www.minHiFi.no/StoneCold

Hjem » minHiFi » Detaljer

 


 

 

StoneCold's Hifi

Lagt til av: StoneCold, Lagt til den:

 

 

Gjennomsnittskarakter: ? /30
(Vurdert av 0 bruker(e))
Presentasjon
Rom
Utstyr


Legg til kommentar Se og post dine kommentarer


 

 

Vurdering:

  • Prisrangering:Ikke valgt
  • Forsterkertype:Ikke valgt
  • Bildevisning: Not selected
  • Romstørrelse: Ikke valgt
  • Systemtype: Dedikert
  • Visninger: Profilen har blitt vist 855

 


Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
DETALJER Rommet Rommet er en del av loftstua. Da jeg flyttet anlegget kjøpte jeg også de 2 grønne skapene og sofaen. Nå har jeg en egen audio/video/gaming hule å krype inn i. Skulle sett at det var litt større i begge retninger, men trøsten er at det kun er midlertidig :) Vindu Det er blitt montert blendegardiner i vinduet. Disse går på skinner og trekkes opp når de ikke er i bruk. Det er ikke synlig på bildene, men stoffet ligger diskre øverst i vinduet.. DIY rack TV-benken er, som du ser, satt sammen av 4 lecablokker og 3 glassplater. Før brukte jeg en TV-benk fra Ikea. Denne måtte imidlertid byttes ut ettersom den ble for liten til anlegget + PS3 og Xbox'en. Synes det ser litt mer "luftigere" ut med den brede benken jeg har nå.
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 
OPPSETTET _______________________________________________________________________________ CD-spiller Advance Acoustics MLD 203 Rør cd-spiller til en hyggelig pris. (Står standard rør i pr dd.) Balanserte utganger i tillegg til vanlige. Hjemmeside: www.advanceacoustic.com Forsterker Advance Acoustics MAP 305 En kraftig kar på 18kg med 2x100W i 8Ohm. Fordobles i 4Ohm. Hjemmeside: www.advanceacoustic.com Høytaler Boston VR-3 Amerikanske høytalere som veier 21kg. De er 1m høye og 30cm dype. Hjemmeside: http://www.bostonacoustics.com/Assets/pdf/manuals/VRMan.pdf _______________________________________________________________________________ Bilde Sony Bravia 40" LCD Vant en test i lyd & bilde i fjor :/ Har alltid hatt Sony TV'er som jeg har vært fornøyd med. Så da ble det dette merket igjen! Hjemmeside: www.sony.no/hub/bravia/block/2 Dekoder Samsung HD Mottaker. (JÆVLIG STYGG KONTROL.. Ikke med på disse bildene.) _______________________________________________________________________________ Underholdning Xbox 360 - NB: Kan medføre mye frustrasjon ved online gaming over lengre tid! Playstation 3 - NB: Kan medføre mye frustrasjon ved online gaming over lengre tid! _______________________________________________________________________________
 
Forsterkeren.. Tilsynelatende mye krefter. Fikk naboklager midt på dagen når jeg vridde hjulet litt over 50%... Det må da være et godt tegn :P
 
Velkommen Takk for at du kikker innom profilen min! Tenkte jeg skulle oppdatere profilen etter at jeg har flyttet anlegget og kjøpt litt småting. Stereoanlegget er mitt første anlegg og ble kjøpt i 2007. Av musikk hører jeg på alle sjangre, men det er rock som opptar mest cd'er i samlingen. Alt fra Minor Majority til Disturbed. I det siste har jeg gått mer og mer over til musikk hvor vokalene er i fokus.. Hyggelig med kommentarer og score så jeg vet hva folk her inne syns om oppsettet :)
 

Se i full størrelse
 
CD-spiller og dekoder. Sjekk ut beina til sistnevnte. Sikker på at det ikke finnes mange av di rundt omkring på forumet ;)
 

Se i full størrelse
 

Se i full størrelse
 

 

Utstyrsliste

Ingen produkter lagt til i utstyrslisten

 

Siste kommentarer: Legg til kommentar Legg til kommentar
Ingen kommentarer er foreløpig registrert, men de fleste liker litt skryt - så fyr gjerne løs!

Top

 
Legg til kommentar:
Kun registrerte brukere kan legge til kommentarer.
 
Advertisement
  • Medlemmer: 96784
    Poster: 2,035,299
  • Brukerpresentasjoner: 3978

Siste bloggpost Hdmi i trekkerør Av hegullak

Velkommen til vårt nyeste medlem, Ronny ekeberg