AVforum - Nyhet: AVforum nå tilgjengelig på Tapatalk
 • Nyhet: AVforum nå tilgjengelig på Tapatalk

  AVSTEMNING: HVILKE HJEMMEKINOPROJEKTORER ER BEST?-tapatalk_avforum-jpg

  Selv gamle hunder kan lære! Vi ser at AVforum og ikke minst forumplattformen, vBulletin, i konkurranse med bl.a. Facebook fremstår som stadig tyngre i bruk. Spesielt gjelder dette i forbindelse med mobile enheter og direkte opplastning av bilder og video. Vi har derfor installert Tapatalk, som du nå kan laste ned som app på din iOS eller Android mobile enhet.

  I tillegg til at opplastning av bilder og video via Tapatalk er langt enklere, gir modulen deg en glitrende mulighet for å holde deg bedre orientert rundt det som skjer på AVforum og eventuelt øvrige forum i inn- og utland du følger med på.

  Vi oppfordrer herved alle våre medlemmer til å dra frem telefonen eller padden, laste ned Tapatalk appen og fyre løs!

  Fremover vil vi bl.a. bytte ut AVtorget. Vi har omsider innsett at selv om mulighetene i utgangspunktet var flere ved egenutvikling hadde vi ikke ressurser nok til å gjennomføre utviklingen av et komplett og fullverdig annonsetorg på egen hånd. Når det da etterhvert også finnes svært gode og ferdig utviklede alternativer er det dermed på tide å bytte ut torget med nytt som kommer snarlig.

  minHjemmekino og minHiFi finnes det imidlertid ingen gode 3. parts alternativer for, så disse tjenstene vil vi fortsette å utvikle under egen regi. Her må det blant annet bli enklere å laste opp bilder og videoer og selve brukergrensesnittet må i tillegg forbedres.

  ...og TAKK for alle bidrag; ingen spørsmål er for dumme og ingen svar for dårlige - alle er velkommen her på AVforum; både nybegynnere og entusiaster!