Hjelp! Null bilde...

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate FireLordMathias sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    524
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hjelp! Null bilde...

    God dag og God Jul alle sammen !

    Eg fekk Blu-ray spelar (Samsung BD P1580) til Jul, også har eg ein 42" Tatung LCD tv(Full HD).

    Da eg hadde kobla alt opp så starter eg spelaren, men ingen bilde på skjermen. Oppløsningen er feil tenkte eg, å kopla det over på s-video der det er bilde. Satte oppløsning til 1080p, skifter over til HDMI, fremdeles ingen bilde. Prøver alle forskjellige oppløsninger, men ingen bilde uansett.

    Har prøvd å skifte kabel, og har testa med pc-skjermen min der det kommer bilde av og til. Men det er kun når Spiderman 3 er inni at det kommer bilde...(ka svarte?) Når eg skal inn i menyer på spelaren forsvinner bilde på pc-skjermen og det blinker rødt at "f=50Hz" og pc skjermen takler tydligvis ikkje dette.

    Før hadde eg Pioneer dvd-spelar med HDMI utgang der det kom bilde med 1080p oppløsning(Og alle det andre oppløsningene). Men så kopla eg tilbake til pioneeren og nå er det ingen bilde der heller....
    Eg får ingen bilde på dei digitale inngangane på tv-en, uansett oppløsning.

    Er tv-en kaputt ? Er det innstillinger som gjør at alt monger seg ?

    Trenger litt hjelp, har lyst å sjå masse nye filmer, som eg ikkje har mulighet til nå...

    MVH
    Mathias

  2. #2
    Intermediate Kriller sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    2,332
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan du sette tv`n til fabrikkinstillinger?

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    2,112
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Still om BLU-ray fra 1080 24HZ til 1080P 60HZ evt 720P 50HZ se om det hjelper.

  4. #4
    Intermediate FireLordMathias sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    524
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    TV-en har eg prøvd å sette til orginal innstilinger men ingenting funker. Vga Inngangen fungerer heilt ok. Uansett skilde eller kabel så funker ikkje hdmi eller dvi inngangene.
    Det er nok Tv-en som har fått ein sjukdom, sikkert svineinfluensa.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •