Philips 963SA softweare oppgradering - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 3 FørsteFørste 1 2 3 SisteSiste
Viser resultater 21 til 40 av 55
  1. #21
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jepp, fikk kabelen i dag og la inn firmware. Må si jeg synes bildet ble veldig bra. Har ikke sammenliknet med HTPC'en ennå. Uansett synes jeg det ble så bra at jeg er redd at HTPC'en bare blir brukt til å spille av DVD'er fra serveren. Nå kommer jeg til å kople inn HTPC på port 3, så jeg får sammenlikne etterhvert.
    Glimrende ! 963SA er en habil spiller, dog med endel bugs. Men den firmwaren du/dere la inn er basert på den nyeste fra philips (7.12), som skal fikse de fleste problemene med spilleren. Venter i spenning på testen din BWA

  2. #22
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ak
    Men den firmwaren du/dere la inn er basert på den nyeste fra philips (7.12), som skal fikse de fleste problemene med spilleren.
    Det høres bra ut, for jeg måtte dra ut strømmen på spilleren hver gang jeg skulle starte den, så jeg synes det var litt råttent :cry:

  3. #23
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det høres bra ut, for jeg måtte dra ut strømmen på spilleren hver gang jeg skulle starte den, så jeg synes det var litt råttent
    Det er ikke morro nei.. :| Regner med dette var før oppdateringen?

  4. #24
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ak
    Det høres bra ut, for jeg måtte dra ut strømmen på spilleren hver gang jeg skulle starte den, så jeg synes det var litt råttent
    Det er ikke morro nei.. :| Regner med dette var før oppdateringen?
    Ja, satte på filmen Basic umiddelbart og så en time av den før jeg gikk til sengs i går kveld og har ikke noe erfaringer med den nye stabiliteten ennå.

  5. #25
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fått testet noe mer bwa?

  6. #26
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, ikke hatt noe heng siden RGsB firmware installert, så den ser veldig bra ut.

    Har derimot oppdaget at CD-analog ut fra den gir et merkelig støy i signalet når upsampling er slått av. Slår jeg på upsampling, er signalet bra. Kanskje ikke noe stort problem, siden upsampling er hørbart bedre.

  7. #27
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har derimot oppdaget at CD-analog ut fra den gir et merkelig støy i signalet når upsampling er slått av. Slår jeg på upsampling, er signalet bra. Kanskje ikke noe stort problem, siden upsampling er hørbart bedre.
    Høres litt merkelig ut.. Jeg har ikke merket noe til dette. Hadde du samme problemet før oppdateringen?

  8. #28
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ja, den som hadde visst det....

  9. #29
    Newcomer Gazza sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    102
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg og fikk en merkelig støy ved analogutgangen etter jeg instalerte component software med 1080i.
    Men da jeg skiftet tilbake til 12.24 ble jeg kvitt støy igjen.

    merkelig

    Gazza

  10. #30
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hvor er 1080i firmware'n

  11. #31
    Newcomer Gazza sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    102
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Her fant jeg fila.
    fant denne siden igjennom AVSforum.

    http://basetritube.free.fr/firm963/963.php

    Lengre ned på siden:
    Le YUV pour la plupart des LCD et DLP : ICI.

    Le RVB pour les TT n''acceptant pas l'YUV : ICI.
    Jeg lastet ned Le YUV pour la plupart des LCD et DLP : ICI

    Brente dette på en cd'r og satte denne i 963.

    Etter dette fikk jeg 1080i på min panny 500. men den dro ikke bildet helt ut i kantene på lerret, vet ikke hvorfor men...

    Gazza

  12. #32
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er den samme som jeg brukte, men jeg fikk da bare 576p eller ?

    Kan du velge oppløsning ?

  13. #33
    Newcomer Gazza sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    102
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja jeg kunne velge:
    unprosessed (=576P)
    480P
    1080i

    Men det som var irriterende til meg, var at hvis jeg prøvde å svitche mellom 1080i og 576p så gikk ikke dette smertefritt. hvis jeg så på 1080i så fikk jeg svart skjerm når jeg prøvde å gå tilbake til 576p. jeg måtte slå av spiller for å velge på nytt 576p.

    I tillegg ble jo cd analog lyd med støy.

    Det ble bare rett og slett for mye for meg.....

    Gazza

  14. #34
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er den samme som jeg brukte, men jeg fikk da bare 576p eller ?
    Det er mulig dette er en forskjell mellom RGB og YUV firmwaren da... Har du sjekket menyene dine bwa?

    I tillegg ble jo cd analog lyd med støy.
    Hmm... dette har jeg ikke hørt..:| Men har alltid på oppsampling da.

  15. #35
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    292
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har ingen problemer og veksle mellom 480,576 og 1080. Det er med firmwearen jeg fikk av Per J. Er det den du har og BWA?

  16. #36
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, det er den samme. har bare ikke sjekket om man kan endre oppløsning.

  17. #37
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mener bestemt å huske at det er forskjell på om man har en gammel eler ny versjon av spilleren om 1080i virker... Jeg har en tidlig modell, 1080i er derfor ikke noen suksess hos meg..

  18. #38
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har ikke oppgradert min endnu, men jeg har 1080i på menyen, firmware er .24
    Mener da at 1080i ikke skal være på menyen ellers, mulig jeg husker fejl...

  19. #39
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har ikke oppgradert min endnu, men jeg har 1080i på menyen, firmware er .24
    Det er ikke originalt.. Kjøpt spilleren brukt?

  20. #40
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, kjøbte den fra én av guttene her på forummet...

Side 2 av 3 FørsteFørste 1 2 3 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •