Sony DVP-NS9100ES + DVDO = USANT!?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    158
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Sony DVP-NS9100ES + DVDO = USANT!?

    Hei,

    Får ikke denne komboen til å fungere sammen. Har prøvd alle løsninger.
    DVDO vil ikke ta imot HDMI eller komponent signal fra DVD-spilleren.

    Noen som vet noe?

    DVDOen er VP50. Splitter ny modell.

    C

  2. #2
    Intermediate John P. sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    1,753
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette skal jo være mer eller mindre 'plug-and-play' egentlig.

    At du ikke får noe bilde hverken med komponent eller HDMI gjør det jo litt merkeligere enn om det bare gjaldt HDMI.

    Står spilleren på oppskalering? Ikke at det skulle ha noe å si, men jeg ville prøve å sende 576p (helst 576i) fra spilleren til VP50.
    Hva slags signal sender du ut av VP50 til TVen igjen?

    Har du fått koblet til noe annet som fungerer (kabelTV/parabol etc.)?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    158
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei John,

    Takk for svar!
    Nå har det seg sånn at du kun kan sende 576p ut av Sony-spilleren.
    Dette visste jeg desverre ikke før jeg kjøpte den. Men det er ikke det største problemet.

    Jeg har prøvd alle mulige innstillinger.
    Outputen fungerer fordi jeg får opp menyen til DVDO.
    Men inputen fungerer verken på component eller HDMI (det skal lyse blått når den syncer).

    Derimot så fungerer vanlig video (kompositt) og det fungerer også med HDMI fra en annen drittspiller jeg har (Argon), så det er helt klart at det er Sony DVD-spilleren som skaper problemene.

    What to do?

    Claus

  4. #4
    Intermediate tklev sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    1,842
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    576p, ganske merkelig oppløsning? Har du forsøkt NTSC DVD plater, for å se om du får samme problemet med dem? Hva slags oppløsning bruker du på den andre DVD spilleren? Har du sjekket på internett om det er noen oppgraderinger(firmware) til DVDOen?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    158
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei,

    Ja, litt merkelig at man ikke kan velge interlaced signal, men det spiller egentlig ikke noen rolle fordi jeg bruker VP50-modellen til DVDO.

    Kjørte både 576i, 720p og 1080i fra den andre spilleren, og alle fungerte.

    Har prøvd NTSC-filmer også. Sony sender da ut 480p.

    Skal prøve å resette DVDO og evt SW-oppgradere.

    Claus

  6. #6
    Intermediate tklev sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    1,842
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du testet å koble spilleren rett opp til prosjektøren, uten å gå via DVDO boksen?

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    158
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, det fungerer utmerket.

    Claus

  8. #8
    Intermediate tklev sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    1,842
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Pio434
    Ja, det fungerer utmerket.

    Claus
    Da høres det absolutt ut som om det er DVDO boksen som er synderen.. :-(

  9. #9
    Intermediate John P. sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    1,753
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det skal sies at enkelte apparater ikke fungerer 100% med DVDO prosessorene over HDMI, fordi de fungerer som Repeatere og ikke bare mottakere (og ikke alle komponenter takler dette så godt). MEN her har du jo prøvd med komponent også...

    Jeg tror du bør prøve å spørre i denne tråden.

    Der kan du faktisk få svar fra representanter fra DVDO selv, og om ikke det skjer så er det mange flinke folk der ellers.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •