Soundbar til Samsung LED !

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2006
  Poster
  196
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Arrow Soundbar til Samsung LED !

  Hei, er det noen som vet om original soundbar til Samsung f.eks UE40B7070 kan stilles under selve TV eller om det kommer i konflikt med foten ? Jeg har dessverre ikke ledig veggplass til å plassere en slik soundbar og lurer på om hvor godt det passer sammen hvis en skal ha soundbar på tv-benken sammen med TV. Hvor elegent blir en slik løsning ? Alternativet er å gå for en annen TV modell med bedre integrert høyttalerlyd

 2. #2
  Newcomer
  Medlem siden
  Nov 2009
  Poster
  119
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Den orginale soundbaren vil ikke komme i konflikt med tv'en, men det er på ingen måte noen elegant løsning heller. Bare prøv i en butikk det. Har du evt en ledig hylle under tv'en vil det være det beste (om du ikke har veggmontert da.) Har du evt litt benk/hylleplass burde det gå fint, evt se på andre modeller. Kan nevnes at blant annet Yamaha har noen gode soundbarer uten sub (ken evt ettermonteres)

  Det finnes også andre løsninger for å få bedre lyd, f.eks Bose Cinemate er en genial 2.1 løsning som kan monteres på vegg, bord eller gulvstativer. I væste tilfelle kan høyttalerene legges ved siden av tven uten stativ, men det anbefales ikke.

  Å bytte TV kan hjelp noe, men husk at en tv i dag kommer med relativt dålig lyd nesten uansett modell(deriblandt samung led som en av værstingene). Philips og Toshiba bruker å bli nevt som noen av de bedre på lyd.

  Lykke til!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •