Snø på Tv ved avspilling gjennom blu ray

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Snø på Tv ved avspilling gjennom blu ray

    Hey, jeg har ein flunkende ny Pioneer BDP LX 08, og har denne koblet gjennom ein Reciever (Harman/Kardon 255)
    og når jeg ser blu ray filmer så kommer det snø flimrer opp på tv'n.
    Tv'n er ein Samsung med full HD støtte.

    Er det noen av dere som vett ka årsaken til dette er?
    Er ganske irriterende for min del, skjøl om fruen ikke legger merker til det :P

    HDMI kabelen er ganske ny til 600kr og er fremdeles ganske stiv, kan dette ha no påvirkning, slik at det blir litt press i skjølve tilkoblingen?

    Håper på svar =)

  2. #2
    Intermediate hygen sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    3,330
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvordan blir bildet om du kopler direkte fra spiller til tv ?

    Oppløsning ut fra BD spiller til BD visning ?
    Støtter 255 1080p 24 passtrough ?
    Det er vel justering for digital støy i LX08 , hjelper en justering ? (Digital noise reduction)

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hijacker tråden her.

    Samme greia her. Når bildekilder er koblet på AVR255`en så er det snø i bakgrunnen / forstyrrelse i bildet. Kobler jeg rett til tv`en så forsvinner det. "Snøen" i høytalerene er der ennå derimot.. (Konstant suselyd)

    Prøvde nettopp å koble alt vekk, kabel for kabel (utenom ps3`en som spiller av no lyd) og det er der ennå. (prøvde også nå å koble ps3`en via HDMI i stedet for optisk, fremdeles snø.) Snø via pc nå, når ps3 er kobla ut. Såe.. Snø snø snø.. Whats wrong??

    Kan vel legge til at hver gang jeg slår av AVR`en (så ja, forsvinner all støy, hahahhahaha) så kommer det et pip i en eller flere av høytalerene.. Det er en nokså høy tone..

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •