Litt humor i hverdagen. - Side 101
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 101 av 131 FørsteFørste ... 11 21 31 41 51 61 71 81 91 97 98 99 100 101 102 103 104 105 111 121 ... SisteSiste
Viser resultater 2,001 til 2,020 av 2608
 1. #2001
  Dependent harman/kardon sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2005
  Sted
  Nord-Trøndelag
  Poster
  16,380
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Se...Les...Le... :-D

 2. #2002
  Newcomer Latsch sin avatar
  Medlem siden
  Mar 2008
  Poster
  70
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Trenger bildet noen tekst?


 3. #2003
  Dependent harman/kardon sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2005
  Sted
  Nord-Trøndelag
  Poster
  16,380
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Slitent rasshål og gåen menisk  Jeg vet ikke hvorfor, men har et inntrykk av at legestanden har en forkjærlighet for de midtre partier på pasientene.., -Og da helst baksiden. Nærmere bestemt, -fua. Alt de kan få puttet inn der, -putter de inn med stor entusiasme og glede.  Undertegnede har en kompis, Odd, som var til doktoren for ryggvondt. Det første legen spør ham om, er å dra av seg buksa og rigge til rasshålet for fri sikt og veg, mens kjøttsnekkeren sto og «luftprøvde» en glinsende og nysmurt gummihanske.

  Odd blei gloforbanna (og livredd), og sa at vondten satt midt oppå ryggtavla, og at det umulig kunne hjelpe noe å rote «nedi der», -så langt fra åstedet.
  Legen var imidlertid ikke til å rikke, han SKULLE inn «der» og «kjenne» litt. Odd måtte gi seg, og doktoren tok rennfart og smatt inn med en stor tjukk fjøsfinger.

  Senere fortalte ”ryggpasienten” at han var sikker på at legen hadde stukket inn hele armen, -til albuen. Og ikke nok med det, han hadde sett tydelig i øya på legen at han «nøt» jobben! Hadde han skulle gått lenger inn, ville det kanskje vært mer hensiktsmessig å gått inn andre veien, -gjennom kjeften…  Nå var det ikke akkurat Odds lege/homoskrekk jeg skulle nevne her i dag, -men hans opplevelser fikk meg til å komme på en nesten fortrengt hendelse jeg vagt erindrer i det fjerne…  Menisk og mageonde

  Undertegnede hadde et kranglevorent kne, og etter å ha gått på krykker et halvt års tid var det på tide å tenke operasjon. Meniskoperasjon. Dette var i ei tid før sykehusene fikk sine små instrumenter de kunne drive kikkhullskirurgi med. Her var det snakk om å demontere hele kneskåla.

  Som så mange andre før en operasjon, gruet undertegnede seg også til dette inngrepet på sitt fillete legeme. Om det var dette som førte til at kroppens immunsystem sviktet, og gladelig inviterte en magesjau av dimensjoner på besøk vites ikke. I ei hel uke før operasjonen, var det ikke tjukkere enn en nylontråd det som kom ut bak. Og det ble sårt. -Veldig sårt.

  Dagen før dagen, steppet jeg hjulbeint opp på Telemark Sentralsjukehus, på fastende mage. Og da mener jeg virkelig fastende mage! Tarmene var så blankpolert av diarè, at når jeg svelget kamferdrops, trillet de fritt hele veien gjennom og ut i Levisen…  Tablett meg her og der, mest der…

  Etter først å ha presentert meg i resepsjonen, stakk ei sjukesøster til meg 3 avføringspiller, men beskjed om å ta disse med en gang. Undertegnede prøvde å overbevise henne om at jeg ufrivillig hadde fastet i ei hel uke, og at disse drittablettene ikke ville ha noen videre funksjon, men bare var bortkastede utgifter for den norske stat.

  Den gikk hun ikke på, -Det sier de alle! var den «muntre» beskjeden jeg fikk. Har aldri hatt noen videre respekt med meg, så jeg valgte motvillig å avslutte diskusjonen for sykehusfredens skyld.

  Jeg heiv innpå lortpillene og skylte ned med luft. -Jau, nå skal det bli heftig! tenkte jeg. Undertegnede var så sår i ræva fra før, at det gjorde skamvondt å sitte. Måtte liksom «hvile» på den ene fuballen av gangen. Åssen det ville bli etter dette, kunne bare gudene vite.
  Jeg fryktet det verste…

  12 cm`s åpning

  Utpå kvelden kom «fødselsriene». Og her var ikke bare snakk om kynnere, men skikkelige pressveer. Jeg gruet meg som en gris for å sende noe ut gjennom den ømme bakringen igjen. Rasshålet var bare et eneste stort sår etter diarebøya, så dette ville bli en smertefull opplevelse jeg aller helst ville vært foruten. På dass bar det nå iallefall. Ikke hadde jeg spist på flere dager, så her var det kùn ren konsentrert magesyre som kom ut. Det gjorde så vondt at bakenden ynket seg i smerte. -Åh, helliga natt!

