Huldra 10 - ingen lyd :(

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    42
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Huldra 10 - ingen lyd :(

    Takket være tips fra dette forumet, fikk jeg løst problemet med én av mine Huldra 10.
    Nå trenger jeg hjelp med den andre.

    Symptomer: Ingen lyd når jeg prøver å spille musikk.

    Har forsøkt:
    - Koblet til platespiller - ingen lyd.
    - Koblet til PC (på tape-inngangen) - ingen lyd
    - Plugget inn øretelefoner - ingen lyd i dem heller

    Men, det låter i høyttalerene når jeg slår på forsterkeren.

    Noen som har en formening om hva som er problemet ?

    Mvh Paalkj

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    41
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Huldra ingen lyd

    Ikke bra..antagelig er utgangstransistorene gåen... lønner seg ikke å reparere,da det blir dyrere enn selve huldraen er jeg redd...

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    42
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for tipset, men jeg tror ikke det er utgangstransistorene det er noe i veien med.

    Fant en ødelagt sikring (200 mA) og byttet den. Da fikk jeg lyd i høyttalerene
    Har fortsatt litt problemer med "kurr og spraking", men det har jeg en mistanke
    om at litt rensespray og litt kontaktspray vil kunne rette på

    Mvh Paalkj

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    41
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Supert lykke til med nydelige huldra 10 :-)

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    42
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for den

    Mine mistanker var riktige. En omgang med rense- og kontaktspray
    var de som skulle til. Nå låter den som om den skulle vært flunk ny
    Var litt heldig med denne Huldra'n. Kjøpte den for kr 200,- og kostet på
    den 4 kr for en glassikring + et par "dusjer" med rense-/kontaktspray.
    Det var alt som skulle til. Pen er den også, så jeg er kjempefornøyd

    Da består mitt "retro-anlegg av en Huldra 10, En Philips Electronic 312 og
    et par Tandberg TL 1520. Nå trenger jeg bare å få kjøpt meg en kassettspiller
    av typen TCD 320 (eller noe i likhet) og en Tandberg spolebåndopptaker for at
    anlegget skal være komplett. (Skulle helst ha byttet høyttalerene med et par
    TL 3520 - men det får komme etter hvert).

    Huldra 10 - ingen lyd :(-p1020164-jpgHuldra 10 - ingen lyd :(-p1020102-jpg

  6. #6
    Newcomer TANDBERGEREN sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    156
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Utgår.

    Må sjekke innstillingene mine.

Lignende tråder

  1. Tandberg Huldra 10
    By Leikis in forum Vintage audio
    Svar: 34
    Siste melding: 04-11-2009, 17:34
  2. Huldra 9
    By Bo Sundén in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 1
    Siste melding: 02-02-2009, 15:27
  3. Huldra 9
    By Ernin in forum Vintage audio
    Svar: 2
    Siste melding: 11-22-2007, 18:33
  4. Ingen sub på tv titting:( Edit: ingen sub i det hele tatt..
    By jan.terje in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 17
    Siste melding: 09-13-2007, 09:05
  5. Huldra 10
    By rasa28 in forum Generelt audio og HiFi
    Svar: 4
    Siste melding: 05-16-2005, 12:33

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •