Lyd i kun en kanal på eldre B&O

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    98
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lyd i kun en kanal på eldre B&O

    Hei,
    Har en gammel B&O Beocenter 2200: Link

    Den mangler lyd på den ene kanalen, gjelder alle kilder (Radio, kassett og LP) og alle utganger (høyttalere og AUX-ut). Noen som har peiling på hva dette kan skyldes? Hvor kan man evt. få slikt reparert for en rimelig penge?

    Har litt lyst å beholde den p.g.a stilig design samt at platespileren i den er ganske god. Vil koble den til et nyere stereoanlegg via AUX-ut.

    Helge

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    151
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Helgeo
    Noen som har peiling på hva dette kan skyldes? Hvor kan man evt. få slikt reparert for en rimelig penge?
    Helge
    I et slikt gammelt apparat er det dårlig kontakt som er problem nr. 1. HVOR er ikke godt å si, men det ligger tydeligvis nær utgangsforsterkeren. Eller det kan jo være at sistnevnte er blåst. En annen vanlig feil er tørre elektrolytter.

    Det er lov å ha flaks. Kanskje er det en bagatell som lett lar seg fikse. Men det kan også fort bli dyrt hvi du setter bort jobben. Du kan godt gå løs på denne selv. Men da bør du ha skikkelig respekt for strøm & spenning. Start med å finne ut hvor 230 V finnes og hold deg unna dette området. Resten av apparatet er mer ufarlig. Gjør som Fleksnes, gi elektromekaniske komponenter en skikkelig dunk. Ofte er det bare det som skal til. For en liten stund, i alle fall :-)

    Lykke til

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •