Tandberg H10: Unormalt lavt volum i LF del (RIAA)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2011
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Tandberg H10: Unormalt lavt volum i LF del (RIAA)

    Hei

    Som tittelen sier har jeg en Tandberg Huldra 10 med unormalt lavt volum i LF delen (Phono inngangen).

    I dag er TR200n suveren i forhold, og slik skal det jo ikke være

    Har dere tips til hva som kan rette problemet?

    Er ikke redd for å skru, om det skulle være nødvendig.

    På forhånd Stor takk!

    -Cerwell

  2. #2
    Intermediate ldynamic sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2012
    Poster
    533
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kan være noen uttørkede kondensatorer som er årsaken til at den låter tynt.

  3. #3
    Newcomer TANDBERGEREN sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    156
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tørre lytter er utbredt i disse.
    Ofte er det snakk om å gå på å få skiftet en hel masse av de.

    4 i hver utgang, Ca 12 stk i tonekontroll og forforsterkerdel.

    Men oftest så greier det seg med det.

    Forresten, er den RIAAn med IC eller er det fire transistorer der?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •