Oppo BDP-93 Networking Universal Blu-ray Player - Side 21

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 21 av 26 FørsteFørste ... 11 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... SisteSiste
Viser resultater 401 til 420 av 504
  1. #401
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    177
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er nok at spilleren står i samme nettverk. Du trenger ikke å bruke trådløst på Oppo'en for å få app'en til å virke.

  2. #402
    Expert AndersT2 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    5,463
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av hygen
    Du må ha lagt inn firmware for August for å få app til å fungere
    (det vil si at du må ha lagt inn siste offesielle firmware på din spiller)

    Spilleren må være wifi tilkoplet...din egen telefon må være tilkoplet samme wifi nettverk...
    mulig du må se på dine wifi innstillinger

    du må minimum ha andriod 2.3
    https://play.google.com/store/apps/d....message&hl=no
    Når jeg har prøvd å innstallere appen, så får jeg bare at den ikke er kompatibel med min enhet. Har testet flere, inkludert pad med Android 4.0.

    Har også siste offisielle.

    Men syntes det er rart at spilleren må være wifi tilkoblet. Det burte jo holde med at den er kablet, de havner jo på samme nettet da.

  3. #403
    Intermediate hygen sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    3,330
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skrev vel ikke helt nøyaktig.
    Jeg mente selvsagt ..........må være oppkoplet til nettverket (kablet eller wifi)
    Hvorfor jeg skrev wifi er vel at jeg selv bruker wifi å har en formening om fleste hjem bruker wifi da mange ikke har kablet nettverk til ommeråde der de har sin tv, bd spiller eller øvrig hifi.

    Det som er viktig er at tlf er tilkoplet ditt eget wifi nettverk

    spilleren må være slått på og koblet til nettverket før den kan kontrolleres av oppo app.
    Applikasjonen kan slå av spilleren men IKKE på
    (ikke på er fordi spilleren er frakoplet nettveket når den er slått av)

    Android og wifi....problem noen kan ha (hygen teori)
    Man må ha aktivert for wifi i sin tlf
    Selv om man har tlf abbonement der man har fri bruk av data osv (som mange har) (mobilt internett) skal en Andriod propritere wifi hjemmenettverket
    men
    mange har rutere med dårlig signalkvalitet (rekkevidde) i forhold til plasseringer/avstand/kvalitet
    Har man data aktivert i tlf + wifi aktivert så vet jeg ikke når tlf swicher til data (mobilt nettverk) pga dårlig wifi kontakt.
    Ville vel slå av data (mobilt nettverk) for å teste (tvinge tlf) til wifi nettverk å prøve å bevege tlf til ulike ommeråder for å se om oppo app da vil kvikne til.
    Er det wifi signalet hjemme som ikke er helt bra har man mange løsninger
    Dårlig signal - hva kan jeg gjøre? / På nett / Tips og Råd - Online.no

    Så er det noen som har innstalert nettverkstyrings app hvor man må velge om en app skal få tillatelse til nettverk eller ikke (står oppo app som nektet nettverk i en slik app så får man ikke kontakt)

    Oppo app er Beta å vil helt sikkert ikke fungere helt med alle typer telefoner....
    (eneste problemet jeg har lest er Jellybean Android ( som skal fixes)

  4. #404
    Intermediate Mozze sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    955
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har forsøkt å teste Oppo-appen, men uten hell. Skjermen blir sort i ca 30sek og så hopper man ut i menyen igjen. Testet på en X10 mini pro og en Galaxy Gio. Av en eller annen grunn er ikke Galaxy wifi 5" pad'n min godkjent for appen, så der kan jeg ikke installere den.
    Vi får håpe beta-testingen fører til vesentlige endringer

  5. #405
    Active
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    400
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei.

    Jeg har en HTC sensation. Appen bare søker og finner ikke Oppoen. HTCen virker med min Squeezebox Touch og min Onkyo receiver, som er koblet på samme måten via kabel til den trådløse routeren. Har selvfølgelig også gjentatte ganger testet oppoens internett tilgang. Hmmm.

  6. #406
    Intermediate atle99 sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    921
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Mistet nett på bd 93

    Noen som har et tips til hvordan jeg reseter trådløs funktionen? Jeg kommer ikke på nett igjen (trådløst) etter bytte av en telenor router. jeg kobler til og får sucsesfull men når jeg tar en connectiontest er jeg offline.

  7. #407
    Intermediate hygen sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    3,330
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av atle99
    Noen som har et tips til hvordan jeg reseter trådløs funktionen? Jeg kommer ikke på nett igjen (trådløst) etter bytte av en telenor router. jeg kobler til og får sucsesfull men når jeg tar en connectiontest er jeg offline.
    Oppo BDP 93 compatible with 802.11b/g/n 2.4GHz wireless networks
    (ikke 802.11a som er 5ghz)

    Sett opp spiller på nytt (normal wifi tilkopling)
    velg ... ip setting .....velg auto (trykk enter)
    velg ... internet connections (trykk enter)
    velg ... wireless (trykk enter)
    velg ... start new (trykk enter)
    velg ... scan (trykk enter).............da vil trådløs/trådløse nettverk der du bor vises
    velg så nettverk du har selv
    (passordet du har valgt til router (wep , wpa , wpa2) for å få tilgang til ditt trådløse nettverk) ...velg ok (trykk enter) å alt skal være riktig.........du vil få beskjed på skjerm å er alt greit (trykk enter)


    nettverktilkopling står i din manual side .......77 , 78 , 79
    http://download.oppodigital.com/BDP9...ual_v2.6.1.pdf

  8. #408
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Netflix i Norge

    Hei. Jeg får ikke logget inn med min Oppo BD-93 på min norske Netflix konto. Står bare "This device cannot instantl stream from Netflix in your area. (***)"

    Funker det ikke med Netflix via Oppo i Norge, eller må jeg gjøre innstillinger på spilleren?

    Steffan

  9. #409
    Intermediate atle99 sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    921
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av hygen
    Oppo BDP 93 compatible with 802.11b/g/n 2.4GHz wireless networks
    (ikke 802.11a som er 5ghz)

    Sett opp spiller på nytt (normal wifi tilkopling)
    velg ... ip setting .....velg auto (trykk enter)
    velg ... internet connections (trykk enter)
    velg ... wireless (trykk enter)
    velg ... start new (trykk enter)
    velg ... scan (trykk enter).............da vil trådløs/trådløse nettverk der du bor vises
    velg så nettverk du har selv
    (passordet du har valgt til router (wep , wpa , wpa2) for å få tilgang til ditt trådløse nettverk) ...velg ok (trykk enter) å alt skal være riktig.........du vil få beskjed på skjerm å er alt greit (trykk enter)


    nettverktilkopling står i din manual side .......77 , 78 , 79
    http://download.oppodigital.com/BDP9...ual_v2.6.1.pdf
    Dette fungerte fint første gang jeg hadde forrige router. Problemete har kommet når jeg fikk en ny router. Alt er som før og jeg får connection successful. men når jeg så går på connection test så står det not connected etter scan.

  10. #410
    Newcomer knutte79 sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2010
    Poster
    57
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Exclamation oppo 95

    har promlemer dvs. ikke mulightet velge 3d men bare 2d på begynnelsen av sammy`s tale (eventyr,som forøvrig er den beste med 3d så langt,har alle utgitte i menyen,eneste film som har det problemet. i tillegg er det endel filmer som hakker litt(slår av/på) lyd bilde.noe jeg trudde kun gjalt riper etc.men kom fra strøkne og helt nye filmer,og som regel kun i starten. anyone?

  11. #411
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av knutte79
    har promlemer dvs. ikke mulightet velge 3d men bare 2d på begynnelsen av sammy`s tale (eventyr,som forøvrig er den beste med 3d så langt,har alle utgitte i menyen,eneste film som har det problemet. i tillegg er det endel filmer som hakker litt(slår av/på) lyd bilde.noe jeg trudde kun gjalt riper etc.men kom fra strøkne og helt nye filmer,og som regel kun i starten. anyone?
    Kabelproblem trur eg.. Hadde samma problemet. Bytta Hdmi kabel og da kom alt seg..

  12. #412
    Intermediate Hanspf sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    1,722
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er den modifisert?

  13. #413
    Intermediate atle99 sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    921
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mister jeg siste firmware på chip og spiller hvis jeg tar factory reset av bd 93?

  14. #414
    Expert AndersT2 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    5,463
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det skal du ikke gjøre.
    Firmwaren gjør heller ingenting med chipen.

    Resetten skal bare sette alle innstillinger i menyer osv til default, slik de var når den var ny

  15. #415
    Intermediate atle99 sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    921
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    factory reset hjalp ikke heller desverre, får ikke denne oppoen tilbake på nett

  16. #416
    Intermediate hygen sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    3,330
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får du opp din ip adresse i connection information ?

    Har du prøvd dongle i alle usb innganger ?

    Hva heter den nye routeren din ?

  17. #417
    Newcomer knutte79 sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2010
    Poster
    57
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    ja

    Sitat Opprinnelig postet av Hanspf
    Er den modifisert?
    ja det er den,bruker 2 hdmi ut ;1 til bilde og en i av8003 pga den ikke tar 3d.Bilde problem med på noen filmer slo seg av og på forsvant da jeg dro ut den hdmi fra av 8003,det gjorde og den fete lyden:evil: bruker 1.4 til tv,og 1.3 i forforsterkeren,trur du problemet er kabel eller av8003?

  18. #418
    Newcomer knutte79 sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2010
    Poster
    57
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    oppo 95

    Sitat Opprinnelig postet av Electra
    Kabelproblem trur eg.. Hadde samma problemet. Bytta Hdmi kabel og da kom alt seg..
    bruker 2 hdmi ut ;1 til bilde og en i av8003 pga den ikke tar 3d.Bilde problem med på noen filmer slo seg av og på forsvant da jeg dro ut den hdmi fra av 8003,det gjorde og den fete lyden:evil: bruker 1.4 til tv,og 1.3(viablu) i forforsterkeren,trur du problemet er kabel eller av8003?

  19. #419
    Expert AndersT2 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    5,463
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er billigere å teste kabel enn ny forsterker. Mest sannsynlig er det kabelen.

    Har samme kombo selv, og kjører samme type oppsett.
    Og har ikke noe problemer med det. Eneste problemet jeg har av og til er at når jeg bytter fra aktivitet HTPC til BD, så må jeg starte Marantzen på nytt for at lyden skal komme. Kjører jeg fra aktivitet TV til BD så er det aldri noe problem.

    Det kan ha med at HTPCen kjører med optisk inn, og BD og TV kjører HDMI. at det er noe med aktivieringen av HDMI inngangene eller noe slikt.

    Marantzen begynner å bli litt "gammel", men det finnes liksom ingen god erstatter for den enda heller. Enden er de for billige, eller altfor dyre.
    for min del. Samt at det er jo egentlig ingenting feil med den.

  20. #420
    Intermediate atle99 sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    921
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av hygen
    Får du opp din ip adresse i connection information ?

    Har du prøvd dongle i alle usb innganger ?

    Hva heter den nye routeren din ?
    Takk for tipset! Jeg fikk den online når jeg prøvde donglen i usb front.

Side 21 av 26 FørsteFørste ... 11 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •