Problemer med lyd på PS3

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    862
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med lyd på PS3

    Har på en bestemt film fått problemer med at lyden hakker noe sinnsykt på ps3`n min.Har prøvd og kopiere den og brenne den ut på alle mulige måter men med samme resultat at lyden hakker fra første sekund.Både på orginal film og kopi.Har sendt både kopi og orginal rundt for og teste på andre spillere og her fungerer begge deler fint.
    Hvordan kan det ha seg at det bare er på min ps3 at den ikke virker?og at det dreier seg om en film?til og med på andre ps3 så virker de fint.

    Hadde også ett problem her for en stund siden at det var en film den bare låste seg på ved oppstart.skjermen ble bare grå og så måtte jeg avbryte avspillingen.

    Er den kansje moden for en tur inn til garanti rep??Eller er det noe ennet humbug som ligger og lurer her tro...fint hvis noen har vært borti dette og kansje har ett tips eller to som kan hjelpe.:???:

  2. #2
    Intermediate ragwo sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    2,710
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilken film gjelder det, og har du testet den på andre ps3er?
    2x Devialet Silver Phantom, Devialet Dialog
    SB Touch

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    126
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er bildet helt fint?
    Har du forsøkt å bytte mellom forskjellige lydspor? (DTS,Dolby osv)

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    862
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    filmen virker helt fint på andre spillere og andre ps3`er ja.
    Det er bare DD på denne filmen.
    Bildet er helt hundre,kun lyden som hakker noe forferdelig.du hører lyd i kansje ett sekund så blir det stille i 4 sek så kommer det lyd i underkant av sekundet igjen og slik fortsetter det.har prøvd og spole meg gjennom filmen men det blir ikke bedre lenger uti heller.

  5. #5
    Intermediate hygen sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    3,330
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av kingkong
    filmen virker helt fint på andre spillere og andre ps3`er ja.
    Det er bare DD på denne filmen.
    Bildet er helt hundre,kun lyden som hakker noe forferdelig.du hører lyd i kansje ett sekund så blir det stille i 4 sek så kommer det lyd i underkant av sekundet igjen og slik fortsetter det.har prøvd og spole meg gjennom filmen men det blir ikke bedre lenger uti heller.
    Forskjell om lyden
    1:decodes og endres i spiller til LPCM------->HDMI overført til reciver
    2:bitstream ------->HDMI til reciver
    3:Sendes som bitstream-------->Optisk/coax til reciver

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    862
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    bruker hdmi kabel fra ps3 til receiver.
    det rare er jo at den fungerer på en annen ps3 som også går med hdmi inn til også en yamah receiver.riktignok en z7 men det skal vel ikke ha noe med saken og gjøre.jeg mistenker egentlig ps3 for og kødde her men det kan jo alltids være en annen feil også.har liten tro på at det kan være noe kabling som ikke er i orden da alle andre filmer fungerer fint lydmessig.

  7. #7
    Intermediate hygen sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    3,330
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av kingkong
    bruker hdmi kabel fra ps3 til receiver.
    det rare er jo at den fungerer på en annen ps3 som også går med hdmi inn til også en yamah receiver.riktignok en z7 men det skal vel ikke ha noe med saken og gjøre.jeg mistenker egentlig ps3 for og kødde her men det kan jo alltids være en annen feil også.har liten tro på at det kan være noe kabling som ikke er i orden da alle andre filmer fungerer fint lydmessig.
    Det var mest ment for å prøve å lokalisere hvor problemet oppstår.
    Prøver du de valgene jeg skrev er du nærmere til å finne ut hvor det feiler
    er det i ps3 decoder det feiler , reciver decoder ?

    Nyeste firmware ps3 lønner det å ha lagt inn

    Yamaha RX-V1800 firmware er jo kommet ut i 2009 (kanskje eldre også)
    er firmware til reciveren noe som forbedrer decoding ville jeg lagt den inn
    (ville forsåvidt lagt inn nyeste firmware uansett om det ligger nyere ute en den som er på reciver for forbedringer)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •