AVforum - @Entusiast & sitatmeldinger på forumet
 • @Entusiast, sitatmeldinger og like + takk på forumet


  Ting tar TID, men nå er vi sånn noenlunde på plass med nytt design og har også fått speedet opp responsen en hel del. Dermed er det omsider litt kapasitet ledig for implementering av nyttig forumfunksjonalitet - noe som har vært etterspurt av mange i laaaaaang tid... Enjoy!


  1. @ brukernotiser. Du kan nå skrive @Brukernavn for å få sendt ut en automatisk notis per epost til den aktuelle brukeren. Dette kan være svært nyttig i mange tilfeller og er en funksjonalitet vi håper folk setter i gang å bruke. Ettersom @-funksjonaliteten ikke er synlig som en knapp eller tilsvarende er det først når folk setter i gang å bruke dette at ballen begynner å rulle... Kontrollpanelet ditt inneholder nå også en oversikt over alle tråder du har blitt notifisert i. En kan også tagge hele tråder med brukernavn i tilfeller der en ønsker å notifisere en bruker uten å poste et innlegg. Taggemuligheten finner du på toppen av alle tråder.
  2. Melding ved sitering. Når du blir sitert får du heretter tilsendt en e-post med lenke til den aktuelle tråden samt til en oversikt som viser alle steder du har blitt sitert (fra og med i går av). Dette gjør det enklere for aktive brukere her inne å følge opp tråder de er aktive i og har blitt etterspurt i lang tid. Endelig er den her!
  3. Like og takk! I noen tilfeller kan det være greit å bare kunne gi en enkel like eller takk på et innlegg, noe som nå er mulig.


  Vi håper ny funksjonalitet gleder og lover å fortsette å både forbedre hastighet, ikke minst gjøre torget mer brukervennlig samt øke vår synlighet i søkemotorer slik at vi igjen kan få inn flere nye brukere. Vi anmoder folk om å bruke torget spesielt selv om det fremdeles kanskje er litt plundrete, vi trenger innhold på sidene når vi ved re-aktivering av SEO-rutinene (dvs. økt synlighet, noe vi har måttet vente med å aktivere til sidene våre var kapable til å ta i mot nye brukere...) gjerne ønsker å ha masse audiovisuelt krydder å tilby på torget!