Samsung BD-P1580 og Toy Story 3 nytt problem.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Samsung BD-P1580 og Toy Story 3 nytt problem.

    Kjøpte Toy story 3, på Mega, på BD idag og ungene skulle se den. I kapittel 26 stoppet filmen av seg selv. Jeg spolte tilbake og prøvde en gang til med samme resultat. Jeg prøvde deretter filmen i min spiller, LG BD370, og der fungerte den uten problemer. Noen andre som har vært ute for dette?

  2. #2
    Intermediate Speedfight2 sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    937
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lenge siden du har oppdatert spilleren? Ser det ligger firmware datert 7 mars 2011 på sidene til Samsung. Kanskje det hjelper.

  3. #3
    Intermediate Speedfight2 sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    937
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fant du ut av det? Var det oppdatering som skulle til?

  4. #4
    Intermediate Speedfight2 sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    937
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fant du ut av problemet?

  5. #5
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg skal prøve etter at ungene har lagt seg.

  6. #6
    Intermediate Speedfight2 sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    937
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Gurba
    Jeg skal prøve etter at ungene har lagt seg.
    Ungene må vel ha rukket å lagt seg nå da. Hva fant du ut?

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    189
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Gurba
    Jeg skal prøve etter at ungene har lagt seg.
    enten har du veldig mange unger, eller så er de usannsynlig trege til å legge seg :P

    fant du ut av det?

  8. #8
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg er litt usikker på om ungene har sett forbi der filmen stoppet, men jeg tror det. I såfall så stoppet den ikke etter oppgraderingen.

  9. #9
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Filmen ble stående på selv om ungene la seg og da jeg slo den av så var den kommet til 1t19m så det kan se ut som om at problemet er borte.

  10. #10
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har lagt merke til at etter oppdateringen så vil ikke filmen starte på normalt vis. Jeg må faktisk trykke play i stedet for close når jeg setter i filmen og hvis jeg slår på spilleren med filmen i så må jeg åpne luka og trykke play for at filmen skal starte. Muffinse greier. Er glad dette er spilleren til ungene og at min ikke har noen problemer.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •