi glemt å lagre... Da kan The Backupsong være god å ha!

  (Melodi: "Yesterday", The Beatles)


  <TD
  YESTERDAY

  Yesterday,
  All those backups seemed a waste of pay.
  Now my database has gone away.
  Oh I believe in yesterday.

  Suddenly,
  There´s not half the files there used to be,
  And there´s a milestone hanging over me
  The system crashed so suddenly.

  I pushed something wrong
  What it was I could not say.
  Now all my data´s gone
  and I long for yesterday-ay-ay-ay.

  Yesterday,
  The need for back-ups seemed so far away.
  I knew my data was all here to stay,
  Now I believe in yesterday.
  Videokalibrerer
  AV-tekniker
  Crestronprogrammerer
  AMX Programmerer
  Freelance AV-journalist

  afinner@online.no

 2. #102
  Expert jfinneru sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  5,984
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  oppgradere til wife 1.0?

  For en tid tilbake gjorde en venn av meg følgende. Han oppgraderte fra programmet Girlfriend 1.0 til Wife 1.0 og oppdaget at det nye programmet krevde så mye ressurser at det ble nesten umulig å kjøre andre programmer. Han oppdaget at programmet Wife 1.0 også genererer en såkalt Child-prosess, som i tiden fremover vil kreve enda mer ressurser av systemet. Ingen av disse faktorene var nevnt i manualen eller produktinformasjonen, men andre brukere har erfart liknende problemer med programmet. Wife 1.0 installerer seg på en slik måte, at det alltid er ligge aktivt og kan overvåke andre systemaktiviteter.

  Min venn har oppdaget at andre programmer som : * Pokernight 2.3 * Beerbash 4.0 * Pubnight 7.0 ikke lenger lar seg kjøre, systemet krasjer og gir feilmeldingen "Du har utført en ulovlig operasjon" , dette på tross av at nevnte programmer tidligere har kjørt perfekt. En annen ulempe med Wife 1.0 er at man ikke kan velge bort uønskede Plug-ins som f.eks MotherInLaw 55.8 eller BrotherInLaw Betaversjon. Dessuten kan det nevnes at Wife 1.0 er meget fattig på funksjoner. Forslag til utbedringer i Wife 2.0:

  - "Vis ikke denne meldingen en gang til" -knapp.
  - Minimeringsknapp.
  - En brukermanual som forklarer hvordan man avinstallerer Wife 1.0 uten å fjerne ressurser fra systemet.

  For a unngå problemer med Wife 1.0, er det bedre å oppgradere til Girlfriend 2.0 i stedet. Det er bare en hake. Du kan ikke installere Girlfriend 2.0 på toppen av Girlfriend 1.0. Du må først avinstallere Girlfriend 1.0. Dette er en "Bugg" som burde være kjent. Det oppstår konflikter dersom begge versjoner skal dele de samme hardware-ressurser. Dette burde helt klart vært gjort noe med.

  For å gjøre det hele meget komplisert er programmet Girlfriend 1.0 laget slik at ved en evt. avinstallasjon, vil fremdeles små fragmenter av programmet ligge tilbake i systemet og påvirke Girlfriend 2.0. Et irriterende moment her, er meldingsboksene som forteller fordelene ved å holde seg til Wife 1.0. Wife 1.0 har også en udokumentert "Bugg". Om du prøver å installere Mistress 1.1 før du avinstallerer Wife 1.0, kommer Wife 1.0 til å slette alle MsMoney-filene og så avinstallere seg selv helt automatisk. Deretter vil det være umulig å kjøre Mistress 1.1 fordi systemet har for få ressurser.

  For å unngå nevnte "Bugg", prøv a installere Mistress 1.1 på et helt annet system og kjør aldri filoverføringer eller nettverk-tilkoblinger. Unngå også Shareware som f.eks OneNightStand 2.0 som kan inneholde virus som påvirker Wife 1.0. En annen løsning er å kjøre Mistress 1.1 via en Internetprovider under falsk identitet. Men selv her bør du se opp for virus.
  Videokalibrerer
  AV-tekniker
  Crestronprogrammerer
  AMX Programmerer
  Freelance AV-journalist

  afinner@online.no

 3. #103
  Expert jfinneru sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  5,984
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  farlig å legge på røret?

  Har du problemer med at folk slenger på telefonrøret??
  Eller slenger du kanskje på røret innimellom????

  En dag jeg satt på kontoret på Telenor kom jeg plutselig på at jeg skulle ringe ei dame som hadde lagt igjen en beskjed på tlf. svareren min.

  Jeg fant igjen lappen med nummeret jeg hadde notert meg og ringte det. En mann svarte i den andre enden "Hallo?". Høflig svarer jeg at det er Børre Normann Pedersen og lurer på om det er mulig å få snakket med Inger Lise Lunde.

  Jeg hadde ikke før stilt ferdig spørsmålet før røret ble slengt på i den andre enden. Jeg ble svært overrasket og trodde egentlig ikke at noen kunne være så uhøflige, men ringte nå opplysningen, 180, og fikk korrekt nummer til Inger Lise Lunde (det viste seg at hun hadde byttet om de to siste sifferne da hun la igjen beskjeden til meg).

  Etter å ha snakket ferdig med Inger Lise så jeg nummeret jeg først hadde notert og jeg bestemte meg for å ringe en gang til. Når den samme personen svarte i den andre enden skrek jeg: "Du er en drittsekk!" og så slengte jeg på røret. Ved siden av dette telefonnummeret noterte jeg ned ordet "Drittsekk" og la det i skrivebordsskuffen min.

  Nå og da når jeg i ettertid hadde betalt noen regninger eller av andre årsaker var i dårlig humør eller hadde en dårlig dag ringte jeg dette nummeret igjen og skrek "DU ER EN DRITTSEKK!" Det gjorde meg alltid i godt humør.

  Senere dette året kom "Se hvem som ringer" eller "Caller ID", noe som gjorde at hver og en kunne se telefonnummeret til den som ringte. Det gikk noen uker uten at jeg ringte vedkommende men så kom jeg plutselig på en lys ide. Jeg ringte opp vedkommende og sa: "God dag, det er Egil Kristiansen fra kundeservice i Telenor som ringer. Er du kjent med Telenor sitt "se hvem som ringer"-tilbud?"
  Han svarte "Nei!" og slengte på røret. Jeg ringte da umiddelbart opp igjen og skrek "Det er fordi du er en drittsekk!" og slengte på røret!

  Grunnen til at jeg ønsker å dele dette med dere er fordi at hvis noe eller noen plager dere kan dere gjøre noe med det! Bare ring 22 65 23 14.
  (Fortsett og les, det blir bare bedre.....)

  En gammel dame i bilen utenfor matvarehuset ULTRA en lørdags ettermiddag, brukte laaaaaaaang tid på å komme seg ut av luken hun hadde parkert i. Jeg trodde aldri hun skulle få satt bilen i revers før jeg med ett så ryggelyset på Escorten, og sakte men sikkert kom hun seg ut av p-plassen og jeg rygget litt tilbake så hun skulle få plass til å komme ut og forbi. Før jeg rakk å sette bilen min i 1. gir igjen kommer det en fyr i en Chevrolet Blazer i mot kjøreretningen og vrenger inn på p-plassen jeg ventet på.

  Idet denne mannen går ut av bilen sveiver jeg ned vinduet på bilen min og tutet et par ganger og skriker "Hva holder du på med, så du ikke at jeg stod her og ventet??"
  Men til ingen nytte, mannen snur seg ikke en gang og ignorerer meg fullstendig mens han ufortrødent rusler inn i butikken. Jeg tenkte for meg selv hvilken drittsekk dette var, og da jeg oppdager en lapp i bakvinduet på denne bilen: "Til Salgs", stod det, etterfulgt av et telefonnummer.

  Jeg noterte meg nummeret og fant til slutt en annen ledig plass. Et par dager senere var jeg på kontoret igjen, jeg hadde akkurat lagt på røret etter å ha ringt 22 65 23 14 og skreket "Din drittsekk" (Det er nå ingen sak å ringe han fordi jeg har lagt inn nummeret på hurtigtasten pa telefonen), så oppdaget jeg telefonnummeret til mannen med Chevrolet Blazern, jeg tenkte jeg fikk prøve å ringe han også, og etter et par ring så svarte det i den andre enden.

  "Hallo, det er Erik Caspersen som ringer, er det du som skal selge en sort Chevrolet Blazer??"
  "Ja, det er det" svarte han. "Du, hvor bor du, jeg kunne tenkt meg å kikke litt nærmere på den"
  "Jeg bor i Lindbeckveien 62, et stort rødt hus, og bilen står parkert rett innenfor porten" svarte han.
  "Hva er navnet ditt" spurte jeg.
  "Svein Roger Bjørnerud" sa han.
  Så spurte jeg når pa døgnet det var lettest å treffe han hjemme.
  "På ettermiddagen".
  "Kan jeg få si deg noe Bjørnerud?" sa jeg.
  "Ja"
  "Du er en jævla drittsekk" sa jeg, og la på røret!

  Etter at jeg la på røret la jeg også dette nummeret inn på en hurtigtast. En stund så det ut til at alt gikk bedre, humøret mitt var stabilt og jeg moret meg virkelig over disse telefonene, men etter å ha trakkasert disse to personene igjennom flere måneder mistet det liksom piffen, det ga meg ikke lenger den store tilfredstillelsen å ringe disse. Jeg tenkte lenge på dette og til slutt slo det meg:

  Først ringte jeg opp han første drittsekken og skrek "Din drittsekk", men jeg slengte ikke på røret. Drittsekken sa "..er du der fortsatt"
  "Ja" sier jeg.
  "Slutt å ringe meg" sier han.
  "Nei" sier jeg.
  "Hva heter du" spør han
  "Svein Roger Bjørnerud" svarte jeg
  "Hvor bor du" spør han
  "Jeg bor i Lindbeckveien 62, et stort rødt hus, og bilen, en sort Chevrolet Blazer står parkert rett innenfor porten" svarte jeg.

  "Da kommer jeg rett over, og jeg tror du skal forbrede deg på å få så rundbank at du ikke kan gå på jobben på flere dager" sa drittsekken. "Ja nå ble jeg skikkelig redd din jævla drittsekk" svarte jeg og slengte på røret.

  Deretter ringte jeg drittsekk nummer to.
  "Hallo" svarte han i den andre enden
  "Drittsekk" svarte jeg tilbake
  "Hvis jeg noen gang finner ut hvem du er så skal jeg...." sa han
  "Ja hva skal du gjøre da?" svarte jeg tilbake
  "Da skal jeg ta meg gi deg så grisebank at du kommer til å angre på at du er født" skrek han til meg.
  "Vel, da skal jeg jaggu gi deg sjansen til å stå ved det du sier din jævla møkkamann, jeg kommer med en jævla gang så får vi se hvor tøff du egentlig er" svarte jeg og slang på røret.

  Deretter satte jeg meg ned og ventet i ca. 10-15 minutter før jeg ringte politiet og skrek at jeg satt hjemme i Lindbeckveien 62 og ventet på at min homofile elsker skulle komme hjem fra jobben og at jeg skulle drepe han fordi han hadde vært utro. Så la jeg på røret.

  Deretter ringte jeg TV2 og fortalte at Blitzere og nynazister hadde braket sammen i Lindbeckveien 62. Så satte jeg meg i bilen og reiste opp dit selv for å ta dette skue nærmere i øyesyn:

  To drittekker som banket gørra ut av hverandre foran 3 politibiler, Radio 1 sitt helikopter, 10 væpnede politimenn, og to kameramenn fra TV2.

  Moralen i denne historien er: Vær forsiktig med hvem du slenger på røret til!
  Videokalibrerer
  AV-tekniker
  Crestronprogrammerer
  AMX Programmerer
  Freelance AV-journalist

  afinner@online.no

 4. #104
  Intermediate rojohan sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2003
  Poster
  1,906
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  :lol: ja det er ikkje berre berre :lol:

 5. #105
  Expert jfinneru sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  5,984
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  noen tips til telefonsvareren

  1. Vennligst legg igjen beskjed. Imidlertid har du rett til å være taus. Alt du sier vil bli tatt opp og brukt av oss.
  2. Hei. Mitt navn Gringo. Do drepte min pappa. Legga igjen navn og telefon, do væra klar for dø!!
  3. Hei. Dette er «test ditt språk - linjen!». Etter pipetonen, legg igjen navn og telefonnummer og din uttale av dagens ord. Dagens ord er «superidiot»
  4. Hei. Du er kommet til Dr. Dahl`s detektivbyrå. Vi vet hvem du er og hva du vil, så når du hører pipetonen, kan du bare legge på.
  5. Hei, jeg kan ikke ta telefonen akkurat nå, fordi jeg lider av hukommelsestap. Kan ikke du etter pipetonen legge igjen navnet og telefonnummeret mitt, og fortelle litt om meg selv? Takk..
  6. This is a Test. This is a test of The answering machine broadcast system. This is only a test.
  7. Nummeret du har ringt, 555-0303 er nå blitt endret. Det nye nummeret er 555-0303.
  8. (BRØL): Telefonsvarer!! Snakk!!
  9. Du har nådd nummeret du ringte! Gratulerer!!
  10. Min kone og jeg er ikke å treffe for øyeblikket. Legg igjen navn og telefonnummer, så ringer vi tilbake så snart vi er ferdige.
  11. Hei. Jeg er nok hjemme, men gjemmer meg for enkelte personer som jeg ikke ønsker å snakke med. Legg igjen beskjed. Svarer jeg ikke på den, er nok den personen deg!!
  12. Hei! Du er kommet til xx sin telefonsvarer. xx er ikke hjemme akkurat nå, men uansett hva du skulle si til han, kan du fortelle til meg. Vi står hverandre veldig tett, og vi forteller hverandre ALT!
  13. Jeg kan ikke komme til telefonen akkurat nå, så.... vel, jeg kan faktisk komme nå, eller, jeg er faktisk ved telefonen akkurat nå for å legge inn denne beskjeden. Men jeg antar at du har ringt etter at jeg la inn denne beskjeden, men kanskje tror du at jeg sier dette akkurat nå, men det gjør jeg altså ikke, tror jeg, eller... ÆSJ!! Dette er virkelig forvirrende!
  14. Hei! Dette er den du veit. Jeg er ikke der du veit, så legg igjen beskjed etter det du veit!
  15. Hei!! Du veit hva du skal gjøre!
  16. Hei dette er John.
  Dersom det er telefonselskapet: Jeg har sendt penger!
  Dersom det er mine foreldre: Send mere penger!
  Dersom det er banken: Dere lånte meg ikke nok!
  Dersom det er mine venner: Dere skylder meg penger!
  17. Hallo. Du er kommet til Jim og Sonja. Vi kan ikke ta telefonen for øyeblikket, fordi vi gjør noe vi liker veldig godt. Sonja liker å gjøre det opp og ned, mens jeg liker det fra sidene, sakte fra høyre til venstre. Legg igjen en beskjed, så tar vi kontakt, så snart vi er ferdig å børste tennene!
  18. Hei! Ole`s telefonsvarer er ødelagt. Dette er hans kjøleskap. Vennligst snakk veldig sakte, så skal jeg henge opp en beskjed på meg selv, med en av disse magnetene du veit.
  19. (Med fortellerstemme): «Der sitter Svein, og leser et blad. PLUTSELIG ringer telefonen. Baderommet eksploderer i et inferno av toalettpapir, og Sveins febrilske aktiviteter med hender og blad. Vil han nå frem i tide? Men nei, der stilner ringelyden. Da må du nok legge igjen en beskjed.»
  20. Hei du snakker med en maskin. Jeg kan motta beskjeder. Mine eiere trenger ikke: Leksikon, vindu, aviser, badekar, tepper eller noe annet du måtte selge. De gir til veldedige fond gjennom jobben, og trenger heller ikke noe flybilde. De er også veldig fornøyde med dagens teleleverandør. Henger du da fortsatt med, er du velkommen til å legge igjen en beskjed.
  21. Hei. Vi kan ikke ta telefonen, enten for A) studier, eller B) Øldrikking. Så vennligst legg igjen en beskjed.
  22. Hello. Legg igjen en beskjed, og jeg tar kontakt snart. Er du en dame med veldig sexy stemme, ringer jeg raskere!!
  23. Dersom du er en innbruddstyv, og skal sjekke om vi er hjemme, sitter vi akkurat nå og pusser våpnene. Til andre som ringer er vi ute på fest. Ha det!!
  Videokalibrerer
  AV-tekniker
  Crestronprogrammerer
  AMX Programmerer
  Freelance AV-journalist

  afinner@online.no

 6. #106
  Expert jfinneru sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  5,984
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  og hvis det er noen som misstenker meg for å kjede meg på jobben nå.. dere har helt rett 8) god morgen till jolly forresten.
  Videokalibrerer
  AV-tekniker
  Crestronprogrammerer
  AMX Programmerer
  Freelance AV-journalist

  afinner@online.no

 7. #107
  Guru Tiger sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2003
  Poster
  14,452
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sakset fra en mail i dag:

  "Jørn!

  Start å jobb!

  Hilsen Sjefen"

 8. #108
  Intermediate rojohan sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2003
  Poster
  1,906
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  vanvittig bra


  God morgen jfinneru

 9. #109
  Expert jfinneru sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  5,984
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  tiger skrev:
  Sakset fra en mail i dag:

  "Jørn!

  Start å jobb!

  Hilsen Sjefen"
  såå trøøttt såå trøøttt såå trøøttt...zzzzzz...zzzzzz 8)
  Videokalibrerer
  AV-tekniker
  Crestronprogrammerer
  AMX Programmerer
  Freelance AV-journalist

  afinner@online.no

 10. #110
  Expert jfinneru sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  5,984
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  fremtiden er trådløs

  fremtiden er trådløs... 8)
  Videokalibrerer
  AV-tekniker
  Crestronprogrammerer
  AMX Programmerer
  Freelance AV-journalist

  afinner@online.no

 11. #111
  Expert jfinneru sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  5,984
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  mental helse hotline

  mental helse hotline
  Hei, og velkommen til Mental Helse Hotline...
   Hvis du har tvangsnevroser, trykk 1 om igjen og om igjen.
   Hvis du har multippel personlighet, trykk 4, 5 og 6.
   Hvis du er paranoid, vet vi hvem du er og hva du vil. Ikke legg på, slik at vi kan spore samtalen.
   Hvis du er psykotisk, trykk 7 og din samtale vil bli overført til moderskipet.
   Hvis du er schizofren, lytt nøye, og en liten stemme i hodet ditt vil fortelle deg hvilket tall du skal trykke.
   Hvis du er manisk-depressiv, spiller det ingen rolle hvilket tall du trykker. Ingen kommer til å svare likevel.
   Hvis du er dyslektisk, trykk 96745289925380177226634291
   Hvis du har hukommelsestap, trykk 8 og oppgi ditt navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, personnummer, og din mors pikenavn.
   Hvis du har post-traumatiske stressforstyrrelser, trykk 000 s-a-k-t-e o-g f-o-r-s-i-k-t-i-g...
   Hvis du har bipolar forstyrrelse, legg igjen en beskjed før tonen eller etter tonen eller før tonen. Vennligst vent på tonen.
   Hvis du har dårlig korttidsminne. trykk 9. Hvis du har dårlig korttidsminne. trykk 9. Hvis du har dårlig korttidsminne. trykk 9. Hvis du har dårlig korttidsminne. trykk 9. Hvis du har dårlig korttidsminne. trykk 9.
   Hvis du har lavt selvbilde, vær vennlig å legge på. Alle saksbehandlerene er altfor opptatt til å hjelpe deg.
   Hvis du er blond, ikke trykk på noen taster. Du kommer bare til å rote det til allikevel.
  Videokalibrerer
  AV-tekniker
  Crestronprogrammerer
  AMX Programmerer
  Freelance AV-journalist

  afinner@online.no

 12. #112
  Expert jfinneru sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  5,984
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  lydklipp

  gå inn på denne linken så starter det automatisk et killer morsomt lydklipp:
  http://www.humor911.com/innslagID.aspx?innslagID=1074
  Videokalibrerer
  AV-tekniker
  Crestronprogrammerer
  AMX Programmerer
  Freelance AV-journalist

  afinner@online.no

 13. #113
  Intermediate rojohan sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2003
  Poster
  1,906
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  du er i det humoristiske hjørnet idag (kjedelig på jobben antakelig )

  :lol: :lol: :lol: vanvittig bra, utrulig at han klarer å holde seg alvorlig :shock:

 14. #114
  Expert jfinneru sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  5,984
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  potatismos

  her er en til:
  http://www.humor911.com/innslagID.aspx?innslagID=1018

  og ja jolly, det er fortsatt kjedelig på jobben, så da bruker jeg tiden til å underholde mine av kollegaer 8)
  Videokalibrerer
  AV-tekniker
  Crestronprogrammerer
  AMX Programmerer
  Freelance AV-journalist

  afinner@online.no

 15. #115
  Intermediate rojohan sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2003
  Poster
  1,906
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Han har jo forsåvidt eit poeng der han svensken

 16. #116
  Expert jfinneru sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  5,984
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  windows

  hvis dere får denne lyden når dere starter opp pc'en, da er det noe galt 8) :
  http://www.humor911.com/innslagID.aspx?innslagID=1004
  Videokalibrerer
  AV-tekniker
  Crestronprogrammerer
  AMX Programmerer
  Freelance AV-journalist

  afinner@online.no

 17. #117
  Expert jfinneru sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  5,984
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  shift tasten

  hva er egentlig shifttasten til?

  Mine to Shift-taster har små piler på seg som peker oppover. Betyr dette at de virkelige Shift-tastene befinner seg over disse tastene?
  Nei, Shift-tastene med piler på er de virkelige Shift-tastene. Pilene som peker oppover betyr at du skal se oppover, med andre ord på skjermen. Tastaturet er nemlig beregnet på touch-metoden, hvilket vil si at du ikke skal se på tastaturet når du skriver.

  Hva skjer dersom jeg trykker på begge Shift-tastene samtidig?
  Å trykke ned begge disse tastene samtidig kan føre til at enormt store bokstaver dukker opp på skjermen, og disse enorme tegnene kan bli så store at de "brenner" seg inn i skjermen, en såkalt "Screen Burn-In". Dette kan bli ganske så pinlig, spesielt dersom du skriver "smuss". Men for kr. 1.495,- kan du få kjøpt vår Burn-In Protector. Det er helt opp til deg å avgjøre, men vi har sagt vårt...

  Min religiøse overbevisning forbyr meg å bruke shift-tastene. Hvordan kan jeg nå skrive store bokstaver?
  Diskutér dette med din åndelige rådgiver. Kanskje din overbevisning ikke forbyr deg å benytte Caps Lock tasten?

  JEG TRYKKET PÅ SHIFT-TASTEN OG NÅ SITTER DEN FAST. HVA SKAL JEG GJØRE?
  Er det små barn i huset som liker peanøttsmør eller Nugatti? Og har i tilfelle noen av disse barna kommet nær tastaturet på PCen? Da er det på tide å vaske tastaturet, og den enkleste måten å gjøre det på er å plassere hele tastaturet i oppvaskmaskinen. Eller man tar i bruk den gamle, velprøvde metoden med sterkt såpevann og skrubb - da blir i alle fall tastaturet skikkelig rent. Etterpå tørker du tastaturet ved å legge det i stekeovnen på 250 grader en halvtimes tid.

  Hvorfor er det ikke noen Shift-taster på mitt tastatur? Det nærmeste jeg kommer er to taster merket "hif".
  Dersom du vasker hendene oftere kan du for fremtiden unngå dette problemet.

  Jeg er lei av å trykke ned Shift-tasten hver gang jeg skal ha store bokstaver. Finnes det en enklere måte jeg kan benytte meg av?
  Vi lever i en moderne tid, og det er slett ikke usannsynlig at ditt tastatur kan la seg utstyre med en stemmekontroll. Ta kontakt med leverandøren. Dersom det lar seg ordne, og du får installert stemmekontroll på Shift-tastene, prøv å si "shift" og legg merke til om tastene trykkes ned av seg selv. Vær oppmerksom på at du gjerne må si "shift" flere ganger før det skjer noe. PCen må kanskje trenes opp til å forstå denne kommandoen.

  Det er to Shift-taster på mitt tastatur. Hvilken skal jeg benytte?
  For å unngå unødvendig mye slitasje på bare den ene av tastene anbefales det å veksle mellom de to. Før nøye regnskap med hvor mange ganger hver enkelt tast benyttes slik at de brukes like ofte. Heller litt ekstra bryderi istedenfor å ikke ha Shift-taster som fungerer.

  Hvorfor er den ene Shift-tasten større enn den andre?
  Det er den ikke - det er bare en optisk illusjon akkurat som når månen virker større når den ligger like over horisonten. For å bevise dette overfor deg selv, ta med deg tastaturet ut på et stort åpent jorde og plasser tastaturet i en vertikal stilling. Gå så 200 - 300 meter unna og du vil nå se at alle tastene er like store.

  Dersom jeg trykker på begge Shift-tastene for ofte, kan PCen eksplodere da?
  Nei. Vel, vanligvis ikke. I alle fall ikke dersom du ikke bruker Windows 98 eller en NEC-laptop. Men selv da nesten aldri. Ikke bry deg om det. Glem at jeg nevnte det. Bare trykk mykt på tastene.
  Videokalibrerer
  AV-tekniker
  Crestronprogrammerer
  AMX Programmerer
  Freelance AV-journalist

  afinner@online.no

 18. #118
  Intermediate Mirage sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2003
  Poster
  2,057
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  :lol:
  Og du er ennå på jobb? :lol:

 19. #119
  Expert jfinneru sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2003
  Poster
  5,984
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  jepp. ferdig fire. det går ikke nok fly fra denne flyplassen 8)
  Videokalibrerer
  AV-tekniker
  Crestronprogrammerer
  AMX Programmerer
  Freelance AV-journalist

  afinner@online.no

 20. #120
  Intermediate Mirage sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2003
  Poster
  2,057
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Misunner deg ikke...
  Jeg sto opp for en drøy time siden, etter den obligatoriske helgefylla
  Jeg vurderer å dra ut for å få litt luft...
  Jeg tror jeg krangla med samtlige politifolk i Bodø by i går :lol:
  Men jeg mener, når man blir slått ned fordi man ber noen om ikke å snike i køen, også får man beskjed av politiet at hvis det blir mere tull på MEG i kveld, åker JEG inn!
  Etter å ha kranglet med 5 politimenn i 20 min, ringte jeg 112 og fortsatte diskusjonen :lol:
  Måtte få ut litt steam....
  Men dette er faktisk første gang jeg har vært innblandet i bråk på byen i løpet av min 4 års helgefyllkarriere :wink:

Side 6 av 131 FørsteFørste ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 26 36 46 56 66 76 86 96 106 116 126 ... SisteSiste

Lignende tråder

 1. Canal Digital fornyer TV-hverdagen
  By nordic45 in forum Satellitt
  Svar: 11
  Siste melding: 09-28-2012, 11:47
 2. En latter i hverdagen... Bunny Boiler.
  By AjSelj in forum Generell chitchat
  Svar: 0
  Siste melding: 08-22-2009, 12:30
 3. Slik vil TV-hverdagen bli mye enklere (digi.no)
  By knutinh in forum Digitalt bakkenett og kabel-TV
  Svar: 0
  Siste melding: 03-09-2007, 14:27
 4. Litt humor før helgen setter inn
  By gut_man in forum Generell HTPC
  Svar: 2
  Siste melding: 10-07-2005, 11:53
 5. For de som liker litt sort humor, og god musikk!
  By FallenA in forum Generell chitchat
  Svar: 1
  Siste melding: 06-04-2005, 14:35

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •