BD-spiller som blåser opp DVD

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Jun 2009
  Poster
  43
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  BD-spiller som blåser opp DVD

  Hei, har en Panasonic DMP-BD60 Blu-ray spiller, og er veldig fornøyd. Men skal det virkelig være så dårlig oppblåsning på DVD-filmer? Å se på DVD på BD-spilleren via HDMI-kabel er helt likt som når jeg ser via en gammel dvd-spiller med scart-kabel. Jeg trodde kvaliteten skulle være mye høyere. Jeg synes generelt DVD ser dårligere ut etter at jeg fikk meg en LCD-tv. Er det fordi oppløsningen på TVen er for stor for DVD-filmene?

  Kjæresten min har en 32" LCD-tv, og det er egentlig ganske lite, og på den ser DVD-filmene veldig bra ut. På 37" tven min ser det mye dårligere ut.

  Har forøvrig en Samsung 37" LCD-tv. Det står HD Ready 1080p på den, og det stusser jeg over. Jeg trodde HD Ready var 720, og Full HD var 1080. Noen som vet noe om det?

 2. #2
  Intermediate Speedfight2 sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2003
  Poster
  937
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Er jo en viss forskjell på Blu-ray og DVD da, men utifra det du sier så er det ganske merkbart. Jeg har selv en DMP-BD50 og en 37" LCD som bare er HD-Ready (1366x768 ) altså den viser ikke mer enn 720P.

  Det du kan prøve er å se i menyen på spilleren din, under TV / Device Connection og HDMI Connection. På min er innstillingene følgende:
  HDMI Video Mode: ON
  HDMI Video Format: Automatic (om den står på 576p/480P så vil den ikke oppskalere DVD filmene, men kjøre ut det signalet som er på DVD platen) Det anbefales å sette den til Automatic, da den da velger det beste signalet som tv'n din takler. Du kan alternativt låse den til 720P eller 1080P for å se om du merker noen forskjell.
  24p Output: Off (siden min 37" ikke støtter dette)
  HDMI Output Range: Standard

  Jeg har iallefall bedre bilde på DVD med disse instillingene mot standard oppløsning. Kan være verdt å prøve

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •