DVD spillern gått til helvete? :<

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 35
  1. #1
    Newcomer looser sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    137
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    DVD spillern gått til helvete? :<

    Hei, i en tråd på "Kabler" har jeg et problem med å få bilde fra Yamaha S540 til Infocus X1. Prøver å koble med en kompo. til vga kabel. Men ingen bilde. Prøver å slå av og på prog.scan etc(progscan i pal/ntsc på denne spillern).. Ingen bilde...

    Så fikk jeg et "klokt" råd her i går" velg prog scan og så slå av spillern også ta å koble til komponent" .. 8)

    Okei, tar å prøver det tenkte jeg. Men, fortsatt ingen bilde. DAMN IT :twisted:

    MEN HVA SKJER SÅ! Nå får jeg ikke lenger bilde på svideo eller scart eller noen ting på dvd spillern! (ny innkjøpt for 1 uke siden!!).. Prøvde først å la den være uten strøm i hele natt(dvd spillern), så koblet jeg opp i dag med kun svideo kabel mellom den og X1, ingen bilde.
    Ut i stua, koble til tv med scart, ingen bilde!

    Hjelp, please, noen som kan si meg hvordan jeg kan få bilde på spillern igjen :shock:

    .rolf.

  2. #2
    Newcomer looser sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    137
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    PROBLEM FIXET 8)

    .rolf.

  3. #3
    Intermediate rojohan sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2003
    Poster
    1,906
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kva var problemet da? kan jo hende fleire kommer i samme situasjon og trenger hjelp.

  4. #4
    Expert jfinneru sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    5,983
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    tipper han hadde en eller annen "pure audio" knapp inne. da blir det dårlig med bilde. det gjorde jeg i går nemlig.. 8)
    Videokalibrerer
    AV-tekniker
    Crestronprogrammerer
    AMX Programmerer
    Freelance AV-journalist

    afinner@online.no

  5. #5
    Newcomer looser sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    137
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vel var vel kanskje litt problem å si at "problemet er fixet"

    Jeg fikk resat dvd spillern igjen, slik at den slo av prog.scan.

    Men jeg får fortsatt ikke bilde på X1 via kompo til vga kabel og Yamaha spillern.. Gudveit hvorfor..

    Men nå har jeg i hvertfall bilde ut på Svideo igjen, noe jeg ikke fikk før jeg fikk den resat :&lt;

    .rolf.

  6. #6
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,571
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jegfølger levende med på problemene dine siden jeg får samme kombo av proj, kabel og spiller selv om en måned.

    Kan du forklare meg hvordan man resetter DVDS540 ?

  7. #7
    Newcomer looser sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    137
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tor rasmussen
    Jegfølger levende med på problemene dine siden jeg får samme kombo av proj, kabel og spiller selv om en måned.

    Kan du forklare meg hvordan man resetter DVDS540 ?
    Lykke til, vet ikke helt om det er kablene eller hva som er problemet er :&lt;

    Men bilde får jeg i hvertfall ikke. :cry:

    Manuell avslåing av prog.scan står i manualen. Jeg kjøpte min demobrukt og fikk ikke med den. Men fant manual på nette.

    .rolf.

  8. #8
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,571
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror det er i X1 problemet ligger.

    Fant dette i en anne tråd nå i kveld:
    ------------------------
    Jeg har nå fått kjøpt meg en X1, og er godt fornøyd:-) men jeg har problemer med å få bilde fra DVD spilleren. Har en Pioneer DV-656A og kobler til med en komponent-VGA kabel (Supra).
    X1 greier ikke å fange opp dette signalet, har prøvd ulike innstillinger både på DVD spilleren og projektoren uten å få det til.
    Har tidligere benyttet DVD spilleren med komponent til VGA på en annen projektor og det fungerte fint. Har også prøvd en annen komponent-vga kabel, men med samme resultat.
    -------------------------

    Samme projektor, annen spiller.
    Bekrefter at spilleren fungerte med progscan på annet billedmedium.

    Mitt neste forslag må bli å prøve en oppgradering av programvaren i Infocus X1.

    Du trenger en vanlig usb-kabel, slik som går fra maskin til scanner, printer eller lignende.

    Du finner programvare her:
    http://www.infocus.com/service/x1/so...site_region=1&

    Det er ver. 4.2

    Allerede i ver 4.1 var blant annet denne oppgraderingen:
    Sync Slicer control in the Picture menu allows a broader range of use with Progressive DVD players. The default value works for the large percentage of the DVDs and the other option allows those others that have issues to function. The sync Slicer menu option is only available for the computer input

  9. #9
    Newcomer looser sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    137
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har 4.1 på min X1 nå.. Tror du det hjelper å oppgradere til 4.2?
    Må kjøpe meg usb kabel i såfall..

    .rolf.

  10. #10
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,571
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tviler litt, for den progscanoppdateringen lå jo i 4.1

    Kan kanskje hende at de har lagt til flere spiller-modeller i 4.2 men ikke nevnt det i updateteksten.

    Det er vanlig med drivere til skjermkort.
    Etterhvert som det kommer nye spill, og de kanskje bugger, kommer det nye drivere som gjør at kort og spill funker igjen.

    Var også en av disse oppgraderingene av X1 som øker pæretiden fra 3000 til 4000 timer. Men mulig det allerede ligger inne i 4.1 versjonen det også.

    En slik kabel koster ikke mer enn ca 70-80 kroner.

  11. #11
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    13,950
    Takk & like
    Nevnt
    32 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    USB kabelen fulgte med når jeg kjøpte min X1.
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

  12. #12
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,571
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fikk du også med en komponent til s-video eller vesa -adapter ?

    Tror det var noen projektorer som ble levert med dette, men kanskje det var ScreenPlay 4800.

  13. #13
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    13,950
    Takk & like
    Nevnt
    32 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tor rasmussen
    Fikk du også med en komponent til s-video eller vesa -adapter ?
    Ja
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

  14. #14
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,571
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, begge deler ?
    Eller ja vga-adpateren ?

    Hvis begge deler, kan jeg få kjøpe s-video-adapteren av deg ?

  15. #15
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har X1 og Pioneer DV-656A, får ikke noe bilde når jeg kobler til med komponent til vga. Har nå oppdatert til firmware 4.2 uten at dette hjelper. Har også prøvd å koble til PC'en via vga fikk bilde uten problemer.

    Har satt DVD spilleren til RGB, kan ikke se at det er flere innstillinger ang. dette i menyen. Har også prøvd ulike valg i menyen til X1. Virker som om X1 ikke støtter DVD spilleren. Det er litt merklig siden jeg har benyttet den mot en LG projektor tidligere (komponent-vga). Har også prøvd en annen kabel.

    Får prøve å sende en mail til Infocus support, hvis det ikke er noen som har gode råd :?:

  16. #16
    Expert jfinneru sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    5,983
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    noen spillere må ha et progressivt signal inn på vga inngangen, andre greier interlaced. sjekk manualen til x1 8)
    Videokalibrerer
    AV-tekniker
    Crestronprogrammerer
    AMX Programmerer
    Freelance AV-journalist

    afinner@online.no

  17. #17
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for svar, skal sjekk. Kan du se hva slags signal spilleren min gir ut?

    Link til Pionner sin produkt side for 656A
    http://www.pioneer.no/no/product_det...onomy_id=62-84

  18. #18
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    170
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei
    Har en 656 selv,den gir bare interlaced ut.

    AE

  19. #19
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,571
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da ser det jo ut som om det må leveres et progresivt signal inn på X1 fra komponent i spillertil VGA på proj'en.

    I så tilfelle er det jo bare å aktivere progresiv scan på kompnentpoerten til de som har Yamaha DvdS540 så skal det funke vil jeg tro.

  20. #20
    Newcomer looser sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    137
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tor rasmussen
    I så tilfelle er det jo bare å aktivere progresiv scan på kompnentpoerten til de som har Yamaha DvdS540 så skal det funke vil jeg tro.
    Tro MEG! Det funker ikke så enkelt :&lt;
    Prøvde alle mulig ting, fikk tips her, tips på andre forumer, og folk jeg prata med på nette. :x Ingenting førte frem :evil:

    Ga opp jeg. Er veldig fornøyd med bilde på svideo utgangen. Men hvis bilde ville blitt endel bedre med komp til vga. Syntes jeg at en kabel til 600 kr var greit å investere i.

    Men som sagt, har prøvd alt som er. Fikk dvd spillern til å gi ut prog.scan på kompo. Men ingen bilde. ... Jeje..

    .rolf.

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •