Sponset innhold

SPONSET Omsider ATMOS som treffer publikum!

SPONSET Omsider ATMOS som treffer publikum!

Sponset artikkel levert av www.avshop.no >>. Ta kontakt med oss om du ønsket et godt tilbud på å legge ut tilsvarende redaksjonell reklame for din bedrift her >>.
Dolby Atmos, eller immersive lyd generelt, har ikke tatt helt av her til lands, mens det i USA er det virkelig helt store om dagen. Dette håper vi i AVshop å gjøre noe med ettersom immersive audio er noe vi mener flere bør oppleve!
Vårt nye konsept baserer seg på KEF sine in-wall høyttalere, som i seg selv leverer svært god ytelse spesielt som følge av den unike, patenterte “Tangerine” waveguiden som sikrer hele 120 graders spredning – langt mer enn nærmest samtlige konkurrenter i verden.

KEF CI-200RR in-wall driver
KEFs drivere er imidlertid ikke tilstrekkelig alene for å sikre god lyd. Installert i en standard in-wall gipsvegg får du verken kompresjon eller skikkelig kontroll på frekvensresponsen. Støy og friksjon vil lett plante seg i konstruksjonen.
Denne simuleringen viser i klartekst hvor krevende det er å få til en spredning som innehar full frekvensrespons for hele publikum i en vanlig norsk himling. I dette tilfellet simuleres en himlimg på 2,4m, som jo er relativt høy, der en med høyttalere med annen spredningskarakteristikk ville fått store problemer med å treffe hele publikum til tross for vinkling. Har en lavere himling kan en enkelt vinkle disse nye KEF kabinettene inn ved bruk av de medfølgende, justerbare monteringsbrakettene.
Vi har derfor inngått et samarbeid med høyttalereksperten Bjørn Erik Forberg, kjent blant annet fra AVforum.no for sin kunnskap og entusiasme rundt både selvbygg og lyd generelt.

Vi er svært glade for all den bistand og hjelp vi har fått fra Bjørn Erik Forberg eller “BEF” på folkemunne på dette og andre prosjekter!

Kabinettet er bygget i kraftig dimensjonert MDF med intern avstivning.
Leveres også ferdig terminert med høyttalerkabler i front og speakon-kontakt i bakkant (proff “bananplugg”, men er enkel å koble opp, du skrur bare til helt standard høyttalerkabler).

Kabinettet leveres med ferdig terminert høyttalerkabler og Speakon kobling i bakkant.

Leveres ferdig terminert med høyttalerkabling i god dimensjon.

Hvit utførelse passer glimerende til litt lysere kjellerstuer! Selve kabinettet bygger kun 15cm og kan både monteres in-wall eller on-wall.

Mens den sorte utgaven nok er det som passer den typisk dedikerte hjemmekino best!

Vi har installert 4 + 4 av disse som hhv surroundkanaler og ATMOS kanaler i vårt mellomste demorom “Feinschmecker´n” – frontrekken i dette tilfellet består av ADAM GTC77 som fungerer svært godt i kombinasjon.
Kom innom for en demo, vi lover du vil bli kraftig imponert!