Lyd og bilde på BDP-S300

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lyd og bilde på BDP-S300

    Mistet lyden på min blu ray spiller. Den er koblet til en Onkyo 605 med HDMI kabel. Jeg får enten lyd eller bilde, ikke begge deler. Setter jeg Monitor out på reciveren til NO, får jeg lyd, men ikke bilde, setter jeg den til YES, som jo er det rette, får jeg bilde, men ikke lyd. Har prøvd masse, men får det ikke til. Finnes det en annen måte og få lyd og bilde på denne som er like bra som HDMI, eller kan noen tenke seg hva som er feil.

    aos2

  2. #2
    Intermediate Spectre sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    938
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som HDMI handshake problem mellom enhetene dine. Prøv å slå på enhetene i en annen rekkefølge og se om det har noen effekt.
    En annen mulighet er at du heller sender lyden ut digitalt via optisk/coax kabel og kun bilde via hdmi. BDP-S300 har ikke den helt store HD lyd støtten uansett så du taper ikke noe særlig på det.

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    bdp-S-300

    Det ble optisk kabel, fikk ikke noe annet til å fungere. Hvor tror du feilen ligger? Er det i spilleren eller reciveren, det har jo fungert sammen før.

    arntost

  4. #4
    Intermediate Mori sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    2,713
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan være verd å prøve en annen hdmi kabel. Hadde selv problem med en for en tid tilbake, hvorfor det trøblet vet jeg ikke

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har prøvd to andre kabler også, ikke noe forskjell.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •