www.minHiFi.no/nicho81

Hjem » minHiFi » Detaljer

 


 

 

nicho81's Hifi

Lagt til av: nicho81, Lagt til den:

 

 

Gjennomsnittskarakter: ? /30
(Vurdert av 0 bruker(e))
Presentasjon
Rom
Utstyr


Legg til kommentar Se og post dine kommentarer


 

 

Vurdering:

  • Prisrangering:Ikke valgt
  • Forsterkertype:Ikke valgt
  • Bildevisning: Not selected
  • Romstørrelse: Ikke valgt
  • Systemtype: Dedikert
  • Visninger: Profilen har blitt vist 936

 

Musikken blir som sagt spilt av fra en Mac Mini, eller for å være helt korrekt blir den spilt av fra 2. På loftet står nemmelig musikkserveren min, det er en 2.0 Ghz Mac Mini med en Drobo koblet til. En Drobo er en lagringsrobot med redunans. Musikken er dermed rimelig sikker mot diskkrasj. Dette er da koblet til et gigabitt nettverk som Minien i hi-fi-benken leser fra. Det hadde selvfølgelig vært enklere å ha all musikken koblet rett til Minien i stua men pga av støy er det altså satt på loftet. Musikken er lagret i Apple Lossless og CDene er stablet i søppelsekker. Minien og iTunes er konfigurert slik at de ikke skal endre musikken noe før den ankommer TDAIen. Ikke noe EQ eller normalisering mao. Når det gjeler kontrollen av det hele bruker jeg Remote-aplikasjonen eller AirMouse på iPhone, eller tastatur og mus en skjelden gang.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Så litt historie. Mitt første anlegg var en Kenwood surround reciever og et par Jamo E650 (tror jeg?) høyttalere. Det senere oppgradert med senter og bakhøyttalere i samme serie og en gedigen sub. Åjo, en Sony bakprojeksjontv. Herrejemini! Jeg lar bildet tale for seg selv. Siden ble TVet byttet ut med en Thomson DLP projeksjonstv på 50" og en Sony surroundreciever. Nå koser jeg meg med stereo. Jeg syns det er viktig å kose seg når man hører på musikk, jeg har et veldig godt forhold til Nespressomaskinen min. Det er herlig å sitte med en god kopp espresso eller lungo og nyte at både smaksløkene, luktesansen og ørene blir stimulert.
 
Hei, og velkommen! Etter å hatt et godt forhold til mine 805s har de nå blitt adoptert av en snill herremann her på avforum. Dali Helicon 400 MK2 har tatt over og bringer vellyd i hele stuen. Her er utstyret som er brukt: Forsterker/DAC: Lyngdorf TDAI2200 AD (Silver) Høyttalere: Dali Helicon 400 MK2 (cherry) m/ Dali spikes Signalkilde: Apple Mac Mini 2,0Ghz, 2GB RAM optisk lyd ut Apple Lossless musikksamling på Drobo (4x 1000GB) via gigabit nettverk iPhone med Remote-app som fjernkontroll TV: Sony KDL40W2000 Konsoll: XBXOX 360 Kabler/annet: Argon 5455 ekspanderende bananplugger (12stk) Van Den Hul Magnum Hybrid høyttalerkabel Bruke nevnte plugger og kabel til å lage ny bridge på Helicon.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

 

Utstyrsliste

Ingen produkter lagt til i utstyrslisten

 

Siste kommentarer: Legg til kommentar Legg til kommentar
Ingen kommentarer er foreløpig registrert, men de fleste liker litt skryt - så fyr gjerne løs!

Top

 
Legg til kommentar:
Kun registrerte brukere kan legge til kommentarer.
 
Advertisement
  • Medlemmer: 96369
    Poster: 2,030,487
  • Brukerpresentasjoner: 3974

Siste bloggpost Skjøte nettverkskabel Av Ole-bo

Velkommen til vårt nyeste medlem, Paratom