En kompis har kjøpt følgende nytt utstyr:
Sony DAR-RH1000: Alt-i-ett hjemmekinoanlegg
Sony KDL-46V2000: LCD TV

Siden RH1000 mangler HDMI utgang er LCD TV koblet med komponent istedet, som gir meget bra bilde på vanlig DVD filmer med dog ikke digitalt, hvis jeg har forstått det korrekt ang komponent.. Men han ser mye DivX/XviD film fra PC også, og ønsker tips om en smidig og bra løsning for dette RH1000 støtter ikke DivX plater nemlig.

Så vi har vurdert to muligheter ang film fra PC: enten en ekstra DVD spiller med DivX støtte ala Kiss DP-600 med nettverk og trådløs støtte, eller som i dag trekke S-Video kabel og phono lyd fra PC til anlegget, da RH1000 ikke har digital lyd inngang. KDL-46V2000 har ingen digitale utganger heller.

Derfor ang digital lyd fra PC tviler vi på om evt dette er teknisk mulig på dette ustyret:
  1. Få digital lyd på DivX filmer (kodet i AC3), ved å kjøpe et nytt skjermkort med HDMI utgang (m/HDCP) og S/PDIF (inn) og koble HDMI kabelen til TV og sende lydsignalet tilbake til RH1000 digitalt på noe måte?
  2. Bruke en Kiss DP-600 med nettverk og trådløs støtte, for å streame DivX filmer fra PC'en og snart HD materiale via HDMI utgangen, og sende lydsignalet tilbake til RH1000 digitalt?

Hvis noen har andre forslag på å løse DivX floka her så er det flott :-?