Philips BDP9500. Bilder forsvinner ved kapittelskift.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    213
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Philips BDP9500. Bilder forsvinner ved kapittelskift.

    Har nettopp anskaffet meg en Onkyo TX-NR3008 receiver.

    Der er det tilkoblet en Bluray spiller Philips BDP9500 med HDMI kabel av god kvalitet. QED Signature kabel på 1M.
    Makan kabel er også koblet opp til tv.

    Nesten alltid så forsvinner bilde og lyden i 4-5 sekunder ved kapittelskift
    Bilde på tv blir til "snø" og blinker. HDMI indikator på receiver blinker.
    "Signal loss" står det på skjermen.
    Lyden kommer tilbake et par sek. før bilde
    Generelt sett så starter spiller veldig tregt opp på alle Blu Ray filmer.
    Problemet er ikke tilstedet på DVD.

    Trodde først det var receiver som var problemet, men alt er ok når jeg prøvde en PS3. Den startet opp og skiftet kapittel raskere enn Philipsen.

    Har ikke opplevd dette på andre receivere (Pioneer og Yamaha) men det var rart alt ble bra med PS3.
    Har også prøvd å slå av alt som har med bildescalering å gjøre uten at dette hjalp.

    Har siste firmware på Philipsen.

    Noen med samme problem?

  2. #2
    Intermediate Halvor sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    693
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mener å huske at de tidlige utgavene av BDP9500 så hadde mange problemer med den interne HDMI kablingen (mellom PCB og bakvegg?)

    Kan det være den som krangler her også?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    213
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Halvor
    Mener å huske at de tidlige utgavene av BDP9500 så hadde mange problemer med den interne HDMI kablingen (mellom PCB og bakvegg?)

    Kan det være den som krangler her også?
    Takker for svar.
    Har også hørt om problemet du sikter til.
    Det skulle ikke forundre meg at det er dette som er problemet.
    Skal forhøre meg litt på et verksted.

  4. #4
    Intermediate runefalk sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    1,294
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har samme spiller og jeg måtte levere den inn.og da byttet de drevet og
    en intern hdmi kabel,og da virket den perfekt.Har lest her på forumet at mange
    har hatt samme problemt:-(
    PANASONIC TX-P65VT60Y​-Onkyo TX-NR818-Sherbourn PA 5-200 -Sherbourn PA 2-160-Anti-Mode
    2Stk SVS PC12-NSD DSP-Klipsch RF MK2-82/RC64/RS-52/RB-61/Panasonic DMP BDP500
    ,PS3-VAN DEN HUL-Logitech Harmony 900

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    213
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av runefalk
    Jeg har samme spiller og jeg måtte levere den inn.og da byttet de drevet og
    en intern hdmi kabel,og da virket den perfekt.Har lest her på forumet at mange
    har hatt samme problemt:-(
    Hvor lang tid bruker din spiller til å starte opp feks. Avatar?
    Min bruker forferdelig lang tid. Sikkert flere minutter. Generelt treg på alle BD filmer. Mener den ikke var slik da den var ny.
    På DVD er den ganske raskt.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •