Toshiba REGZA 37WL66PGS Problemer baklys og striper

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    186
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Toshiba REGZA 37WL66PGS Problemer baklys og striper

    Hei jeg har en 2 år gammel Toshiba som jeg opplever problemer med innimellom.

    1 Når jeg trykker den på får jeg kun lyd og ikke bilde. Baklyset tenner altså ikke. Jeg må da skru den av og på så tenner den.

    2 Til tider(Ikke ofte) opplever jeg at det skjermen er fylt med 3cm stiper og det vedvarer uavhengig av kilde. Jeg må også da skru av og på så blir det greit.

    Ser omtrent slik ut:

    - - - - - - - - -
    - - - - - - - -
    - - - - - - - - -

    Men de ligger tett i tett og fyller skjermen.

    Noen ideer ?

    Kanskje på tide å sende en reklamasjon til Komplett!

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    186
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ingen??

    Ingen som har noen ideer?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    61
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har akkurat de samme problemene med samme tv... Gir din tv fra seg en brumme/summelyd når du skrur backlight (eller var det brightness?) under 90?
    Min gjør hvertfall det.

    Bruker det som en unnskyldning til å få lov av kona til å kjøpe større tv.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    186
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Samme summelyd her under 92 ? , så jeg kjører default med full fart på baklyset jeg!

    + den summer når man bruker pcinngang

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    186
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Bilder av problemet

    Problemet kommer og går og nå fikk jeg tatt noen bilder av det. Stripene er der uansett om det er signal eller ikke så det kommer nok fra tv.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    186
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ingen tips?

    Ingen ideer?
    Noe jeg kan klage på evt og bytte i ny tv?

  7. #7
    Intermediate MindWaste sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du kjøpt den av norsk forhandler har du 5 års reklamasjonsrett ref kjøpsloven.
    Er den importert har du 1-2 års reklamasjonsrett

    Ta det opp med forhandler du kjøpte tv fra.

    EDIT:
    Ser du har kjøpt den fra Komplett.no. Send de en mail med bilder du har lagt inn her

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    186
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Problemet er vel at stripene kommer og går. Det kan gå mnd mellom hver gang eller de kan komme oftere. Men generelt har jeg mere problemer med at baklyset ikke tenner når jeg skrur den på. Får kun lyd. Må så slå av og på. Samme med stripene. Slår av og på så er de borte. Er redd for å bli en kasteball i systemet og sende tv til test uten at de finner noe galt.

    Men får sende en mail

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •