Spilleren min sender ikke bilde via HDMI lengre

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate Qrt sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    1,549
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Spilleren min sender ikke bilde via HDMI lengre

    Har en Sony ns-76 som av en eller annen mystisk grunn har sluttet å sende bilde via HDMi i helgen. Noen som har vært borti lignende?
    Strakk komposittkabel til PJen for å se om det funket, og det gjorde det.

    Når jeg skrur på spilleren søker PJen den inn og påstår at den får 720p-signal osv, men neida, bildet er like sort..

  2. #2
    Intermediate Qrt sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    1,549
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hæ?


    *bump*

  3. #3
    Intermediate r0ver2 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    933
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis den bare mangler bilde i helgene, så se film på hverdagene...

    Defekt kabel? HDMI-knapp på fj.kont?

  4. #4
    Intermediate Qrt sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    1,549
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Null HDMI-knapper ute og går, og kabelen blir vel ikke ødelagt av seg selv?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •