Problemer med Samsung BD-P1500 output signal (Hjelp..!)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 25
  1. #1
    Newcomer cavanagh sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med Samsung BD-P1500 output signal (Hjelp..!)

    Hei,

    Jeg har et problem når jeg skal koble til min P1500 til tven. TV-en støtter bare opp til 720p, mens BD-spilleren prøver å sende ut bildesignalet i 1080p. Jeg skulle gjerne ha prøvd å endre dette, men før jeg kommer inn i menyen for å sette output til 720p får jeg opp "Mode Not Supported" på tven.

    Er det noen som har noen gode forslag?

    Jeg skulle egentlig ha kjørt signalet gjennom en Yamaha RX-V663, men der får jeg også samme problemet, da yamahaen sender signalet videre i 1080p.

    På forhånd takk for all hjelp.

    EDIT: Jeg klarte å navigere meg i blinde inn i menyen for å skifte oppløsning, men da gjenstår problemet, hvordan gjør jeg slik at den ikke hopper tilbake til 1080p når jeg restarter spilleren?

  2. #2
    Newcomer cavanagh sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    bump

  3. #3
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Slå på spilleren uten plate i. Vent til det står no disc og så trykk på >>| i noen sekunder så ser du på displayet at det skifter fra 1080p til 1080i. Da burde det kunne gå an å få bilde.

    Dette står forresten i manualen.

  4. #4
    Newcomer vidareje sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Sted
    Rasta
    Poster
    187
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv dette: i mens spilleren er på uten disk trykker du på FF >>I i fem sekunder. Dette skal sette spilleren tilbake i fabrikkmodus, så kan du sette den til 720P etterpå.

    Vidar

    Gruba, du var raskere enn meg :-)

  5. #5
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av vidareje
    Prøv dette: i mens spilleren er på uten disk trykker du på FF >>I i fem sekunder. Dette skal sette spilleren tilbake i fabrikkmodus, så kan du sette den til 720P etterpå.

    Vidar

    Gruba, du var raskere enn meg :-)

  6. #6
    Newcomer cavanagh sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker folkens

    Kjøpt brukt, så jeg hadde ikke tilgang på manualen før det slo meg at den sikkert ligger på Samsungs sider

  7. #7
    Intermediate Spiff79 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Sted
    Stavanger
    Poster
    1,762
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av cavanagh
    Takker folkens

    Kjøpt brukt, så jeg hadde ikke tilgang på manualen før det slo meg at den sikkert ligger på Samsungs sider
    Lager spilleren din noen merkelige "dirre" lyder under oppstart eller når du slår av/på spilleren din?

    Spør av ren nyskjerrighet da min gjør det, og den er rimelig ny....:roll:

  8. #8
    Newcomer cavanagh sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm, nei, ikke som jeg kan høre fra sofaen, i hvert fall..

    Min er kjøpt i oktober 2008 ifølge kvitteringen.

  9. #9
    Intermediate Spiff79 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Sted
    Stavanger
    Poster
    1,762
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av cavanagh
    Hmm, nei, ikke som jeg kan høre fra sofaen, i hvert fall..

    Min er kjøpt i oktober 2008 ifølge kvitteringen.
    Merkelig. Lyden varer i 1-2 sekunder..Skjer aldri under avspilling av film.
    Har blitt vant til lyden så er ikke noe som plager meg egentlig,hehe...men er jo kjipt dersom det er noe galt...

  10. #10
    Newcomer cavanagh sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg kan gjøre en nærmere sjekk når jeg kommer hjem (om jeg husker det..), om jeg har samme lyden kan det jo hende at den rett og slett er laget slik.

    Kan vel ikke forvente den beste byggekvaliteten av en av markedets rimeligste BD-spillere

  11. #11
    Intermediate Spiff79 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Sted
    Stavanger
    Poster
    1,762
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av cavanagh
    Jeg kan gjøre en nærmere sjekk når jeg kommer hjem (om jeg husker det..), om jeg har samme lyden kan det jo hende at den rett og slett er laget slik.

    Kan vel ikke forvente den beste byggekvaliteten av en av markedets rimeligste BD-spillere
    Det hadde jeg satt pris på

  12. #12
    Intermediate Doc.G sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Sted
    Steinkjer
    Poster
    1,662
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Spiff79
    Lager spilleren din noen merkelige "dirre" lyder under oppstart eller når du slår av/på spilleren din?

    Spør av ren nyskjerrighet da min gjør det, og den er rimelig ny....:roll:
    Min gjør ikke det.

  13. #13
    Newcomer cavanagh sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen rare lyder her, nei..

  14. #14
    Intermediate corleone sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    807
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har en Phillips spiller men tror den er bygd på samme plattform som Samsung spilleren og her er det mye lyder ja he he men stort sett bare når jeg starter opp, skal bruke den opp før jeg kjøper ny, lastet ny firmware idag og trodde at nå ville Wall-E fungere knirkefritt men neida, siste halvtimen hakker som et #=/%!"#

  15. #15
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Spiff79
    Lager spilleren din noen merkelige "dirre" lyder under oppstart eller når du slår av/på spilleren din?

    Spør av ren nyskjerrighet da min gjør det, og den er rimelig ny....:roll:
    Min lager litt lyd når den starter, men det er mekanismen.

  16. #16
    Expert Mr_Spock sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Sted
    Sandefjord
    Poster
    5,472
    Takk & like
    Nevnt
    8 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Spiff79
    Lager spilleren din noen merkelige "dirre" lyder under oppstart eller når du slår av/på spilleren din?

    Spør av ren nyskjerrighet da min gjør det, og den er rimelig ny....:roll:

    Min lager denne lyden - og har gjort det siden den var ny, desember 2008.

    Tror ikke det er noe problem.
    Yamaha CX-A5100 & RX-A1030 . Vincent SP-993 . Rotel RMB-1565 . Anti-Mode 8033 Cinema
    Atmos 7.1.4 . Infinity Kappa 600, Kappa Center, Kappa 200, Kappa Surround, Kappa Sub
    Epson EH-TW2900 . Dreamscreen V2 DynaGrey 106" . DarbeeVision Darblet

  17. #17
    Intermediate Spiff79 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Sted
    Stavanger
    Poster
    1,762
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Mr_Spock
    Min lager denne lyden - og har gjort det siden den var ny, desember 2008.

    Tror ikke det er noe problem.
    Takk :-D

    Mulig det er "normalt"...Merkelig et par stykker her ikke hører noe,men-men

  18. #18
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Spiff79
    Takk :-D

    Mulig det er "normalt"...Merkelig et par stykker her ikke hører noe,men-men
    Hvis de ikke oppfatter lyden som noe annet enn naturlig bevegelse i mekanisken og motorer som surrer så tenker de kanskje ikke over det.

  19. #19
    Intermediate Spiff79 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Sted
    Stavanger
    Poster
    1,762
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Gurba
    Hvis de ikke oppfatter lyden som noe annet enn naturlig bevegelse i mekanisken og motorer som surrer så tenker de kanskje ikke over det.
    Du har et poeng der

  20. #20
    Newcomer cavanagh sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er en lyd der, men jeg vil ikke beskrive den som unormal, og det er ikke en dirrelyd som Spiff79 hører.

    Lyden er omtrent den samme som når jeg starter macen og drevet sjekker om det er en cd/dvd satt inn. varer i 1 sekund.

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •