Oppo BDP-93 Networking Universal Blu-ray Player - Side 26

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 26 av 26 FørsteFørste ... 6 16 22 23 24 25 26
Viser resultater 501 til 504 av 504
  1. #501
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    259
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av AndersT2
    Jeg driver å gjør mine DVDer til digitale filer for å ha på en hjemmeserver.

    Så når jeg skulle se en film nå, så tenkte jeg hvorfor ikke teste med Oppoen fremfor HTPCen, så jeg overførte filen til en harddisk og plugget i fronten.

    Filmen er veldig hakkete, og når jeg sjekker info så står det at det er 23.967 Hz, noe DVDen ikke er. Jeg har slått av 24 Hz i menyen da min normale TV er på reperasjon, og jeg bruker en PC monitor. Så Oppoen er kun satt til 1080p siden den ikke takler 24 Hz.

    Når jeg sjekker samme film på HTPCen så er ikke hakkingen der.

    Noen som vet hvorfor?
    Jeg har et tilsvarende problem med min Oppo 93. Når jeg spiller av PAL DVD rips i MP4-container spilles de av i 60hz, med hakking som resultat. Om jeg pakker de om til MKV-container spilles de korrekt av i 50hz og hakkingen er borte. Det er identisk videostrøm, bare pakket om. Kobler jeg HDD rett i TV'en spilles begge filtypene korrekt av i 50hz.

    Jeg har ikke funnet ut hvorfor det er slik, men det er ganske irriterende all den tid jeg har en TV og et nettbrett som ikke aksepterer MKV.

    By the way, jeg sendte en MP4-fil til hygen her på forumet som fikk spilt den av i 50hz, mens jeg altså kun får spilt de av i 60hz. Det er med andre ord ikke alle Oppo 93 dette gjelder.

    Se diskusjon om temaet som starter med denne posten.
    http://avforum.no/forum/dvd-blu-ray-...ml#post1885987

  2. #502
    Expert AndersT2 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    5,463
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg bruker MKV kontainerene, og bruker NTSC DVDer. Glemte å sjekke det Hygen spurte om i går.

    Slik jeg gjør det så kopierer jeg hele platen med DVDFab, for så å bruke Handbrake til å flytte inn selve filmen i MKV formatet.

    Så vidt jeg husker så stod det AVC og 23.967 på infoen fra Oppo.
    Men skal prøve å huske å sjekke fil infoen som Hygen etterlyste.

  3. #503
    Intermediate tralltrall sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    2,229
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har litt lydproblemer med Oppo BDP 93 spilleren min
    Jeg mener det skjedde etter jeg oppdaterte spilleren. Firmware Information : BDP9x-82.1009

    Det er ikke noe lyd ut, og jeg har tenkt å se film. :-(

    Innstillingene jeg har er
    AUDIOFORMAT:
    Secondary Audio : on (denne får jeg ikke endret på)
    HDMI audio : Bitstream
    Coaxial/optical output : LPCM
    LPCM rate limit : 192
    SACD output : PMC

    HDMI options:
    Video Only (HDMI1) er satt til NO

    Noen som har noen tips hvordan dette kan løses?

    Prosessoren min får ikke noe flerkanalsignal fra Oppoen, men fungerer om jeg spiller fra en annen kilde. Så det er ikke noe feil med kablingen eller prosessoren.
    Min byggetråd og hjemmekino: Min hjemmekino

  4. #504
    Intermediate tralltrall sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    2,229
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Problem løst!!

    Sitat Opprinnelig postet av tralltrall Vis post
    Har litt lydproblemer med Oppo BDP 93 spilleren min
    Jeg mener det skjedde etter jeg oppdaterte spilleren. Firmware Information : BDP9x-82.1009

    Det er ikke noe lyd ut, og jeg har tenkt å se film. :-(

    Innstillingene jeg har er
    AUDIOFORMAT:
    Secondary Audio : on (denne får jeg ikke endret på)
    HDMI audio : Bitstream
    Coaxial/optical output : LPCM
    LPCM rate limit : 192
    SACD output : PMC

    HDMI options:
    Video Only (HDMI1) er satt til NO

    Noen som har noen tips hvordan dette kan løses?

    Prosessoren min får ikke noe flerkanalsignal fra Oppoen, men fungerer om jeg spiller fra en annen kilde. Så det er ikke noe feil med kablingen eller prosessoren.
    Min byggetråd og hjemmekino: Min hjemmekino

Side 26 av 26 FørsteFørste ... 6 16 22 23 24 25 26

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •