"root" error på Cambridge DVD 89

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    "root" error på Cambridge DVD 89

    Hei,

    Har en Cambridge Audio DVD 89 spiller sammen med en QED hdmi kabel i stua.
    Disse går tydeligvis ikke sammen...Når jeg setter inn en fillm og prøver å spille den av på hdmi signal så sier tv'en bare "no signal". Etter ca 10 sek så stopper spilleren og viser "root" i meny displayet på selve spilleren. Jeg har kjørt en firmware upgrade som ikke hjalp.
    Komponent kabelen, også fra QED, funker strålende på tv'en.
    Men altså ikke hdmi. Noen ide om hva jeg kan gjøre?

    takker

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Root error....

    Hei. Har samme kombinasjon selv, og dette fungerer problemfritt på min Panasonic 32" LCD. Tok meg imidlertid litt tid å finne ut at jeg måtte ta ut DVD-skiva for å endre skaleringen på spilleren. Fant ut at 720p gir best bilde. Ved feil instilling var det ikke noe signal til TV-en, men jeg tror ikke spilleren stoppet......?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •