www.minHiFi.no/krissern89

Hjem » minHiFi » Detaljer

 


 

 

krissern89's Hifi

Lagt til av: krissern89, Lagt til den:

 

 

Gjennomsnittskarakter: ? /30
(Vurdert av 0 bruker(e))
Presentasjon
Rom
Utstyr


Legg til kommentar Se og post dine kommentarer


 

 

Vurdering:

  • Prisrangering:Ikke valgt
  • Forsterkertype:Ikke valgt
  • Bildevisning: Not selected
  • Romstørrelse: Ikke valgt
  • Systemtype: Dedikert
  • Visninger: Profilen har blitt vist 400

 


Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Har tenkt meg en SVS Plus PB12/2 til vinterstider, så jeg lurer på om noen av dere har erfaring med denne sammen med Cerwin Vega. Klarer denne å holde følge med Cerwin Vega hele veien? Osv. Takker for kommentarer og karakterer ;)
 
Jeg slettet alle de gamle komentarene da jeg har fått inn noe nytt siden sist og fordi jeg nå har ordentlige bilder. Heisann, jeg er en gutt på 16 år som alltid har vært interresert i stereoanlegg. For 5-6 år siden overtok jeg et lite Kenwood "hylleanlegg" (2 3-veis stativhøytalere og en interigert forsterker med cd spiller med kapasitet til 3 cd'er). Dette har fungert kjempebra, spiller helt ok, særlig på det lille rommet jeg hadde før. For omtrent 2 år siden fikk jeg "låne" anlegget til fattern, men etterhvert ville han ha litt lyd oppe i stua alikevel :P. Anlegget jeg lånte av far består av Patos 301mkII, Parasound HCA-750A og en Parasound Zpree Pre-Amplifier. Dette anlegget spiller helt konge, men det mangler litt i kjellern så en sub hadde ikke gjort noe, men det er opp til fattern da det er han som bruker anlegget ;) Og så over til anlegget mitt da, ikke like High-End som patos anlegget til fattern men absolutt like morsomt å høre på og litt mer party da jeg har egen hybel i huset vi bor i. Jeg kjøpte anlegget i starten av Mai på Hifi-klubben i ski så nå må dere gjette hva slags høytalere anlegget mitt består av :P Anlegget mitt består av: Cerwin Vega V15-f Denon AVR-1906 2 stk NAD C272 NAD T524 En eller annen Sony 28" (veldig fornøyd) XBOX m/executer 2.6 modchip & 250GB harddisk
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
Hver høytaler blir drevet av en NAD C272 som yter 400 Watt kontiniuerlig i 8 ohm (brokoblet). Jeg er ekstremt fornøyd med denne komboen. Spiller pent nok og trykker noe hinsides. Spiller så høyt jeg orker.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

 

Utstyrsliste

Ingen produkter lagt til i utstyrslisten

 

Siste kommentarer: Legg til kommentar Legg til kommentar
Ingen kommentarer er foreløpig registrert, men de fleste liker litt skryt - så fyr gjerne løs!

Top

 
Legg til kommentar:
Kun registrerte brukere kan legge til kommentarer.
 
Advertisement
  • Medlemmer: 96781
    Poster: 2,035,287
  • Brukerpresentasjoner: 3978

Siste bloggpost Hdmi i trekkerør Av hegullak

Velkommen til vårt nyeste medlem, Ronny ekeberg