www.minHiFi.no/Todeswalzer

Hjem » minHiFi » Detaljer

 


 

 

Todeswalzer's Hifi

Lagt til av: Todeswalzer, Lagt til den:

 

 

Gjennomsnittskarakter: ? /30
(Vurdert av 0 bruker(e))
Presentasjon
Rom
Utstyr


Legg til kommentar Se og post dine kommentarer


 

 

Vurdering:

  • Prisrangering:Ikke valgt
  • Forsterkertype:Ikke valgt
  • Bildevisning: Not selected
  • Romstørrelse: Ikke valgt
  • Systemtype: Dedikert
  • Visninger: Profilen har blitt vist 1396

 

Jepp.. Dette var da mine. Har ikke vært interisert i Hifi i lengere enn noen få måneder, etter jeg fant denne side ^^, Nå har jeg veldig lyst til å få kjøpt meg en sub! Er veldig kjedelig å gå fra bilen min hvor det er mye bass, og inn på romme mitt hvor det er nesten ikke noe bass. :P Så planen nå er vell å få kjøpt BD spiller og sub. Vet ikke om jeg skal kjøpe et komplett anlegg eller kjøpe forskjellige. Akkurat nå frister ZXT's 5.2 anlegg hos Surround.no. Med en reciever kommer vell denne på en 20,000kr kan jeg tenke meg. :P Men jeg bor jo fortsatt hjemme og er lærling, så jeg kan fort få spart opp til dette. :) Får se hvordan det går. Hva tror dere er lurest; Kjøpe litt og litt av XTZ anlegge, eller spare til jeg har råd til det komplette settet? PS. Beklager dårlige bildekvaliteten. Er tatt med mobil. Får se om jeg får tatt noen med speilrefleksen senere.
 
Her har vi kabinettet, Recieveren og senteren.
 
Her har vi da litt av front høytalerene og min Samsung LE32A656A1 skjerm. Skjermen har jeg kjøpt nå nylig :) Den brukes som PC skjerm, og film (Skal kjøpe BD spiller snart).
 
Her er da min "HiFi". Ikke akkurat noe å skryte av, men en plass må man jo begynne. :p Dette er da mitt første HiFi anlegg. Og det består av Front: Sense Grieg 3 Reciever: Onkyo TX-SR502E Senter: Patos 201-C Dere ser den på det ene bildet at senter høytaleren ligger på gulvet. Jeg har ikke fått ordnet en plass til den enda. Skal kjøpe meg veggfeste for TV'en min, så fort jeg får litt penger på kontoen, så da skal jeg finne en plass til den. :p Jeg har altså ingen peiling på hvor bra / dårlig dette anlegget er. Jeg hentet det ifra stabburet våres. Har vært brodern sitt, men han bruker det ikke lenger, så jeg tok det bare ^^, Lite spørsmål ang. dette (gidde ikke å lage en tråd om det) Jeg bruker nå en tynn liten phono kabel fra reciever til PC (coax utgang) vil jeg da få bedre lyd visst jeg kjøper meg en skikkelig coaxial kabel i stede for den jeg bruker nå?
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

 

Utstyrsliste

Ingen produkter lagt til i utstyrslisten

 

Siste kommentarer: Legg til kommentar Legg til kommentar
Ingen kommentarer er foreløpig registrert, men de fleste liker litt skryt - så fyr gjerne løs!

Top

 
Legg til kommentar:
Kun registrerte brukere kan legge til kommentarer.
 
Advertisement
  • Medlemmer: 96893
    Poster: 2,038,696
  • Brukerpresentasjoner: 3980

Siste bloggpost Hdmi i trekkerør Av hegullak

Velkommen til vårt nyeste medlem, Ronny ekeberg