  Småjukkende av rævkrampe, grinende og svettende kom jeg meg endelig ut av «svansehuset» og inn i sjukesenga igjen. -Rimelig tom i systemet. Det verket så i baken at jeg ble liggende som ei reke i senga resten av natta. I en krøll.

  D-dagen

  Undertegnede ble vekket av ei stor matrone med klystèr på morgenen. Jeg ble livredd. Hadde det endatil bare vært en drøm, eller et mareritt! Men sjukesøstera var ekte nok! -Selv om hun hadde antydning til skjegg…

  Da ble jeg forbannet. -Nå får det **** med være nok! sa jeg. -Den bakenden min er så jevli sår, at der skal ikke inn noe fremmedlegemer, så lenge jeg lever! sa jeg med en myndig stemme. Matrona sa at det ble jeg pokker så nødt til. Klystèr var rutine før alle operasjoner, og undertegnede skulle ikke være noe unntak. Det hjalp ikke en dritt hvor mye jeg enn protesterte. Hun var beinhard i forhandlingene…

  Noen minutter etter lå jeg kveilet inne på et siderom, med en halv meter klystèrslange i meg. Det smertet så jeg holdt på å svime av. Tårene rant, og jeg ba på mine albuer og knær om å få slippe, -men den gang ei.

  Jeg følte meg voldtatt, brukt og besudlet, og når hun begynte å pumpe meg full av svineriet, var jeg sikker på min siste dag var kommet. Jeg remjet verre enn en skamkjørt grevling.

  Den kvinnelige torturisten forlot meg i ei usse inne på siderommet for å komme meg litt igjen. Komme? Jeg lå der og gråt, og smertene i bakstussen var så jævlige at jeg lå helt stille på ryggen og sprikte med fingre og tær…

  Og så måtte det selvfølgelig plusses på en ny grufull dasstur…

  Undertegnede hadde helt glemt at det var kneet som var vondt. All ondskap og smerte i verden, og omegn, med dalstroka innafor, var konsentrert på et eneste sted. Det er vel unødvendig å nevne -hvor?

  The awakening

  Da jeg våknet av narkosen, var det ikke det nyopererte kneet som var vondt. Iallefall ikke noe i næheten av det jeg kjente en halvmeter lenger oppe. Der var alt ødelagt kjentes det ut som. Jeg lå og undret meg på om de hadde vært oppi der også og rotet under operasjonen? Det kunne da umulig være noe hud igjen baki der! Rektum var nå så sårt og betent, at jeg hadde solgt det på flekken om noen kjøpere hadde meldt seg!

  -Jeg har vondt! vrælte jeg til en pleier som satt ved sjukesenga mi. Hun nikket forståelsesfullt og hentet ei sprøyte med morfin. Og den ble, som det mest naturlige av verden, satt på midten av mitt legeme. Bak.

  Det må da kunne gå an å kjøre inn ting andre steder på kroppen også? Armen feks, eller ryggen? Leggen? Naboen? Men neeeida, alt skal konsentreres på samme sted. Fua. Det er nesten så jeg lurer på om noen har tatovert «Velkommen» på fuballen min, med usynlig skrift som bare legepersonell kan se…

  Morfin kan gjøre underverker. Iallefall nesten. Smertene i bakenden avtok såpass at jeg kunne begynne å fantasere litt. Kneet, som var som en ballong, hadde jeg helt glemt.

  Morfinrusfunderinger

  Legene er blitt så flinke nå til dags. Etter at Dr. Barnard i 1967 foretok verdens første hjertetransplantasjon, skjøt denne form for kirurgi fart. Nå kan de visst transplantere alt.

  Det var ikke til å unngå at tankene kom inn på rektumtransplantasjon der jeg lå. For makan til rævsmerter har undertegnede aldri kjent.
  Lurer på hvordan de velger ut organer og legemsdeler for transplantasjon?

  Har de egne nummererte hyller for de forskjellige tingene? Jeg ser for meg noen kirurger som blar gjennom pent brukte rasshål og klør seg under haka. Deretter mumler en av dem:

  -Ikke den fiseringen, -alt for stor. Denne er for liten. Nummer tre er for slapp. Der! Denne burde passe! Tror gamleeieren het Jens Olsen. Han var kjent for å være forsiktig med redskapen!

  -Men det er jo rødt hår på den! Sier en av de andre kompanjongene.

  -Samme fan det vel, han glor vel ikke seg selv i rævsprekken med speil, tror du det?  Stemmene forsvinner idet undertegnede glir inn i en velfortjent søvn etter alle strabasene. Eller var det søvn? Pleierne nevnte noe om at undertegnede hadde sunget,

  -Eit rasshål kan`kje vara evig veit du, kan aaaldri vara evig…

  ***  Ps.
  Dagen etter operasjonen ble jeg bedt om å putte inn et termometer der bak. Stille og rolig lurte undertegnede det inn i armhulen, under dyna…

 4. #2004
  Intermediate Razortec sin avatar
  Medlem siden
  Mar 2007
  Poster
  1,681
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Denne er klippet ur av en VG blogg. Men morsom historie

 5. #2005
  Intermediate santa claus sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2005
  Poster
  2,225
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Razortec
  Denne er klippet ur av en VG blogg. Men morsom historie
  Seriøst?

  Var sikker på at det var harman/kardon som hadde opplevd dette....

  Lurer på hvor mange ting som finnes i denne tråden som ikke er funnet et annet sted...

 6. #2006
  Intermediate Starman sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2006
  Poster
  3,152
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av santa claus
  Seriøst?

  Var sikker på at det var harman/kardon som hadde opplevd dette....

 7. #2007
  Intermediate Razortec sin avatar
  Medlem siden
  Mar 2007
  Poster
  1,681
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Joda, men er det ikke vanlig høflighet å oppgi kilde?

  Synes bare at forfatteren av denne morsomme fortellingen fortjener kredit for den.

 8. #2008
  Intermediate aleksander8 sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2007
  Poster
  2,983
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Hehe! stakkars mann!

 9. #2009
  Intermediate CavaleraRules sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2004
  Poster
  4,312
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Vanvittig morsom historie. Heldigvis har de sluttet med all denne tømmingen. Var ihvertfall ikke et tema da jeg fikk laget et nytt hull i kroppen på 38cm Ø12mm. Men det var ikke et nytt bak der;-)

 10. #2010
  Dependent harman/kardon sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2005
  Sted
  Nord-Trøndelag
  Poster
  16,380
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av santa claus
  Seriøst?

  Var sikker på at det var harman/kardon som hadde opplevd dette....

  Lurer på hvor mange ting som finnes i denne tråden som ikke er funnet et annet sted...
  Er nok klippet fra en vg blogg ja :-)

 11. #2011
  Dependent harman/kardon sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2005
  Sted
  Nord-Trøndelag
  Poster
  16,380
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

 12. #2012

 13. #2013
  Intermediate Razortec sin avatar
  Medlem siden
  Mar 2007
  Poster
  1,681
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

 14. #2014
  Intermediate robertaas sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  3,118
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Razortec
  En variasjon over temaet "blåse ut 18 lys".

 15. #2015
  Dependent harman/kardon sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2005
  Sted
  Nord-Trøndelag
  Poster
  16,380
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Kjøpe bil ???

  FINN-kode: 18436573 - sist endret: 07.08.2009 13:00
  Legg i huskeliste Legg til sammenligning

  Opel Astra 1.6 1992, 60000 km., kr. 3.000, -

  Beskrivelse

  Jeg selger den jævla drittbilen!

  Er du ute etter å kjøpe katta i sekken? Ja, da har du kommet til rett sted!

  Fatter nekter å skru mer på vraket, så da må jeg bare kvitte meg med den og håpe at det finnes noen som er blåøyde nok til å kjøpe den. Jeg bare sier det, den bilen hviler det en forbannelse over.

  Det meste er galt, for å si det enkelt.

  * Den har en motorlyd som minner om en blanding av en traktor og ei sjekte. Kjører du ut mot havet og får inn sjølukta, kan du lukke øynene og drømme at du er på båttur. En motorkynding fyr mumla noe om at det var et lager i motoren som hadde løsna og slått opp et stempel eller ett eller anna sånt, men jeg husker ikke helt nøyaktig hva det var, for jeg kan ikke en dritt om motorer. Bilen fikk ny fabrikkoverhalt motor for rundt tre år siden, etter at den første skar seg, men det kunne man jo glatt ha spart seg, ettersom problemene nå tårner seg opp igjen! :-(

  * Den samme motortypen sa også at det var et par fjærer eller noe som måtte byttes. Hvor vet jeg ikke. Men tror ikke det var fjærene i setene han mente.

  * Fatter er til vanlig en grei perfeksjonist og himmla god med bil. Han har lakka og flekka og tatt rust og sånt dritt og lort de fem årene jeg har hatt kjærra. Men nå har det dukka opp noe mer rust, og nå streiker plutselig den kødden av en far, han vil ikke sveise og herje mer, han mener det er på tide å gi opp. For en tulling!

  * Frontruta har fått en heftig stjernesmell og må byttes. Men hvis du har på en passasjer, kan vedkommende i tunneler sikte inn belysningen slik at den lager kule effekter i sprekkene! Men anbefaler at du ikke prøver det selv mens du kjører. Det kan nemlig gå galt. Kremt.

  * Sommerdekkene er nå så slitte at de er nesten gjennomsiktige, men en potensiell kjøper får de likevel med på kjøpet, sammen med 4 nedslitte og ubrukelige piggdekk mer eller mindre uten pigger.

  * På toppen av det hele har jeg brukt feriepengene på å betale årsavgiften, det kunne jeg jo glatt ha spart meg det også, men sånn er det når man er dum i hue.

  * Bilen må på EU-godkjenning i januar, som om det ikke er nok regninger fra før av den måneden. Takk til staten. Elsker dere.

  Har du lyst på en usannsynlig dritt-skrujobb som sikker kommer til å ta alt du har av fritiden frem til neste EU-godkjenning, og evt. ødelegge forholdet ditt til dama di, er du velkommen til å komme med et bud på faenskapet. Ta kontakt pr. e-post, da jeg sjeldent har tid å svare på telefoner og regner med å bli nedringt nå på grunn av dette kuppet.

  Forresten! Det finnes EN bra ting med bilen. Du kan få med cd-spilleren, som funker utmerket. Den var det eksen som satt inn, og jeg vil pokker ta meg ikke eie noe som kan minne meg om ham, så den får du med på kjøpet.
  Kontakt
  Navn Selger
  Epost Send epost
  Mobil 45464967 sesamstjerne
  Adresse 4635 Kristiansand S
  Referanse 18436573
  Pris
  Pris: 3.000,- Rapporter
  Prisen i annonsen skal gjenspeile hva bilen faktisk koster. Rapporter avvik her Lukk
  Månedsbeløp: Kalkulér billån
  Omregistr. Eksklusiv (1.529,-)
  Sjekk omreg.avgift her
  Årsavgift: Inklusiv
  FINN anbefaler

  *
  Betal aldri på forskudd, bruk FINN betalingsgaranti

  Tjenester

  * Forsikre din Opel Astra
  * Biltransport - frakt av bilen dit du bor
  * Garanti på din Opel Astra
  * Trygg bilhandel

  Info
  Salgsform Bruktbil til salgs
  Km.stand 60000
  Årsmodell 1992
  Karosseri Kombi 5-dørs
  Avgiftsklasse Personbil
  1. gang reg. 1992
  Effekt 95 hk
  Drivstoff Bensin
  Girkasse Manuell
  Hjuldrift Forhjulsdrift
  Farge Blå
  Interiørfarge Blått
  Antall seter 5
  Antall dører 5
  Mer om Opel Astra

  * Test av Opel Astra

  Les mer på Sesam
  TV-klipp: se Opel Astra
  Nyhetsartikler om Opel Astra
  Nettsøk om Opel Astra

  Lagre annonsen Tips en venn Skriv ut

 16. #2016
  Dependent harman/kardon sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2005
  Sted
  Nord-Trøndelag
  Poster
  16,380
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Æsj, en død slange YouTube - HUGE Dead Snake

 17. #2017
  Intermediate PiXeL sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2006
  Poster
  2,709
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av harman/kardon
  Æsj, en død slange YouTube - HUGE Dead Snake
  Ble nesten Rick Roll'd der.

 18. #2018
  Intermediate pnerbye sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2005
  Poster
  4,213
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Har du ikke sett den før, så gjør det nå!!! Jeg ler så jeg griner hver gang! :lol:

  YouTube - Presto Pixar ( 2008 )

 19. #2019
  Expert
  Medlem siden
  Feb 2007
  Poster
  6,570
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Så skjønner vi alle hva som hadde skjedd dersom ...............

  En alternativ historie | SOL Klipps

 20. #2020
  Intermediate Tigerberget sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2007
  Poster
  1,807
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Priceless..


Side 101 av 131 FørsteFørste ... 11 21 31 41 51 61 71 81 91 97 98 99 100 101 102 103 104 105 111 121 ... SisteSiste

Lignende tråder

 1. Canal Digital fornyer TV-hverdagen
  By nordic45 in forum Satellitt
  Svar: 11
  Siste melding: 09-28-2012, 11:47
 2. En latter i hverdagen... Bunny Boiler.
  By AjSelj in forum Generell chitchat
  Svar: 0
  Siste melding: 08-22-2009, 12:30
 3. Slik vil TV-hverdagen bli mye enklere (digi.no)
  By knutinh in forum Digitalt bakkenett og kabel-TV
  Svar: 0
  Siste melding: 03-09-2007, 14:27
 4. Litt humor før helgen setter inn
  By gut_man in forum Generell HTPC
  Svar: 2
  Siste melding: 10-07-2005, 11:53
 5. For de som liker litt sort humor, og god musikk!
  By FallenA in forum Generell chitchat
  Svar: 1
  Siste melding: 06-04-2005, 14:35

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •