Horisontale skygger på Panasonic plasma

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    251
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Horisontale skygger på Panasonic plasma

    Har en snart to år gammel Panasonic 50" plasma. På bildet under kan det skimtes en mørk skygge som går til høyre ut fra "Valg 09"-logoen på TV-bildet og helt til høyre kant av skjermen. En mørk logo på lys bakgrunn ville gitt en lys skygge/stripe. Dette kan dukke opp hvorsomhelst i bildet og er av og til svært tydelig, og nokså irriterende når man har begynt å legge merke til det.

    Er det noen som har vært ute for lignende fenomen og som vet om det er en feil på skjermen?

  2. #2
    Active Cax sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    369
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg ser lignende på min TV når det er denslags voldsomme kontraster, hovedsaklig i rulletekster og denslags. Jeg kan ikke helt gi noen forklaring på det, men det kan for eksempel være at det er én og én signalforsterker som styrer hver linje bortover og at disse sliter med for høy kontrast innad i "deres" linje, eller noe slikt. Jeg vil tro det ikke er noe unormalt, men det er sikkert forskjellige grader av det. For meg er dette ihvertfall ikke noe jeg merker i praksis ved vanlig bruk.

    Kanskje ta noen flere bilder av det og sende til Panasonic og høre?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    88
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Likner på det jeg har på min gamle Hitachi plasma.

    Se her for bilder og info:
    http://avforum.no/forum/tv-apparater...e-slik-ut.html

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    251
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ser ut som om det er samme fenomenet, ja. Jeg har nettopp blitt oppmerksom på det, så det har nok dukket opp gradvis. Får prøve å kontakte Panasonic i neste uke.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    88
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du hørt med Panasonic angående dette?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    251
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Flens
    Har du hørt med Panasonic angående dette?
    Jepp! Sendte e-post til Panasonic Support. Fikk svar tilbake fra en kar (Lars) som var interessert i problemstillingen og ville vite hva slags signalkilde jeg brukte, og om problemet også var der på DVD-avspilling. Jeg svarte tilbake på dette, og fikk føgende nytt svar tilbake fra en annen saksbehandler - en svenske (Mathias).

    "Tyvärr så blir jag tvungen att be dig ta detta med din förhandlare." HELSIKES SVENSKER!! Giddder ikke å ta dette videre. Jeg tror ikke jeg kommer noen vei likevel

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •