Pioneer BDP-320 lag under avspilling av 2012

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer robin882 sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    64
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Pioneer BDP-320 lag under avspilling av 2012

    Hei, idag skulle jeg se filmen 2012 på bluray. Jeg satt i disken og kom frem til menyen, men merket at den var noe treg. Den var ikke så smooth på menyene slik som andre bluray filmer er. Jeg kunne trykke og menyen hang 0,5-1 sekunder etter. Jeg startet filmen og så at det var litt lag i bildet, eller bildet hang litt igjen under avspilling. Jeg satt så disken i PS3 for å teste om det var likt der, men der gikk menyene helt glatt. Jeg merket bittegranne lag ute i filmen, men det var minimalt. Noen som vet hvorfor det lagget?

    Btw: jeg oppdaterte BDP-320 også med seneste firmware (version 3.54), men merket ikke noe forskjell... Det lagget like mye. :roll:

  2. #2
    Newcomer robin882 sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    64
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen som har noe å si? :roll:
    Kan det være at TVen min ikke har 100Hz?

  3. #3
    Intermediate corleone sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    807
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så denne en dag her og det eneste som var litt utenom det vanlige var at det var to ganger i løpet av filmen at lyd og bilde stoppet opp et sekund eller to, menyen var helt fin, har også 320.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •