Denon 2910 bilde proble

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Denon 2910 bilde proble

    Har et problem med min nye Denon DVD-2910. Når jeg kjører DVI - DVI til min LG 42" plasma, går bildet av og på med ca 2sek mellomrom. Noen som kan hjelpe meg med dette?

    Jeg har også to andre dvd spillere med DVI utgang ( Mectotek og Cambride DVD79) og disse har jeg ingen problemer med (unntatt ikke god nok kvalitet :? )

    Jeg setter Denon til DVI og har prøvd alle formatene 480P/576P, 720P og 1080i men ingenting virker. Noen som har noen tips?

  2. #2
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,641
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Her trenger du nok en oppgradering av firmware i denon 2910.

    http://www.usa.denon.com/support/downloads/D21ZSAVD.zip

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har nå prøvd meg på oppgraderingen. Det gikk greit, men problemet ble ikke løst. Noen andre som har noen tips??

  4. #4
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,641
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvor lang kabel har du?
    Eventuelt prøv en kvalitetskabel hvis det er en OEM/billig-kabel du har per i dag.
    Mange løser lignende problemer du har med å legge litt kroner i kabelen.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bruker 2meter DVI kabel fra Supra. Så det er nok ikke der problemet ligger.

  6. #6
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,641
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan være synkroniseringsproblem
    Prøv å la LG stå på mens D2910 er avslått, så slår du på D2910.
    Hvis det ikke funker prøver du omvendt.
    Lar D2910 står på og skru på LG som siste enhet.

    Noen enheter har litt problemer med handshake mellom hverandre, og da er det ikke alltid samma hvilken som blir slått på først.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •