Pioneer og Sony tv=No Good !

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 18 av 18
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Pioneer og Sony tv=No Good !

    Skulle se på Mystery Of The Batwoman da alle scenene på filmen når det var skygge begynnte å flimre samt at vi så store "bars" tvers over skjermen i sort og grått.

    Dette er ikke første gang jeg ser , merkes spesielt på filmer som er mørke og har grå bakgrun.
    Det som er litt "tilfeldig" var at spilleren var helt normal helt til jeg betalte 380 kr for å få gjort den sonefri hos Koldbotn Eektronikk.

    Alle filmene etter dette har jeg hatt samme problemer med grå/svart i bildene.
    Har prøvd filmene på en annen spiller uten noen problemer der...

    Beklager at dette blir skrevet litt dumt, men er så forbanna akkurat nå, hvis de har fucka opp
    spilleren min så skal jeg ...... :evil: :evil: :evil:

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen som kan hjelpe ???

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen som har vært borte i det samme???

  4. #4
    Guru Tiger sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    14,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hentet fra en site på internet: Region code hack posted by Karel, November 05 2003: "...Does anyone have any idea how to set the Pioneer DV-350 back to one specific region (eg. 2)? I've used the multiregion hack using winLirc (which worked like a charm with buit-in infrared on my laptop), but am experiencing problems with regio 1 image quality ('scanlines' of some sort - running bars of lighter areas on the screen - could this be Macrovision of some sort?) and would like to be able to set a specific region (or to reset to the original region 2-only)...."

    Høres ut som samme problem som du har :? Du kan lese mer på: http://www.dvdrhelp.com/dvdhacks.php...er=pioneer+350

    PS: Har Koldbotn Eektronikk benyttet en hack så få penga tilbake...

  5. #5
    Guru Peakman sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    5,232
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er dette via RGB signal?

    Opplevde dette på min gamle pioneer, men når jeg fikk meg ny TV så forsvant problemet. Kun via RGB.

  6. #6
    Expert jfinneru sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    5,983
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jeg har vært borti noe lignende med min prosjektor. dette kom kun på sone 1 filmer( ntsc 60 hz) lørningen satt lang inne. jeg dro ut det ene komponentet etter det andre. til slutt var det bare kobelen fra kabeltv uttaket til videoen som sto igjen. dro ut denne.. voila! stripene og flimringen borte. etter det har jeg aldri kabeltv kabelen tilkoblet når jeg ser på sone1.
    Videokalibrerer
    AV-tekniker
    Crestronprogrammerer
    AMX Programmerer
    Freelance AV-journalist

    afinner@online.no

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Tiger
    Hentet fra en site på internet: Region code hack posted by Karel, November 05 2003: "...Does anyone have any idea how to set the Pioneer DV-350 back to one specific region (eg. 2)? I've used the multiregion hack using winLirc (which worked like a charm with buit-in infrared on my laptop), but am experiencing problems with regio 1 image quality ('scanlines' of some sort - running bars of lighter areas on the screen - could this be Macrovision of some sort?) and would like to be able to set a specific region (or to reset to the original region 2-only)...."

    Høres ut som samme problem som du har :? Du kan lese mer på: http://www.dvdrhelp.com/dvdhacks.php...er=pioneer+350

    PS: Har Koldbotn Eektronikk benyttet en hack så få penga tilbake...

    Akurat det du sier der, er problemet.
    Fikk mail av dem nå og da skylte de på tven min og sa at den var av finsk produksjon (når ble Sony finsk???)

    Det som irriterer meg mest, er at jeg valgte de fremfor Hi-Fi Centeret på Økern (som jeg KUN har gode erfaringer med) pga Koldbotn kunne garantere at spilleren skulle ta RCE, mens Økern ikke kunne. Hele 80 kr var forsell....

    Får vel ringe de isteden for å maile, skal poste videre hva de sa

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jepp, tror faktisk de hacket den med en fjernkontroll. :shock:

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Snakket med de nå, og de sa at det var den første gangen de hadde hørt om det, (og seffølgelig glemte jeg halvparten av det jeg skulle si til han :lol: ) Men skal komme inn md spilleren i morgen, så skal de skjekke

    Takker for alle svar jeg har fått

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Joda, det er bekreftet.... de sier at de har byttet software via fjernkontroll...

    Jeg håpet at de ville chippet den :x

  11. #11
    Guru Tiger sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    14,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av LaserDisken
    Joda, det er bekreftet.... de sier at de har byttet software via fjernkontroll...
    Kan vel ikke bytte software vha. fjernkontroll... :shock: Reset spilleren vha. info på www.dvdrhelp.com (på eget ansvar selvsagt)

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Her er mailen jeg sendte:

    Hei !

    Jeg bare lurte på om når dere gjorde min Pioneer 350 sonefri, om dere
    gjorde
    den sonefri via en fjernkontroll eller med en chip.

    Svar:
    Det er lagt inn ny
    software via fjernkontroll.

    Mvh
    Kolbotn El. Service


    Håper at morgen dagens tur blir vellykket

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde det gått an å resete spilleren å få pengene tilbake???
    Tenker da på at de gjør det selsagt

    Lurer dog på en ting, hvis en gjør det. Kan fortsatt se filmer som jeg har sett før på spilleren??? reseter ikke laseren eller ødelegger denne på noe måte??

    Høres litt dumt ut, men har ikke så peil på det elektriske :lol:

  14. #14
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    RGB signalet er trolig årsaken !

    På min tv har jeg to scart utganger en med og en uten RGB. Bilde har hele tiden flimret når jeg har hatt på scart 1 som har RGB signal, men da jeg prøvde på scart 2 var bilde flimmer og "bars" fritt

    Men til gjengjeld så er fargene Rødt, Gult og Blått ekstremt sterke og står der å skimrer i alt fra DVD menyer til selve filmen :cry:

    Noen som har noen gode råd+??

  15. #15
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    + at på samme forum fant jeg flere som klagde over at Pioneer DVD spillere og Sony tver var inkompatible, med hverandre.

    I have a Pioneer 350 DVD player and KV32LS60 TV and when using RGB I get the same issues. Otherwise I am 100% happy with the TV, even 4:3 has nice perfect straight borders - horray! No buzzing, no faults with 100hz - remote works my DVD/TV/VIDEO, does everything I wanted.

    My Import Cube via modified RGB is amazing. I assume the huge clunk noise is normal when switching the TV on??? Even my n64 via RCA is pretty damn good. Tried out my US Cube with s-vhs AV4 and that looked pretty damn fine as well, so yes I would say the LS60 is one of the best, Pioneer DVD issues aside

    On my Pioneer 350 if you disable RGB and just go "video" then you get a massive drop in quality but the lines on bright/outdoor scenes go away!

    og

    "but the main downside is the manufacturer incompability between Sony and Pioneer"
    as I have the Pioneer 303 all in one system picked out over Sony's
    own DAV550. (pioneer 303 £280 multiregion, Sony 550 £350 multiregion)
    ************************************************** *
    Samme tv type som meg, bortsett fra at den er noen hak større i modell.
    ************************************************** **
    Hvis du har lest gjennom alt så er du en meget tålmodig person

    Grunnen til at de er spredd over i 2 innlegg er fordi jeg var redd det ikke var side plass nok :lol:
    Og som mange kanskje vet, er det ikke mulig å få linker til en spesiell side på av forums.com

    Håper at dere ikke tror jeg samler innlegg noe jeg aldeles ikke gjør

    Beklager evt skrive feil

  16. #16
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Flere har også samme problem med spilleren som meg:

    Help me diagnose if this is a problem?
    With my new Pioneer 350, that I got from amazon a week ago.

    Basically my tele (Panasonic - several years old now) has 1 rgb scart in(AV1), 1 other scart in (AV2 or AV2S), svideo, composite and L/R stereo in (AV3 or AV3S).

    I'm wondering if the trouble I'm having is due to my tele or dvd player or what.
    Basically since I got it I've been running it on RGB output into AV1.
    I noticed a slight very intermittent fault (that has hasn't appeared few a few days) in that I occasionally get darkish greenish flashes.

    Finally I consistently get some bad shading effects, especially on certain scenes (parts/bands of the screen go dark and when they clearly shouldn't; i.e. end up with top half a wall really dark, and the bottom half normal - but it fluctuating; sort of on and off).

    Then I tried a svideo lead (AV3) and once got a dark flash a few days ago. But I don't get bad shading effect. and once I had a bit of a problem with the sound almost cutting out, again for an instant.
    So I switched back to AV1, but not using RGB, just composite, and there is no bad shading effect.
    If I make the Player output RGB, then I get the bad shading again.
    I've tried 3 different scart leads btw when connecting to AV1.
    So is this perhaps a problem with my Pioneer problematic in outputing RGB or perhaps my tv's ability to cope with RGB.
    Problem is that I don't have another Scart TV to test it on, grr. And I'm so busy at the mo I don't really have all that much of a chance to test it extensively.
    So can someone give me an opinion given some of you guys must have tons of experience in playing with your setups, or perhaps some other tests I could do to narrow it down?
    Thanks v much!

    Etter en stund:

    But the main trouble is the RGB thing with some wierd dark shading effect. The cable is going directly to tv (so can't be macrovision); I even had pretty much all other sources unplugged etc; and it is only when my dvd player outputs rgb to the tv's rgb capable AV scart socket.

    I may be able to go round to my sisters and test it out on her tv actually tonight. I'll take the scart cables I was using and the player and if it persists then I can quite sure that its the player. If not it must just be something to do with my current TV's RGB socket - not a huge problem since the tv's a several years old and I should imagine I'll be getting a new one sometime next year

    og litt testing:

    Right done more testing -

    Took it round to my sisters and tried it in the same place on my R1 Beautiful Mind disc that gives me bad shading on my tele - and it was fine on RGB mode; although the svideo was a bit orangy to start with, a bit of playing with the tv colour controls and it was fine.

    So I came home, and the problem was still there when I tried it on my tele.

    So I happened to pick up my R2 Swordfish off my sister and tried that because it was to hand - and it was fine on both RGB and Svideo.

    Then tried R1 Fight Club, R2 Gladiator, R1 Terminator 2, R1 Independence Day and R4 Matrix.

    The R2 and R4 were absolutely fine on any mode; but all the R1 had the dark shading problem at some point on the disc (usually scenes that are quite dark).

    So the problem appears to only be RGB NTSC discs; and seeing as these were fine on my sisters tv; then I guess that means my tele is obviously having an issue with it.

    (I have previously output DVDs from my computer to the tele, but I think the TVtool thing I have sends it as PAL or I was sending it to a different AV socket)

    So does this seem like a reasonable/plausable diagnosis and can I assume my Pioneer player works fine?

    Fikkk han dette svaret
    Having same problems with a new panasonic widescreen Television and only when using region 1 disc with RGB region 2 is perfect which tends to suggest all panasonic TVs suffer from this problem and its strange how What Video & TV has not highlighted this problem as it is a major one, hmmmm they gettin backhanders to say the televisions are good when theyre not, it certainly makes u wonder

    Hans løsning:

    Well that is reassuring, well the fact that its not just happening to me - obviously its far from reassuring that this could be a widerspread panasonic problem.

    Case closed for me then; just have to use s-video for R1 till i get my next tele.

    Så jeg må skaffe meg en S-video kabel.

    Beklager evt skrive feil

  17. #17
    Guru Peakman sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    5,232
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Som jeg har nevnt tidligere så hadde jeg det samme på min TV med RGB signal og det var en Sony TV. På min nye Sony er ikke dette noe problem i det hele tatt.

  18. #18
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Oi beklager Peakman har ikke sett det ops:

    Takker for svaret

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •