Problem med Harmony Hub.
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2015
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med Harmony Hub.

    Jeg gikk over fra Harmony One til Harmony Hub for noen mnd. siden. Det er et fantastisk system, foruten en ting. Når jeg går i fra TV til AppleTV skifter ikke receiveren, en gammel Pioneer AX4, ordentlig hdmi inngang. Dvs det ser ut for at den skifter i displayet, men det kommer ikke opp noe bilde. Hvis jeg da går et hakk tilbake og så frem igjen manuellt på vrideren så kommer bildet på skjermen. Dette skjer kun ved overgang fra aktiviteten TV og ikke fra de andre aktivitetene f.eks DVD. Hvis jeg slår av alt og starter opp med AppleTV så slår alt seg på helt normalt...
    Jeg har prøvd alle hdmi-inngangene, så feil på receiveren er det ikke. Problemet flytter etter for hver hdmi jeg prøver...
    Vi har vent oss til dette og slår av alt når vi skal over på AppleTV, men det skal jo ikke være sånn

    Edit: Den gamle H.One med de samme aktivitetene virker som den har gjort tidligere, altså helt utmerket.
    Sist endret av EirikT; 08-16-2017 kl 16:59

  2. #2
    Intermediate Snooky sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    705
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du forsøkt å sette delay på denne kommandoen i innstillingene til aktiviteten?
    Har ikke erfaring med din receiver, men opplevde noe tilsvarende på en gammel Denon. Der måtte kilde på receiver byttes sist, og noen millisekunder senere enn alt annet i makroen. Hvis ikke ble den hengende igjen på forrige kilde.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2015
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Delay er forsøkt av meg, og senest fra Logitech support. Det jeg oppdaget etterhvert er at AppleTV aktiviteten virker når TV tuner er påslått(!!!) Så jeg programerte tuneren til å slå seg på i AppleTV aktiviteten og alt virker som det skal nå. Pussig opplegg dette...

Lignende tråder

  1. [LØST] Problem med min Harmony 600
    By jeckyll in forum AV gadgets og portabel AV
    Svar: 0
    Siste melding: 02-17-2012, 01:26
  2. Harmony 700 problem....hjelp?
    By hsvendse in forum AV gadgets og portabel AV
    Svar: 1
    Siste melding: 01-16-2011, 22:23
  3. Harmony One problem
    By Duckand in forum AV gadgets og portabel AV
    Svar: 3
    Siste melding: 10-24-2009, 19:37
  4. Problem med Harmony og Technics.
    By Jan-E. in forum AV gadgets og portabel AV
    Svar: 0
    Siste melding: 09-08-2007, 20:37
  5. Problem med Harmony 895 og Samsung TV
    By Pesy in forum AV gadgets og portabel AV
    Svar: 2
    Siste melding: 10-31-2006, 17:51

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •  
Problem med Harmony Hub.

AVtorget

Antimode 8033s II

Antimode 8033s II

Kr.3,000.00