www.minHiFi.no/maximan

Hjem » minHiFi » Detaljer

 


 

 

maximan's Hifi

Lagt til av: maximan, Lagt til den:

 

 

Gjennomsnittskarakter: ? /30
(Vurdert av 0 bruker(e))
Presentasjon
Rom
Utstyr


Legg til kommentar Se og post dine kommentarer


 

 

Vurdering:

 • Prisrangering:Ikke valgt
 • Forsterkertype:Ikke valgt
 • Bildevisning: Not selected
 • Romstørrelse: Ikke valgt
 • Systemtype: Dedikert
 • Visninger: Profilen har blitt vist 1524

 

Hehehe for en god latter, ta en titt på videoen under:D
 
Hei, jeg er en 19 år gammel kar fra Bærum. Jeg har vert opptatt av stereo og HiFi i en del år, helt siden en kamerat fikk sin første stereo bestående av en forsterker med innebygd platespiller og et par små høytalere og vi satt å koblet og eksprimeneterte med det. Jeg skaffet meg min egen stereo og vips var jeg bitt av lydbasillen:P Min HiFi betsår nå av følgende:
 • Reciever:
 • Yamaha RX-V663 - Kjøpt på Elkjøp
 • Effekttrinn:
 • NAD 218 THX - Kjøpt av mirigindo her på forumet
 • Høytalere:
 • Dynavioce M-85 i svart farge - Kjøpt fra Surround.no
 • TV:
 • Sony Bravia 40V4000 - Kjøpt fra netshop.no
 • Mediespiller:
 • Dune HD Base 3.0 Knallspiller som sluker alt av filmer fra mer og mindre lovlige nettsteder.
 • Subwoofer:
 • NYTT (19.08.10) 2 stk. XTC w12.16 - Kjøpt fra surround.no Er i hus fra 19. aug. Spiller noe helt hinsides mye bedre en de gamle JBL'ene jeg brukte som "sub". Passer seg utmerket til film der de drar på som pokker ved spennende scener:D
 • Basshaker:
 • BR-25 Basshaker - Kjøpt fra ljudia Under er det bilder av tidligere oppsett og litt historie.
   
  Det startet opp med et mini PC anlegg, før jeg avanserte til til en Sharp integrert forsterker med tilhørende høytalere. Videre bar det til en Yamaha komplett CD/Kasset/Radio forsterker med et par små bokhyllehøytalare fra Bose. Dette var forsåvidt et OK anlegg, helt til gummilisten på elementet råtnet vekk:P Da ble de skrapet og inn kom et par ganske greie 3-veis høytalere, med en 10" bass, disse mistenker jeg for å ha hvert Seas, men de er gitt bort nå så det blir vanskelig å sjekke. Et problem som viste seg med disse ble at Yamaha forsterkeren koblet seg ut i ny og ned pga for høy last. Da ble Yamaha forsterkeren gitt bort og inn kom en pioneer forsterker jeg lånte av mine foreldre. Dette anlegget serverte godt med lyd for mitt rom en stund før jeg fikk kloa i et par pioneer høytalere med en 12" Bass, ulempen med disse var at diskanten og mellomtonen var tatt ut så jeg kjørte Sharp forsterkeren på disse og stilte all diskant ned med filteret i den:P Dette låt dårlig og ble kasta ut kjapt.
   
  (Bilde over av JBL L-100, nest nermest) Deretter flyttet jeg ned i kjellerstuen i huset og fikk med en gnag mye mer plass. Rommet er 5m x 5.5m og mer elle midre helt firkantet. Da ble det andre boller, og jeg kjøpe et par meget pent brukte B&W høytalere på loppemarked. fikk også tak i en Kenwood KR-5400 intergrert reciever, med treverk og alt på siden:P Dette spilte vesentlig renere og finere en det jeg var vant til, men det hadde den baksiden at det var for lite trøkk for en 15 åring som meg. Så de B&W høytalerene ble skrapet til fordel for et par JBL L-100. Sammen med Kenwood KR-5400 spilte ikke dette optimalt me da jeg fikk in en Denom PMA-350 integrert forsterker ble det liv:D Dette er det oppsettet jeg har hatt lengs og spilt mest på. Dette sparket meget godt fra seg og spilte høyt:D Senere fikke jeg inn en DIY Sub bestående av 2 x 12" elementer. Den ble dratt med Kenwood KR-5400 og hjalp til i bunn. En liten Behringer VMX-100 ble satt til jobben som forforsterker. Denne konfigurasjone fungerte bra en god stund, før jeg begynte å klø etter nytt system og gikk til innkjøp av et par med Ljudia MGR F-Series Dobbel 12" DIY høytalere. Disse var ekstremt lettdrevne og spilte bra med bass som var viktigst for meg da. De ble dratt av Denon PMA-350. Etter en stund fikk jeg jo lyst til å prøve noe nytt og lånte hjem en Alto Mac 2.3 Effekt forsterker på 2 x 700 watt (?) 4 ohm. Jeg ble ikke noe positivt ovverasket over denne. Jeg syns ikke det gjorde vesentlig forskjell og så støyet den no inn i granskauen selv i IDLE. Den ble ikke lenge.
   

  Se i full størrelse
   

  Se i full størrelse
   

  Se i full størrelse
   

  Se i full størrelse
   
  Nå er vi i 2008 i historien og på høsten 2008 forvant MGR F-Series høytalerene ut da jeg bestemte meg for å legge om til skikkelig HiFi med litt kvalitet. Midlertidig ble JBL L-100 satt på jobben igjen og de ble stående til jeg fikk skrapt sammen nok gryn til å kjøpe Dynavioce M-85 og NAD 218 THX.
   

  Se i full størrelse
   
  Nå begynner det å ligne noe her:D Jeg brukte Dynavoice M-85 med NAD 218 og Behringer mikseren som forforsterker i halvannen måned før jeg gjorde den etterlengtede oppgraderingen av forforsterker. Og valget falt jo som sagt før her i tråden på, Yamaha RX-V663. Jeg valgte fordeler mot utlemper og fant ut at denne hadde alt jeg trenger. Den har HDMI inn, optisk inn, masse analogt inn, Pre-Out og 7.1 surround. Den funker knirkefritt hittil, men den er fremdeles på prøve siden jeg har 30 dager "prøvetid" fra elkjøp:D Så her har dere i store trekk historien om min min stereo:D Fler og oppdaterte bilder kommer når jeg får skrapt dem sammen:) Føl dere frie til å legge igjen en kommentar:D
   
  Pga prioriteringer av PC, ble det ikke mye igjen til av i dette tidsrommet. Men det kommer seg mot høsten 2008. Pcen består forøvrig av: Corsair HX 1000 watt, PSU Gigabyte X48-DQ6 ,Hovedkort Intel E8400 dualcore CPU @ 3.6 Ghz 4 GB OZC Reaper Xtreme DDR2-RAM Sapphire 4870 512mb, Grafikkkort 2 TB HDD og Antec P182 Kabinett Den brukes til alt mulig og den er fortsatt kraftig nok til spill:)
   

  Se i full størrelse
   

  Se i full størrelse
   

  Se i full størrelse
   

  Se i full størrelse
   

  Se i full størrelse
   

  Se i full størrelse
   

  Se i full størrelse
   
  Dette er de bildene jeg har klart å oppdrive av min stereo forløpig, men jeg skal skaffe bilder av eldre anlegg jeg har skrevet om her senere:D Sleng gjerne inn en kommanter etter dere:D
   
   

   

  Utstyrsliste

  Ingen produkter lagt til i utstyrslisten

   

  Siste kommentarer: Legg til kommentar Legg til kommentar
  Ingen kommentarer er foreløpig registrert, men de fleste liker litt skryt - så fyr gjerne løs!

  Top

   
  Legg til kommentar:
  Kun registrerte brukere kan legge til kommentarer.
   
  Advertisement
  • Medlemmer: 96480
   Poster: 2,032,401
  • Brukerpresentasjoner: 3975

  Siste bloggpost Hjemmekino på budsjett å DIY Basis. Av 1825lars

  Velkommen til vårt nyeste medlem, smyrv