Barco Data 701s vs 708 ? - Side 3
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 3 av 3 FørsteFørste 1 2 3
Viser resultater 41 til 45 av 45
 1. #41
  Moderator ask4me2 sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2004
  Poster
  5,379
  Takk & like
  Nevnt
  5 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av akto
  Det er vel 15.000:1 i kontrast på 708. Sjekk her:Link
  Det kan nok godt stemme det, men er ikke helt sikker på om alle verdiene i denne listen er helt korrekt, BG808s blir f.eks opgitt med feil type rør, BG 1208s oppgis bruke 7" rør og modeller som bruker sammer typen rør og obtikk har i det ene tilfelle 20000:1 og i det neste 25000:1.

  Tror derfor disse veriene er litt "saltklype" verdier :wink:

 2. #42
  Intermediate
  Medlem siden
  Mar 2003
  Poster
  514
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Tror man må tenke litt på hvordan man egentlig måler. På en CRT er svart =Svart. Dermed er den verdien uendelig . Mot hvitt er det jo kun "utgangseffekten" på røret som begrennser. Deler du det på uendelig får du også et uendelig stort tall...

 3. #43
  Moderator ask4me2 sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2004
  Poster
  5,379
  Takk & like
  Nevnt
  5 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Hvis man bare måler lys styrken på et helt sort bilde og et helt hvitt peak white max lysstyrke bilde, går vel kontrasten opp som en brøk der man deler en lysverdi på en null lysverdi dvs verdien går mot uendelig og vil bare være en skryte verdi å ha veldig liten effekt for hvordan bilde kvaliteten blir oppfattet på lerretet. Dette ville vel ikke skille LC projektorer fra luftkobblede projektorer heller, og vil ikke si så veldig mye om de faktorene som god kontrast gjør med et bilde. Vil derfor tro, uten å vite det 100% sikkert, at en kontrast verdi børr måles mens man både har sort og hvitt i et konvergert og projisert i bildet samtidig og gjerne forskjellige plasser i bildet får så å komme ut med en gjennomsnitts verdi for den høyeste lysverdien, og den laveste samtidig som man må eliminere annen lyspåvirkning fra rommet projektoren står i, så man kunn står igjen med og kan avsløre strølys i objektivene og haloeffekter rundt de lyse punktene og andre refleksjoner ol.

  Skarpheten og oppløsningen i obtikken og hvor godt objektivet demper lys på avveie, er jo også viktig for det totale bilderesultatet og opplevelsen av bildet, og det er vel balndt annet dette som blir beskrevet med 1:10000 -1:30000 kontrast verdiene for crt projektoren, samtidig som projektoren selfølgelig må plassere og produsere bildet mest mulig nøyaktig på fosforflatene.

 4. #44
  Intermediate BullFire sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2003
  Poster
  857
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av ask4me2
  Vil derfor tro, uten å vite det 100% sikkert, at en kontrast verdi børr måles mens man både har sort og hvitt i et konvergert og projisert i bildet samtidig og gjerne forskjellige plasser i bildet får så å komme ut med en gjennomsnitts verdi for den høyeste lysverdien, og den laveste samtidig som man må eliminere annen lyspåvirkning fra rommet projektoren står i, så man kunn står igjen med og kan avsløre strølys i objektivene og haloeffekter rundt de lyse punktene og andre refleksjoner ol.
  Det er dette som kalles ANSI kontrast og er mye mye lavere enn oppgitte verdier. Det er her LC projektorer er overlegene 8)

 5. #45
  Newcomer
  Medlem siden
  Sep 2005
  Poster
  63
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Hei,

  Bare en kommentar til dere som nevner tunge løft for å få takmontert en Barco..

  Jeg brukte en alternativ metode for å få den montert, og det var å bruke lastestropper - av den litt kraftige typen. La stroppene pent under lokket på Barcoen, og festet de i øyekroker i taket - så var det bare å kneppe inn stroppene og dra Barcoen mot taket (dvs stroppen må ligge slik at den glir så fritt som mulig så må finne et sted dette er mulig, samt at barcoen henger balansert).

  Så lenge man ikke bryr seg om at lastestroppene er så vidt synlige, er det en genialt enkel metode...

  En annen ting, jeg får ikke 720p på min Barco 708MM, det blir dobbelt bilde. 1080i går helt greit. Vet noen om det er forkjeller i 708 Data og MM modellene som gjør at 720 ikke funker?

Side 3 av 3 FørsteFørste 1 2 3

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •  
Barco Data 701s vs 708 ?

AVtorget