Viser annonse: KUPP!! PBN OLYMPIA HT4 effektforsterker og PBN OLYMPIA L forforsterker - AVforum
  • Du har ingen adresse registrert. Vennligst lagre en slik at du kan kjøpe eller legge inn bud på annonser. Klikk her for å utføre.
X

KUPP!! PBN OLYMPIA HT4 effektforsterker og PBN OLYMPIA L forforsterker

Basisinfo

Tilstand
Brukt
Avsluttet
Mon, 15 Oct 2018 10:27:00 +0000
Pris
Kr.27,500.00
Frakt
Levering
Betaling
Kontant ved henting
Returer
Ingen returer
Visninger
301

Informasjon om selger

SteinarThomassen
0% positive tilbakemeldinger
Beskrivelse Frakt

Beskrivelse

PBN OLYMPIA HT4 effektforsterker og PBN OLYMPIA L forforsterker PBN OLYMPIA HT4 har stor fleksibilitet. HT4 kan operere som en vanlig stereoforsterker og yter da hele 2 x 400 W i 8 ohm og tilnærmet dobler effekten nedover med halvering av impedans. I tillegg er PBN OLYMPIA HT4 konstruert for å imøtekomme kravene fra de som ønsker raffinement og kontroll i den desiderte eliteklassen også til hjemmekinoformål. PBN OLYMPIA HT4 kan derfor også operere som en 3 kanalsforsterker som yter 1 x 400 W + 2 x 130 W i 8 ohm. Alternativt kan det operere som en 4 kanalsforsterker med 4 x 130 W i 8 ohm. Ny-pris på denne effektforsterkeren var ca. 40.000,-.

Forforsterkeren PBN OLYMPIA L byr på den mest ultimate ytelse. PBN OLYMPIA L kommer med den overdimensjonerte eksterne strømforsyningen PBN OLYMPIA MPS med omfattende strømfiltrering. Ved å levere strømforsyningen i et eget kabinett, isoleres transformatordelen fra de meget sensitive kretsløpene i forforsterkeren. Dette er en kompromissløs tilnærming som er kostbar, men som har betydelige lydmessige fordeler. Ny pris på denne forforsterkeren var ca. kr. 90.000,-.

Forsterkerne selges nå sammen for kr. 27.500,-

De er koblet sammen med balanserte kabler fra Straightwire og med en Never Hum strøm-mellomledd som fjerner ”humming” fra effektforsterkeren ved spenningsforskjeller på strømnettet.

Returbetingelser

Ingen returer

Fraktalternativer


Adresser

Ny adresse

Du har ingen adresse lagret. Vennligst registrer en adresse for å delta i auksjoner.