Spm om kabler mellom Medie-PC og TV

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Nov 2004
  Poster
  62
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Spm om kabler mellom Medie-PC og TV

  Hei.

  Er i ferd med å kjøpe min første flatskjerm og blir ikke helt klok på kabler.

  Medie-PC-en har DVI og flatskjermen (full-HD) har HDMI. Det åpenbare alternativet jeg finner er en dedikert kabel med DVI i ene enden og HDMI i den andre, Komplett.no - Profigold HDMI male-DVI male, til 499.

  Alternativet er (eneste) adapter til 449 (Komplett.no - Monster HDMI til DVI Video Adapter,) og billigste kabel til 399 (Komplett.no - Supra HDMI-HDMI kabel 1m.

  Føler dette er ran på høylys dag og lurer på om det må være så dyrt for å få bra bilde? I tillegg er det en rekke av produktene som eksplisitt er merket med 1080 (Komplett.no - Bilde for hele lista). Er dette indikasjon på noe som helst?


  /t

 2. #2
  Intermediate
  Medlem siden
  Aug 2009
  Poster
  1,580
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Både HDMI og DVI vil lett klare 1080p oppløsning, så at en kabel er bedre egnet enn en annen kabel på det området er stortsett bare BullS.. i allefall om kabelen er under 5 meter.
  Over 5 meter kan det være lurt å satse på litt mer kvalitetskabel.


  Du må nok satse på en DVI - HDMI kabel, det vil være beste løsning så lenge tv'n ikke har en DVI inngang. (Overganger er generelt fy-fy, da det fort kan bli en del tap i slikt)

  Komplett er generelt dyr på det området, så kan være lurt å sjekke ut priser på Finn RIKTIG produkt fra RETT butikk til BESTE pris! DinPris.
  Evt gå å se hva slike kabler koster i butikker i området rundt deg (expert og elkjøp har som oftest blodpriser på slikt)

  Det du må huske på da, er at bare bilde vil bli overført, lyd må du overføre via en minijack til minijack eller phono kabel. Alt ettersom hva tv'n din støtter (evt receiveren om du kjører lyd via den) Evt optisk om begge enheter støtter det.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •