Sitat Opprinnelig postet av jfinneru
Spillerne er testet på 2x pioneer 5090. La ikke merke til det du nevner, men det kan muligens ha noe med innstillinger å gjøre? Gjerne type RGB 0-255 kontra 16-235 ? Nå kan vel Brightness stilles også på Panasonicen, så man kan øke dette i spilleren.
HDMI output range står til standard, så da skal den være 16-235. Tven sin hdmi blak level står til low (16-235). Samsung spillern hadde heller ikke dette på.

En annen med både panasonic og Sony spiller på nettet merket seg også dette. At panasonicen var mørkere.

Det som er merkelig er at DVE HD basic blu-ray disken viser at contrast 100 og brightness 46 er perfekt både på samsung spillern og panasonic spillern. Da må det jo være et PQ valg Panasonic har gjort? I og med at panasonic blir regnet for å ha bedre PQ enn sony og samsung av reviewere.

Kanskje dette ikke er synlig på plasma? Kanskje plasma ikke klarer å gå så lyst? Kanskje Panasonic optimaliserte spillern sin for plasma skjermer?

Ja en kan øke brightness og contrast i spillern. Setter jeg contrast og brightness opp 2-3 så ligner det. Spørsmålet som sagt blir jo da, hvordan skal bildet egentlig se ut. Mørkt som Panasonic gir eller lyst som samsung/sony gjør....