problemer med avspilling av mpeg4 på pioneer dv575

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate Moho sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    1,234
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    problemer med avspilling av mpeg4 på pioneer dv575

    Fikk en episode av 24 brent av broren min, og slang den inn i spilleren. Mpeg4 stod det på displayet, og den begynte å spille..

    Imidlertid fikk jeg kun lyd.. Hva er årsaken til det?? Stod bare "pioneer" på skjermen, slik det gjør når spilleren er slått på men ikke har noe å spille av..

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde et lignende tilfelle jeg også, da var de for høy oppløsning til at de gikk bra....

  3. #3
    Intermediate Moho sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    1,234
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan være det. Virker som om brodern har lastet ned et klipp i tilnærmet hdtv oppløsning (så det stod hdtv et sted i introen) og full suround med dolby digital!

    Men gikk jo å se det på data..

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg brukte winavi og konverterte de til normal oppløsning.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •