Hve er galt? - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2
Viser resultater 21 til 30 av 30

Tråd: Hve er galt?

  1. #21
    Intermediate
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    569
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Et siste forslag: Skjekk om hovedsikringen,(den like ved strømledningen),har kontakt i sikringsholderen.
    Ta ut sikringen,og skrap lett,eller puss av polene både inni holderen og i lokket.Skjekk også om det ligger skitt i overgang lokk-holder.Det skal være metall som skal komme i kontakt med hverandre der,når sikringslokket settes på plass.
    -Men jeg tror fortsatt at det er trafo som er gåen-egentlig.. Det meste tyder på det,dessverre.
    Mvh Rune

  2. #22
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis det er forsterker av samme type hadde jeg beholdt denne, og hatt den som reservedelslager til den nye, og kjøpt skjema på nettet slik at du har mulighet til å reparere den nye NÅR den får problemer. Disse gode gamle er bygget som stridsvogner men det er litt som å eie gamle biler. Elektronikkrens og tålmodighet er nødvendig.
    Hvor i landet bor du? Kona blir sikkert glad for ENDA en gammel traver på stuebordet.

    Endel av delene i disse er inobtanium på markedet.

  3. #23
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den nye er av samme merke, men en annen modell. Prøvde å laste opp bilder av innmaten og fronten, men de var for store. Kan evt sende bilder på mail om noen skulle være int.
    Holder til i Drammensområdet.

  4. #24
    Intermediate IsakAlexander sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    752
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det mulig at strømuttakene på baksiden er blitt overbelastet? Synest og huske at de fleste forsterkere har egne sikringer på printkortet til disse og hovedstrøm.

  5. #25
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå har jeg hatt forsterkeren på repp og rep-mannen sa følgende:
    Hei,
    forsterkeren din er ferdig. Feilen lå i powersupply, måtte bytte 1 stk. kondensator og 2 motstander. I tillegg har jeg gått over loddinger, renset og smurt brytere og potmeter. Har byttet pæra i som indikerer at den er på

  6. #26
    Moderator devilej sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    10,061
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er sikringene hele, så send den inn til et firma som tar service på produkter som dette. Regner med den har noen år på baken, så den kan ha tatt kvelden i postgangen på vei til deg om du fikk den tilsendt.
    Mvh
    DevilEj
    Einar Johnsen


  7. #27
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå har den blitt reparert som nevnt over, skal bli gøy å koble den til.

  8. #28
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Enda et klenodium reddet fra dyngas grådige kjeft. Honnør til deg for å ta vare på denne, får vi lytteintrykk?

  9. #29
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fikk hentet forsterkeren i går, og koblet den opp i dag på mine technics sb 2760 høytalere. Mektig lyd med fin fylde, varmt og detaljert.
    Og et meget flott utseende vil jeg legge til

  10. #30
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Verksted manual

    Sitat Opprinnelig postet av jonkpaul
    Hei.
    Fikk nettopp min gamle technics su-3500 som jeg kjøpte på nettet. Men den virker ikke. Når jeg slår den på får den strøm (det durer svakt) men ellers er den helt død. Bakpå er det 3 sikringer, og på to av dem står det over at de skal kun erstattes med 4a 125v sikringer. Den ene er erstattet av en 4a 250v sikring?

    Noen som vet hva slags skade det kan ha påført forsterkeren?
    Glad for alle tips.
    Hei.
    Om du ikke har fått fikset denne forsterkeren så kan jeg skaffe deg en Verksted manual. Skaffer forøvrig slike manualer til det utroligste.

Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •