Oppo BDP S83 Blu-ray - Side 42

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 42 av 49 FørsteFørste ... 2 12 22 32 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... SisteSiste
Viser resultater 821 til 840 av 961
  1. #821
    Active
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    426
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvordan er BPD-80 på lydsiden da?

  2. #822
    Expert AndersT2 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    5,463
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av borchgrevink
    Hvordan er BPD-80 på lydsiden da?
    Kjører du digitalt så er det ingen forskjell på den og BDP-83.

    Det stod at Hjemmekino skulle ha test av en Oppo spiller i bladet som kommer denne uken, Oppo har jo kun igjen BDP-80 som de ikke har testet, så sjekk ut det bladet også.

  3. #823
    Intermediate Dan sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    748
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av AndersT2
    Oppo kommer nesten sikkert med en ny spiller mot slutten av året de også. De forventet en 3D spiller mot juletider. Fikk i hvertfall det svaret fra dem når jeg spurte for en stund siden.
    Interessant! Da er kanskje min neste BD spiller klar til jul. Kjøper ikke ny spiller i dag som ikke har HDMI 1.4, selv om jeg nødvendigvis ikke kommer til å bruke 3D funksjonen med det første.

  4. #824
    Intermediate tomsavini sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    629
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    George A. Romero

    Fikk nyeste Romero filmen, Survival of the Dead, på blu-ray.
    Filmen ville ikke starte i Oppo'en. Spilleren fant ikke discen.

    Prøvde av/på, ut med disc.
    Prøvde tom 2 eks eksemplarer av samme filmen.

    Spørs dog om det er Oppo sin feil... Slo på PS3, samme problemet der....

    Noen andre som har filmen eller?

  5. #825
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    85
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tomsavini
    Fikk nyeste Romero filmen, Survival of the Dead, på blu-ray.
    Filmen ville ikke starte i Oppo'en. Spilleren fant ikke discen.

    Prøvde av/på, ut med disc.
    Prøvde tom 2 eks eksemplarer av samme filmen.

    Spørs dog om det er Oppo sin feil... Slo på PS3, samme problemet der....

    Noen andre som har filmen eller?
    Venter på den fra Play.com. Skal testes ut på ps3 så fort jeg for den...

  6. #826
    Intermediate Loffen68 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    1,944
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Noen her som har hatt problemer med at filmen "blanker" ut på Oppo'n ?

    Det er snakk om noen sekunder, ikke mer en 1 gang under en film men utrolig irriterende, og selvfølgelig på forskjellig sted, det kan nesten virke som skifte på en dual layer disc.

  7. #827
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2009
    Poster
    63
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Loffen68
    Noen her som har hatt problemer med at filmen "blanker" ut på Oppo'n ?

    Det er snakk om noen sekunder, ikke mer en 1 gang under en film men utrolig irriterende, og selvfølgelig på forskjellig sted, det kan nesten virke som skifte på en dual layer disc.
    Jeg har ikke hatt disse problemene med min BDP-83SE.

  8. #828
    Expert AndersT2 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    5,463
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Loffen68
    Noen her som har hatt problemer med at filmen "blanker" ut på Oppo'n ?

    Det er snakk om noen sekunder, ikke mer en 1 gang under en film men utrolig irriterende, og selvfølgelig på forskjellig sted, det kan nesten virke som skifte på en dual layer disc.
    At den ved lagbytte på BD og DVD stopper i 0.5 sekund er normalt, men noen sekunder så er det noe feil.

    Har du testet den nye beta firmwaren?

    Prøv også å skru av HDMI CEC hvis denne står på. Det kan hende du mister syncen med forsterker/TV, slik at den må sjekke seg opp igjen mot dem.

    Prøv også å bytt HDMI kabel, det kan faktisk hjelpe, selv om den du har funker bra. Holder med den billigste du finner for å teste.

  9. #829
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2009
    Poster
    63
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Loffen68
    Noen her som har hatt problemer med at filmen "blanker" ut på Oppo'n ?

    Det er snakk om noen sekunder, ikke mer en 1 gang under en film men utrolig irriterende, og selvfølgelig på forskjellig sted, det kan nesten virke som skifte på en dual layer disc.
    Hvilken versjon av firmware benytter du?
    Jeg har ikke hatt dine problemer, men jeg har lagt inn beta versjonen av firmware som er tilgjenglig på Oppo's hjemmeside. Enkel og grei oppgradering via USB stick.
    Omm dette hjelper vet jeg ikke, men det er jo verdt et forsøk.

  10. #830
    Active
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    426
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av AndersT2
    Kjører du digitalt så er det ingen forskjell på den og BDP-83.

    Det stod at Hjemmekino skulle ha test av en Oppo spiller i bladet som kommer denne uken, Oppo har jo kun igjen BDP-80 som de ikke har testet, så sjekk ut det bladet også.

    Må nok kjøre analogt ut på HD-lydsporene... Lurer på hvordan det er?

  11. #831
    Expert AndersT2 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    5,463
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av borchgrevink
    Må nok kjøre analogt ut på HD-lydsporene... Lurer på hvordan det er?
    Leste akuratt testen. BDP-80 fikk karakter 6, men det er som transport. De anbefalte at den kun kjørte alt ut digitalt. De nevnte at den analoge delen ikke var i nærheten av BDP-83.

    Så hvis du skal bruke analogt så er sistnevnte tingen. Men er det en midlertidig løsning, og ny forsterker står på handlelisten så kan BDP-80 være penger spart.

  12. #832
    Intermediate tomsavini sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    629
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Survival of the Dead

    Sitat Opprinnelig postet av borge78
    Venter på den fra Play.com. Skal testes ut på ps3 så fort jeg for den...

    Kjempebra, er spent

  13. #833
    Intermediate Loffen68 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    1,944
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av AndersT2
    At den ved lagbytte på BD og DVD stopper i 0.5 sekund er normalt, men noen sekunder så er det noe feil.

    Har du testet den nye beta firmwaren?

    Prøv også å skru av HDMI CEC hvis denne står på. Det kan hende du mister syncen med forsterker/TV, slik at den må sjekke seg opp igjen mot dem.

    Prøv også å bytt HDMI kabel, det kan faktisk hjelpe, selv om den du har funker bra. Holder med den billigste du finner for å teste.
    Den står og oppdaterer firmware selv, siste oppdatering kom for noen dager siden.

    Ny Beta ?? skal sjekke på oppo sine sider.

    Cec er av.

    Hmm kabler du... he he , feil fyr og be om og bytte ;-) de virker. (sorry, den var litt intern, men det er ikke noe galt med kablene)

  14. #834
    Intermediate Loffen68 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    1,944
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av fiske
    Hvilken versjon av firmware benytter du?
    Jeg har ikke hatt dine problemer, men jeg har lagt inn beta versjonen av firmware som er tilgjenglig på Oppo's hjemmeside. Enkel og grei oppgradering via USB stick.
    Omm dette hjelper vet jeg ikke, men det er jo verdt et forsøk.
    Har firmeware BDP83-50-0323B

  15. #835
    Expert AndersT2 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    5,463
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er siste beta firmware ja.

    Høres rart ut med kabelene, selv om de funker. Har ikke opplevd dette selv, men faktisk lest om en del her inne, samt på Hardware.no sitt forum som ting har løst seg med nye kabler på småfeil. Hvor ting eller egentlig har virket helt fint.

    Høres rart ut, men mye kan skje i vår digitale verden.

  16. #836
    Intermediate Loffen68 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    1,944
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av AndersT2
    Det er siste beta firmware ja.

    Høres rart ut med kabelene, selv om de funker. Har ikke opplevd dette selv, men faktisk lest om en del her inne, samt på Hardware.no sitt forum som ting har løst seg med nye kabler på småfeil. Hvor ting eller egentlig har virket helt fint.

    Høres rart ut, men mye kan skje i vår digitale verden.

    Anders det jeg kan si er at jeg jobber med kabler og det er ikke feilkilden her ok ?

  17. #837
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    71
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    MKV filer

    Fikk spilleren i hus fra USA nylig og alt er koblet opp og fungerer som det skal.
    Testa endel divx filer og de spilles av som normalt. Har aldri hatt en spiller som kjører mkv filer før noe jeg så frem til å prøve ut. Forsøkte flere stykker - lyd virker ok - men bildet har forferdelig mye støy.
    Har selvsagt oppdatert firmware.

    Har noen en link til en mkv fil jeg kan laste ned som noen har testet ut og fungerer på spilleren ?



    På forhånd takk 8)

  18. #838
    Expert AndersT2 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    5,463
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Loffen68
    Anders det jeg kan si er at jeg jobber med kabler og det er ikke feilkilden her ok ?
    Ikke noe problem, bare nevte det en gang til siden, tok det så ut til at du nektet for at det kunne være de, selv om de ga lyd og bilde.

    Regner nå med at du faktisk har testet med en annen.


    Jobber selv med litt andre kabler, og folk sier det meste om de også. Praksis er ikke alltid teori.

  19. #839
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2009
    Poster
    63
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Gtrman
    Fikk spilleren i hus fra USA nylig og alt er koblet opp og fungerer som det skal.
    Testa endel divx filer og de spilles av som normalt. Har aldri hatt en spiller som kjører mkv filer før noe jeg så frem til å prøve ut. Forsøkte flere stykker - lyd virker ok - men bildet har forferdelig mye støy.
    Har selvsagt oppdatert firmware.

    Har noen en link til en mkv fil jeg kan laste ned som noen har testet ut og fungerer på spilleren ?



    På forhånd takk 8)
    Sjekk firmware. Med den siste Beta versjonen av firmware så har de forbedret mkv kompatibilitet.
    "Improvement to MKV compatibility. Some MKV files do not play or play with severe video artifacts when using previous firmware. This version improves the playback of such files."
    OPPO BDP-83 Blu-ray Disc Player Firmware Update

    Jeg har installert den på min BDP-83SE uten problemer. Installasjon via USB stick

  20. #840
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    588
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har noen hørt om det kommer en ny firmware som spiller av hd sdi med 1080i oppløsning!
    Med den beta fimvaren som er nå så blir bildet helt grønnt med 1080i, det blir bare bilde med oppløsningen 480i!
    Hvis man legger inn firmvare som hd sdi fungerer med så virker ikke tekst forflyttingen!

Side 42 av 49 FørsteFørste ... 2 12 22 32 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •