Erfaring me LCD - TV'er

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Sep 2009
  Poster
  1
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Erfaring me LCD - TV'er

  Hei! Har de siste årene vært en trofast tilhenger av plasma, og har hatt de to følgende modellene fra Panasonic: 42PX70 og årets modell 42X10Y. Personlig har jeg vært strålende fornøyd me disse tv'ene, der forbruket har vært ganske jevnt fordelt på tv, film og tv spill.

  Men, nå som jeg har flyttet skal jeg igjen gjøre et nytt innkjøp av tv, der jeg igjen går for størrelsen 40-42 ". Prismessig ønsker jeg å ligge en plass mellom 6000-7000, ettersom det er veldig mange gode kjøp til den prisen for tiden. Problemstillingen kommer dermed om jeg burde fortsette med plasma, eller bytte over til LCD, ettersom begge konkurrentene nå er veldig jevne på markedet.

  Lurte derfor på følgende: Spillmessig, (ps3, xbox360 og wii), er det stor forskjell bilde- og spillmessig fra en hd-ready plasma (der panasonic stiller godt) til de nyere full-HD LCD tvene? (Som f-eks phillips 42PFL5604H eller Sony Bravia) Er det slik at LCD er generelt mye bedre til spilling (kontrast, etterslep, bilde), eller vil dette i mitt tilfelle bli ganske likt?

  For de som har erfaring med LCD tv'er lurte jeg bare på hvordan dagens LCD fungerer på for eksempel fotballkamper? Vil plasma være å foretrekke på dette området i forhold til etterslep, eller vil en bildefrekvens på 100 på begge tv'er tilsvare samme resultat?

  I sammenheng med innkjøp av ny tv lurte jeg på hvordan for eksempel , Samsung 40" LCD-TV LE40B535 , vinner av eisa awards 08/09 og et flott kjøp i prisklassen, vil fungere med sine 50 Hz på dette området?
  Film og spillmessig regner jeg med å få valuta for pengene ved kjøp av denne tv'en, eller tilsvarende prismodell fra phillips i LCD sjangeren, så spørsmålet som gjenstår blir TV-sendinger og derav fotballkamper. (Vil i i tillegg etterslep være et problem ved panorering i tv-spill?

  Og fra dere som har erfaring me nyere LCD, for ikke å snakke om plasmatver, burde jeg kjøpe meg en ny panasonic 42X10Y, eller er tiden kommet for å se mer mot nyere LCD-modeller, der de kanskje til og med er bedre på flere områder?

  Indirekte trenger jeg hjelp her til å slå fast bruksområdet på LCDtvene, og setter stor pris på forslag til hvilken modell jeg burde kjøpe! (da plasma eller LCD)

  På forhånd tusen takk, og beklager for et så "klassisk" og generelt spørsmål.

 2. #2
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2009
  Poster
  45
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Hvordan synes du Panasonic 42X10Y har vært med Xbox 360?
  Bildekvalitet, farge, oppløsning, støy eller uklarhet, etterslep, panoreringer etc.
  Kunne du tatt et kort sammendrag med dine erfaringer?
  Er i et dilemma mellom å gå for Panasonic 42X10Y eller Samsung 535 nå i dette øyeblikk. Dine synspunkter tror jeg ville hjulpet, hvorfor vil du bytte forresten?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •